Dit probleem uit 'The Handmaid's Tale' keert terug in seizoen 5

Dit probleem uit 'The Handmaid's Tale' keert terug

Een van de oudste problemen uit 'The Handmaid's Tale' maakt een comeback.

Robyn van Gorsel, 3 oktober 2022 19:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van The Handmaid's Tale hoopten dat na June's ontsnapping uit Gilead seizoen 4 de show een andere kant op zou gaan. Maar nu blijkt dat ze opnieuw te maken krijgt met een oud probleem.
Na een spannende start van het vijfde seizoen van The Handmaid's Tale, zakt het verhaal in, menen critici van Screen Rant. Daarmee herhaalt het een probleem uit eerdere seizoenen, menen zij.

June vs Waterfords
Het verhaal draait - zo vinden zij - keer en keer over hetzelfde: June wordt gevangen genomen door de Waterfords, ontsnapt, wordt gevangen genomen, en ga zo maar door.

Het vierde seizoen leek daar verandering te brengen. June ontsnapt uit Gilead en weet Canada veilig te bereiken. Daar herenigt ze zich met Luke en Moira. Serena Waterfrond vluchtte ook naar Canada en fans hoopten op een spannende strijd tussen de twee.

Van een strijd wil het alleen niet komen. Beide vrouwen staan nu lijnrecht tegenover elkaar, maar het is wachten wie de eerste zet maakt. En dat is een terugkerend probleem uit de show, schrijft Screen Rant.

Het vijfde seizoen van i]The Handmaid's Tale[/i] staat nu op Videoland.

Bron: Screenrant

Lees meer over: The Handmaids Tale, Hulu, Videoland

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws