search

Ons nieuws van donderdag 6 oktober 2022

Goed nieuws voor volgende Star Wars-serie op Disney+
Series / Nieuws

Goed nieuws voor volgende Star Wars-serie op Disney+

De nieuwste serie van Lucasfilm is misschien wel de meest veelbelovende van allemaal.

Een van de meer naar uitgekeken Star Wars-series waar momenteel aan wordt gewerkt is The Acolyte, een actie-thriller met vrouwelike hoofdpersonages en martial arts-elementen die zich afspeelt in het tijdperk van de High Republic, ruim een eeuw voor de prequel-trilogie.

Leslye Headland, mede-bedenker van Russian Doll doet dienst als showrunner van de serie, waarvan de pre-productie momenteel in volle gang is. Nu zijn er iets meer details naar buiten gekomen over de daadwerkelijke opnames.

Volgens fansite The Bespin Bulletin gaan de opnames van The Acolyte deze maand nog van start en zullen deze duren tot mei 2023.

Nog even geduld
Wat dat betekent voor de premièredatum van de datum is nog onduidelijk, maar gezien het feit dat een serie als Obi-Wan Kenobi ruim acht maanden na afronding van de opnames werd uitgebracht, zal The Acolyte naar alle waarschijnlijkheid niet eerder dan begin 2024 verschijnen.

In de tussentijd is er nog echter nog genoeg moois om naar uit te kijken: zo verschijnt The Mandalorian seizoen 3 in februari 2023, en zullen zowel Ahsoka en Skeleton Crew in de tweede helft van 2023 verschijnen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze geliefde film van Netflix krijgt een vervolg
Films / Nieuws

Deze geliefde film van Netflix krijgt een vervolg

Het vervolg zal ergens in de loop van het jaar 2023 te zien zijn op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De romantische Noorse Netflix-original film genaamd Royalteen heeft 's werelds grootste streamingdienst voldoende weten te overtuigen om een vervolg aan te kondigen. Dat vervolg zal ergens in de loop van volgend jaar te zien zijn.

In de eerste film hebben we gezien hoe Lena samen met haar ouders en broertje naar een nieuwe stad verhuist. Dat heeft natuurlijk ook als gevolg dat ze terecht komt in een andere school. Hier belandt ze in dezelfde klas als prins Kalle. De twee lijken het goed met elkaar te kunnen vinden, maar er ligt wel een behoorlijke bom onder hun vriendschap. Voor Lena geldt namelijk dat ze een niet onbelangrijk geheim met zich meedraagt.

Royalteen: Princess Margrethe
De kijkcijfers van de eerste film wisten Netflix duidelijk ruim voldoende te overtuigen. 's Werelds grootste streamingdienst heeft dan ook voor 2023 de komst aangekondigd van Royalteen: Princess Margrethe.

Voor de tweede film geldt dat ze gebaseerd zal zijn op het tweede boek van Randi Fuglehaug en Anne Gunn Halvorsen. Dit boek luistert naar de naam Royalteen Prince Charming.

Opvallend, voor de tweede film heeft Netflix ervoor gekozen om het regie-stokje over te dragen aan Ingvild Søderlind. Het was Hjem til Jul die verantwoordelijk was voor de eerste film.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dood van dit 'Stranger Things'-personage was bijna veel schokkender
Series / Nieuws

Dood van dit 'Stranger Things'-personage was bijna veel schokkender

Het blijkt dat het geliefde personage Bob er nog relatief goed vanaf is gekomen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Waar fans in seizoen 4 van Stranger Things moesten dealen met de tragische dood van Eddie, was het meest hartverscheurende moment uit de serie toch echt wel de dood van Bob in het tweede seizoen. Nu blijkt dat dit personage bijna op een nog veel gruwelijkere manier tot zijn einde kwam.

Volgens het Twitter-account van de Stranger Things-schrijvers was oorspronkelijk het plan dat een bezeten Will Byers zijn stiefvader Bob zou vermoorden. Het account tweette: 'Gekke shit die bijna plaatsvond #1: in seizoen 2 zou een bezeten Will Byers Bob gaan vermoorden.'

Seizoen 5: wat kunnen we verwachten?
Hoewel niemand van tevoren had verwacht dat de serie zo'n hit zou worden, is Stranger Things uitgegroeid tot één van de meest populaire series ooit. Na het succesvolle vierde seizoen dat eerder dit jaar in twee delen uitkwam, is het vijfde en laatste seizoen in aantocht.

Er is nog niet veel bekend over het plot van seizoen 5. Wel weten we dat alle castleden terug zullen keren voor het seizoen, waaronder Eduardo Franco als Argyle en Jamie Campbell Bower als Vecna, die allebei voor het eerst te zien waren in seizoen 4.

Hieronder kun je de tweet over Bob zelf bekijken. De vier seizoenen van Stranger Things vind je op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix had bijzonder gek plan met 'Lord of the Rings'
Series / Nieuws

Netflix had bijzonder gek plan met 'Lord of the Rings'

Als het aan Netflix had gelegen, was er een soort Marvel-achtige versie van 'The Lord of the Rings' gekomen.

Het had weinig gescheeld of we hadden op Netflix een superhelden versie van Lord of the Rings gekregen.

Inmiddels staan er al een paar afleveringen van Lord of the Rings: The Rings of Power op Prime Video. Het had echter weinig gescheeld of die serie stond in een andere vorm op Netflix.

Interview
Dat vertellen Patrick McKay en J.D. Payne, de eerste showrunners van de Prime-serie in een interview met The Hollywood Reporter. Kennelijk hadden de andere streamingservices als ook wilde plannen.

Zo had Netflix een verbluffend budget van $250 miljoen en een hoop wilde plannen voor de serie. Plannen waarvan wordt gezegd dat ze de nalatenschap van Tolkien zouden aantasten.

Marvel
Als het namelijk aan Netflix lag, dan kreeg Lord of the Rings een 'Marvel-benadering'. Daarmee bedoelen ze niet de er superhelden, maar de oneindige hoeveelheid films, spin-offs en series.

Daar zijn critici absoluut geen fan van, omdat Marvel volgens hun vandaag de dag meer op productiemachine lijkt. Ook de Tolkien-familie wil dat allesbehalve.

Je kijkt Lord of the Rings: The Rings of Power nu op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nederlands ruigste festival zie je straks op Videoland
Films / Nieuws

Nederlands ruigste festival zie je straks op Videoland

25 jaar lang bestaat op het festival al een eerbiedwaardige traditie van muziek, zuipen en motoren.

Gedurende drie roerige jaren volgden de documentairemakers van Zwarte Cross - Vaak Bu-J Te Bang de festivalleiding van het Zwarte Cross. Hoe het grootste festival van Nederland om moest gaan met een pandemie, is snel al te zien op Videoland.

Het heeft heel wat jaar geduurd voordat de Zwarte Cross de huidige proporties heeft bereikt van circa 220.000 bezoekers per jaar. In 1997 waren dit er nog geen duizend, met slechts een paar motoren aanwezig.

In de documentaire bespreekt men de geschiedenis van het muziekfestival, maar ligt de focus vooral op de afgelopen drie jaar. De makers volgden organisatoren Gijs Jolink, Hendrik Jan Lovink en Ronnie Degen gedurende deze turbulente tijd.

De mediastorm van 2019
Het festival stond niet altijd even goed op de voorpagina's. Zo kwam er veel tegengeluid op uit de samenleving door ludieke namen van stands op het festivalterrein, die bezoekers aanstootgevend vonden. "Allah's afbakbar" op het festivalterrein werd bijvoorbeeld door meerdere mensen racistisch opgevat. En toen moest corona nog beginnen…

Hoe de Zwarte Cross zich erdoorheen heeft geslagen is vanaf zondag 9 oktober te zien in Pathé-bioscopen. Vanaf 24 oktober is de documentaire te zien bij Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 dikke aanraders op Netflix (series) om gelijk te bingen
Series / Netflix Kijktip

3 dikke aanraders op Netflix (series) om gelijk te bingen

Pak je dekentje erbij, duik op je bank en zet één van deze series op!

De redactie van SerieTotaal heeft weer drie tips voor je om van alle keuzestress af te komen. Lees hieronder of een van deze topseries van Netflix bij jou past!

Wu Assassins | Kijk nu! | 10 afleveringen
In de serie volgt de kijker Kai Jin, een jonge chefkok uit de Chinatown van het huidige San Francisco. Tegen zijn wil in raakt hij verstrikt in de jacht van de lokale Chinese maffia op dodelijke, oeroude krachten die bekend staan als de "Wu Xing".

Na een ontmoeting met een mystieke geest wordt Kai gekroond tot de Wu Assassin. Hij gebruikt zijn gloednieuwe vechtkunsten om de bovennatuurlijke krachten terug te krijgen van vijf hedendaagse criminelen, die dreigen deze krachten in te zetten om de wereld te vernietigen.



In From the Cold | Kijk nu! | 8 afleveringen
Het leven van een alleenstaande moeder in New Jersey wordt op zijn kop gezet wanneer de CIA haar arresteert en haar dwingt een keuze te maken. Of ze moet haar gezin en haar nieuwe leven op het spel zetten, of ze moet haar vergeten verleden confronteren als een Russische spion.

De Russische onderwereld en de schaduwoorlog tegen de Amerikaanse verkiezingen dreigen haar op te slokken in haar nieuwe, ongewenste avontuur en duwen haar tot het uiterste om haar geliefden te beschermen.



Altered Carbon | Kijk nu! | 2 seizoenen
Takeshi Kovacs ontwaakt na 250 jaar winterslaap om te ontdekken dat hij zich in een ander lichaam bevindt. In deze dystopsiche toekomst kan men namelijk worden geüploaded naar een nieuw lichaam vanuit een online profiel. In opdracht van de invloedrijke aristocraat Laurens Bancroft moet hij Bancroft's moordenaar zien te vinden tegen alle kansen in.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Videoland-serie 'Moedermaffia!'
Recensie

Recensie Videoland-serie 'Moedermaffia!'

Moeder Daan moet subiet uit de ouderlijke macht worden gezet, de makers van deze flauwekul moeten een serieverbod krijgen.

Regie: Anna van Keipema | Cast: Loes Haverkort (Daniëlle), Nola Frensdorf (Pip), Benja Bruijning (Jorrit), Eva Laurenssen (Monique), Beppie Melissen (Cecilia), Tina de Bruin (Patty), e.a. | Aantal afleveringen: 6 | Speelduur: 20-22 minuten | Jaar: 2022

Nog groter dan het talent van Daniëlle om mierzoete cupcakes te bakken in haar eigen bakkerswinkel is haar vermogen om een teringbende van haar leven te maken. Daniëlle "“ zeg maar Daan "“ is met recht een mislukte moeder. Dochter Pip noemt haar nieuwe stiefmoeder Monique, gevalletje alles aan gelukt maar hartstikke nep, al moeder en van een reeds gevlogen Mexicaan heeft Daan een tweede kind.

En dan was er nog een voorvalletje op het verjaardagsfeestje van Pip, waarbij Daan ten overstaan van het hele feestgezelschap de vriendin van haar ex te lijf ging. Het leidt ertoe dat de kinderbescherming in actie komt en Daan sommeert een goede moeder te worden. Om niet uit de ouderlijke macht te worden gezet moet ze op cursus, waarbij ze, ja wat eigenlijk, met lotgenoten bespreekt.

We weten al van meet af aan dat Daan niet een moeder gaat zijn die tussen de middag met kopjes thee haar kroost verwelkomt. Ze maakt er dan ook wel een potje van. Haar stupide acties zouden niet misstaan op het cv van menig rebelse puber. Daar komt nog eens bij dat Daan nog bij haar moeder woont en zich regelmatig laat nemen door haar eigen assistent. Liefst terwijl haar dochter binnenkomt.

Moedermaffia!, waarvan zowel de titel als het aanstellerige uitroepteken een raadsel zijn, is een lijdensweg van slechts zes korte afleveringen. Wat Daan nou precies leert tijdens de cursus, geleid door een zweverige cursusleidster, blijft net zo in nevelen gehuld als de achtergrond van haar medecursisten. De serie maakt daar ook niet echt nieuwsgierig naar.

Dit is een serie zonder kop en staart, wat illustratief lijkt voor de onverschilligheid van de schrijvers. We vallen met de deur in huis als Daan op missie wordt gestuurd om wat van haar leven te maken en we eindigen met een cliffhanger. Het is een serie die van de hak op de tak en van gênant voorval naar tenenkrommende episode springt zonder echt de personages uit te diepen. We zien enkel acteurs die maar met moeite de gekunstelde teksten over hun lippen krijgen.

De moraal van het verhaal laat zich raden: als je bedoelingen maar goed zijn. Hoofdrolspeelster Loes Haverkort moet hebben gedacht dat elke klus er een is, maar had de eer aan zichzelf moeten houden. Deze serie is ongetwijfeld bedoeld als komedie, maar is mislukt op dat vlak. En dat terwijl er toch wel serieuze issues spelen, want het is nogal wat dat je zo slecht met je moederschap omgaat dat je je kind dreigt te verliezen. Tot Daan wil het allemaal maar niet doordringen, de kijker zal het een rotzorg zijn.

★☆☆☆☆

Moedermaffia! is te zien bij Videoland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Echte schurk uit Netflix-serie op vrije voeten
Series / Nieuws

Echte schurk uit Netflix-serie op vrije voeten

Helemaal vrij is de vrouw echter nog niet, want ze moet nog altijd een enkelband dragen...

Goed nieuws voor Anna Sorokin, uiteraard bekend omwille van de serie Inventing Anna. De vrouw is namelijk na het betalen van een borgsom van 10.000 dollar vrijgelaten uit de gevangenis. Helemaal een vrije vogel is ze echter nog niet, want ze moet nog steeds thuisblijven met een enkelband.

Sorokin werd gearresteerd in maart van 2021 naar aanleiding van haar verlopen visum voor de Verenigde Staten. De vrouw deed zich voor als iemand uit de elite-kringen in New York. Door het huisarrest wordt ze ook nog geconfronteerd met een aantal andere beperkingen. Zo heeft ze bijvoorbeeld geen toegang tot social media.

Niet de eerste gevangenisstraf
Het is niet voor het eerst dat de vrouw die bekendheid verwierf door Inventing Anna in de gevangenis terecht was gekomen. Eerder zat ze al drie jaar achter de tralies omwille van verschillende misdrijven die ze had gepleegd. Het ging daarbij voornamelijk om diefstal en het ontvreemden van aanzienlijke sommen geld.

Het is geen geheim dat Sorokin alles behalve blij was met de manier waarop ze door Netflix in de reeks Inventing Anna werd neergezet. Toch heeft de reeks haar zeker geen windeieren gelegd. Het geld dat ze daarmee heeft verdiend heeft namelijk kunnen gebruiken om haar schulden bij de bank en bij de staat New York af te betalen.

Of Sorokin er nu in zal slagen om verder uit de problemen (en vooral uit de gevangenis) te blijven is uiteraard nog maar de vraag.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verdwijnt 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story'-serie van Netflix?
Series / Nieuws

Verdwijnt 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story'-serie van Netflix?

Slachtofferhulp Nederland zou ontzettend veel klachten over de reeks hebben ontvangen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het hoeft wellicht niet meer gezegd dat de serie Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story op z'n minst een stevig succes kan worden genoemd voor streamingdienst Netflix. 's Werelds grootste streamingdienst heeft nu echter een verzoek ontvangen om de reeks te verwijderen.

Het verzoek dat bij Netflix binnen kwam is afkomstig van Slachtofferhulp Nederland. Zij heeft aangegeven dat de reeks een behoorlijk aantal klachten uitlokt van mensen. Dit niet in het minst over de manier waarop de slachtoffers van Dahmer in de reeks worden neergezet. Dit werd gemeld door de voorzichtster van de organisatie, namelijk Rosa Jansen in een gesprek met het NOS Radio 1 Journaal.

De organiqsatie liet in eerste instantie optekenen helemaal geen probleem te hebben met true-crimeseries zoals deze door Netflix wel vaker worden uitgebracht. De specifieke reeks die verscheen over het leven van Dahmer zou zich echter schuldig maken aan het romantiseren van de dader en dat kan niet.

