search
Poll: Welke serie verdient een volledig eerste seizoen?
Series / Poll

Poll: Welke serie verdient een volledig eerste seizoen?

Supergirl, spin-off van Flash/Arrow en Minority Report, de keuze is aan jou.

Net als elk televisieseizoen, wordt er ook nu weer hard gewerkt aan een reeks nieuwe series. THR en Variety meldden recent dat er een tiental series zijn die zeer waarschijnlijk een compleet eerste seizoen gaan krijgen. Wij vragen ons met deze poll af, van welke serie jij het liefst een compleet seizoen ziet verschijnen. Hieronder eerst een korte toelichting over de series, gevolgd door de poll.


Minority Report (Fox): Gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Spielberg, speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen in de film af. Een van de Precogs blijft toekomstvisioenen hebben en besluit de politie te helpen.

Grandpa (Fox): Komedie, waarin John Stamos een vrijgezel speelt die erachter komt dat hij niet alleen vader, maar ook al opa is.

Chicago Medical (NBC): Nieuwe dramaserie van Dick Wolf, dient als spin-off van Chicago Fire en volgt mensen die in een ziekenhuis actief zijn.

Strange Calls (NBC): Een van de veertien komedies waar NBC aan werkt. Volgt een agent in Boston die ongewone gebeurtenissen op Nantucket Island onderzoekt.

The Catch (ABC): Nieuwe dramaserie van Shonda Rhimes, die eerder Scandal, Grey's Anatomy en How to Get Away with Murder bedacht. Draait om een vrouw die op het punt staat te trouwen, maar opgelicht wordt.

The Muppets (ABC): Een hedendaagse versie van de legendarische komedie-serie The Muppets.

Supergirl (CBS): Comic-serie over het minder beroemde nichtje van Superman. Zij neemt de beslissing haar superkrachten te gebruiken, vlak na de openbaring van haar neef.

Super Clyde (CBS): Komedie over een fast-food medewerker die zijn roeping vindt.

Flash/Arrow spinoff (The CW): Superhelden spin-off met rollen voor Brandon Routh, Wentworth Miller, Victor Garber en Dominic Purcell. Waar de serie precies over zal gaan is niet bekend, maar het monstersucces van Arrow en The Flash verzekert het succes van deze spin-off.

Cordon (The CW): Gebaseerd op de gelijknamige Belgische serie. Draait om een virusuitbraak in het centrum van Antwerpen en de manier waarop de autoriteiten daarmee omgaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen