search
Teleurstellend nieuws voor de veel bekeken HBO-serie 'Big Little Lies'
Series / Nieuws

Teleurstellend nieuws voor de veel bekeken HBO-serie 'Big Little Lies'

Reese Witherspoon deelt een teleurstellende update over het mogelijke derde seizoen.

De serie Big Little Lies verscheen in 2017 op HBO en met rollen voor Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Laura Dern, Alexander Skarsgård en in seizoen 2 ook Meryl Streep, was het een enorm succes.

Maar de serie, oorspronkelijk een miniserie, lijkt geen derde seizoen te krijgen. Witherspoon sprak erover met The Hollywood Reporter.

"Ik praat er veel over met Nicole Kidman. En Laura Dern. En Zoë Kravitz. En Shailene Woodley. Onlangs vroeg iemand me: 'Met welke co-sterren praat je meer dan met wie dan ook?' Het is absoluut de cast van Big Little Lies. We zijn altijd aan het praten en sms'en," meldde de actrice.

Overlijden regisseur Big Little Lies
"Maar het overlijden van [regisseur] Jean-Marc Vallée was erg zwaar voor ons. Hij was onze partner. Hij was onze vriend. Hij was onze broer. Zo veel van dat serie is geboren uit zijn verbeeldingskracht en zijn creativiteit," vervolgde Witherspoon.

Het is dus moeilijk om je een toekomst zonder hem voor te stellen. Maar er is zeker een diep verlangen bij ons allemaal om contact te hebben en die personages opnieuw tot leven te brengen," sloot de actrice af.

In Nederland kijk je de twee seizoenen van Big Little Lies hier op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen