Makers ‘The Witcher’ maken wéér spannende televisie van bekend computerspel

Makers ‘The Witcher’ komen met nieuwe serie

Ze dachten als het bij ‘The Witcher’ lukt moet het bij deze ook vast goed komen.

Glenn Walsh, 5 oktober 2022 19:54

Fans van serie The Witcher van Netflix weten vast dat van de serie eerst een populair computerspel is gemaakt. Het computerspel is dan weer gebaseerd op de bekende boeken van The Witcher. De uitvoerend producent had de smaak te pakken na het succes van de hitserie van Netflix dat hij nu met wederom een bewerking van een bekend computerspel komt.
Inmiddels is seizoen drie van The Witcher klaar met filmen en komt binnenkort de prequel spin-off The Witcher: Blood Origin uit. Tomasz Baginski is de uitvoerend producent van de serie en weet nu het groene licht te geven voor een bewerking van het psychologische horror computerspel The Medium.

Veel goeds uit Polen
The Witcher heeft een Poolse achtergrond, uitvoerend producent Tomasz Baginski heeft een Poolse achtergrond, en nu gaat het bedrijf Platige Image de visuele effecten leveren voor de nieuwe serie. Zij hebben ook werk geleverd voor de computerspellen van The Witcher en de films Wonder Woman en Antichrist.

Voor diegene die niet bekend zijn met The Medium, het is een spel dat zich afspeelt in 1999 in post-communistisch Polen. Marianne is het hoofdpersonage en is een medium die contact met geesten heeft. Ze heeft daarnaast ook meerdere gaven zoals het kunnen reizen tussen de normale wereld en het geestenrijk.

De serie staat nog in de kinderschoenen dus veel is er nog niet over bekend. Om een beeld te geven wat de seriekijker kan verwachten is hieronder een clip te zien van het computerspel.


Bron: Cinemablend

Lees meer over: The Witcher, Blood Origin, The Medium

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws