'Big Little Lies' krijgt dan toch nog een derde seizoen

'Big Little Lies' krijgt toch een derde seizoen

Het is de actrice Nicole Kidman die duidelijkheid heeft geschept...

Geoffrey Ketels, 2 november 2020 om 16:55

Even was er onduidelijkheid over de komst van nog een derde seizoen van de serie Big Little Lies. Die onduidelijkheid heeft actrice Nicole Kidman nu voor eens en altijd weggenomen.
In een recent interview heeft Kidman zich laten ontglippen dat er met zekerheid nog een extra vervolg komt op de serie Big Little Lies. Sterker nog, op moment van schrijven zou auteur Liana Moriarty reeds bezig zijn met het schrijven van dat vervolg.

Groot succes
De serie Big Little Lies is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Liana Moriarty. Het eerste seizoen van de reeks verscheen in het jaar 2017. Dat eerste seizoen vertelde eigenlijk alles wat er in het eerste boek viel te lezen. Het eerste seizoen was echter een razend groot succes waardoor er aan Moriarty werd gevraagd om een vervolg te schrijven. Daar ging de schrijfster graag mee akkoord.

Ook het tweede deel van de serie dat vorig jaar werd uitgezonden wist vriend en vijand te verrassen. De serie heeft sinds haar ontstaan ook verschillende prijzen in de wacht gesleept waaronder verschillende Emmy's en Golden Globes. Wanneer het derde seizoen precies te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.

Lees ook: HBO heeft topper in huis met 'Big Little Lies' [Dvd]

Lees meer over: Big Little Lies, serie, series, Nicole Kidman, Netflix

Informatie over de serie: Big Little Lies

Populair nieuws