3 dikke aanraders op Netflix (series) om gelijk te bingen

3 sterke Netflix-series om meteen aan te beginnen

Pak je dekentje erbij, duik op je bank en zet één van deze series op!

Mitchell van Vuren, 6 oktober 2022 23:32

De redactie van SerieTotaal heeft weer drie tips voor je om van alle keuzestress af te komen. Lees hieronder of een van deze topseries van Netflix bij jou past!
Wu Assassins | Kijk nu! | 10 afleveringen
In de serie volgt de kijker Kai Jin, een jonge chefkok uit de Chinatown van het huidige San Francisco. Tegen zijn wil in raakt hij verstrikt in de jacht van de lokale Chinese maffia op dodelijke, oeroude krachten die bekend staan als de "Wu Xing".

Na een ontmoeting met een mystieke geest wordt Kai gekroond tot de Wu Assassin. Hij gebruikt zijn gloednieuwe vechtkunsten om de bovennatuurlijke krachten terug te krijgen van vijf hedendaagse criminelen, die dreigen deze krachten in te zetten om de wereld te vernietigen.


In From the Cold | Kijk nu! | 8 afleveringen
Het leven van een alleenstaande moeder in New Jersey wordt op zijn kop gezet wanneer de CIA haar arresteert en haar dwingt een keuze te maken. Of ze moet haar gezin en haar nieuwe leven op het spel zetten, of ze moet haar vergeten verleden confronteren als een Russische spion.

De Russische onderwereld en de schaduwoorlog tegen de Amerikaanse verkiezingen dreigen haar op te slokken in haar nieuwe, ongewenste avontuur en duwen haar tot het uiterste om haar geliefden te beschermen.


Altered Carbon | Kijk nu! | 2 seizoenen
Takeshi Kovacs ontwaakt na 250 jaar winterslaap om te ontdekken dat hij zich in een ander lichaam bevindt. In deze dystopsiche toekomst kan men namelijk worden geüploaded naar een nieuw lichaam vanuit een online profiel. In opdracht van de invloedrijke aristocraat Laurens Bancroft moet hij Bancroft's moordenaar zien te vinden tegen alle kansen in.


Bron: Netflix

Lees meer over: altered carbon, wu assassins, in from the cold, netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws