NBC kondigt drie nieuwe series aan

NBC kondigt drie nieuwe series aan

'Chicago Fire' krijgt een spin-off, een nieuwe Greg Berlanti thriller en nog een nieuwe medische soap komen eraan op de zender.

Michelle Iwema, 2 mei 2015 20:18

NBC heeft aangekondigd dat het drie nieuwe series zal uitzenden in het 2015/2016 tv- seizoen. Dit zullen Heartbreaker, Chicago Med en Blindspot.
Dus wat kunnen we van deze nieuwe series verwachten? In ieder geval is het te voorspellen wat voor serie Chicago Med zal worden, aangezien het een spin-off is van Chicago Fire en bedacht is door Dick Wolf. In het laatste seizoen van Chicago Fire werd de serie tijdens een speciale aflevering geïntroduceerd en Oliver Platt, S. Epatha Merkerson, Laurie Holden, Nick Gehlfuss en Yaya Dacosta zullen er rollen in spelen. Het zal net als de rest van de Chicago- franchise een spannende ondertoon hebben en er is al aangekondigd dat er regelmatig acteurs uit de verschillende Chicago- series een gastrol zullen hebben.

Heartbreaker is eveneens een medische serie alleen lijkt deze zich meer te richten op de vrouwelijke kijker. Melissa George speelt een harttransplantatiechirurg, die een van de beste is in haar vak en tegelijkertijd een van de weinige vrouwen die dit beroep uitoefenen. Daarnaast heeft ze een pikant priveleven en moet ze de twee zaken zien te combineren.

Tot slot is Blindspot een nieuwe thriller van Greg Berlanti, de maker van onder meer Arrow. Dit klinkt van de drie series als de meest originele. Een Jane Doe wordt in Times Square ontdekt. Zij heeft geen idee wie ze is, maar haar lichaam is bedekt met eigenaardige tatoeages en op haar rug heeft ze de naam van een FBI agent. Het blijkt dat elke tatoe staat voor een misdaad die opgelost moet worden en een clue bevat, die wijst naar de dader. Jaimie Alexander speelt de rol van Jane Doe.
Bron: Variety

Lees meer over: Chicago Med, Blind Spot, Chicago PD, Chicago Fire, Heartbreaker, chirurg, medische serie, NBC series, nieuwe series, Jaimie Alexander, Oliver Platt

Populair nieuws