"Het doel van onze organisatie is om slachtoffers te helpen om terug zelf de regie te krijgen over hun leven nadat ze een verschrikkelijke gebeurtenis hebben meegemaakt. Door een serie zoals Dahmer kunnen we niet anders dan met lede ogen toezien hoe die regie terug uit hun handen wordt geslagen."

Klacht
Slachtofferhulp Nederland heeft ondertussen ook aangegeven een melding te gaan doen bij Victim Support Europe. Dat is een internationale, overkoepelende organisatie voor slachtoffers. Finaal zal de melding als doel hebben om Netflix te vragen om de reeks uit haar aanbod te schrappen.

Netflix heeft tot dusver nog niet op de kwestie gereageerd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Epische indruk op compleet nieuwe 'Star Wars'-serie van Disney+
Series / Nieuws

Epische indruk op compleet nieuwe 'Star Wars'-serie van Disney+

Disney heeft een poster gedeeld van een nieuwe Star Wars-serie die binnenkort op Disney Plus verschijnt.

Disney heeft een poster gedeeld van de aankomende animatieserie Star Wars: Tales of the Jedi. Hierop zien we onder andere Ahsoka, Mace Windu en Obi-Wan Kenobi.

Star Wars: Tales of the Jedi is een animatieserie die per aflevering een origineel verhaal vertelt over de geschiedenis van een Jedi die dan centraal staat. De serie komt deze maand uit op Disney Plus.

Poster Star Wars: Tales of the Jedi
Star Wars: Tales of the Jedi bestaat uit zes korte afleveringen waarin het achtergrondverhaal wordt verteld van enkele Jedi. Op de poster zien we Ahsoka Tano, Count Dooku, Anakin Skywalker, Mace Windu en meer. Ook Qui-Gon Jinn keert terug voor de serie, en hij wordt opnieuw ingesproken door Liam Neeson.



De serie wordt gemaakt door Dave Filoni en Charles Murray. In een interview gaf Filoni aan hoe hij op het idee kwam om de serie te maken:

"Wanneer ik op en neer vlieg voor The Mandalorian, schrijf ik verhalen in het vliegtuig om de tijd door te komen. En zo ben ik op dit verhaal gekomen."

Star Wars: Tales of the Jedi verschijnt 26 oktober op Disney Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgen we Sauron eigenlijk wel echt te zien in 'The Rings of Power'?
Series / Nieuws

Krijgen we Sauron eigenlijk wel echt te zien in 'The Rings of Power'?

Met het einde van het eerste seizoen van The Rings of Power in zicht, stellen veel fans dezelfde vraag.

Krijgen we Sauron eigenlijk wel echt te zien in The Rings of Power? Het is een vraag die veel The Lord of the Rings-fans momenteel bezighoudt. Met nog maar twee afleveringen te gaan, kan het niet lang meer duren voordat we de schurk gaan zien, áls we hem gaan zien.

In de eerste aflevering van The Rings of Power zagen Sauron al kort even voorbijkomen. Dit was echter in een flashback. Sindsdien hebben we zijn naam regelmatig gehoord - vooral uit de mond van Galadriel. Maar gaan we hem nog zien?

Sauron in The Rings of Power
Die vraag kregen de showrunners van The Rings of Power, Patrick McKay en J.D. Payne onlangs tijdens een interview met The Hollywood Reporter. Natuurlijk gaven ze er geen regelrecht antwoord op, want ze willen zo'n groot moment niet verklappen.

Wel gaven ze aan dat het te makkelijk zou zijn om van het eerste seizoen van The Rings of Power de "Sauron show" te maken, gericht op deze vijand. Maar daar hebben ze niet voor gekozen, omdat ze dreiging van het kwaad belangrijker vonden dan het meteen verschijnen van het kwaad.

Eerst willen ze dat de fans opnieuw verliefd worden op Middle-earth, vermoedelijk voordat alles weer de verkeerde kant opgaat met toedoen van Sauron.

Maar wellicht hebben we Sauron al vaker gezien, al dan niet in zijn bekende vorm. Hij gebruikt immers vaker vermommingen, waardoor hij eigenlijk iedereen kan zijn. Fans speculeren daarom al sinds de eerste aflevering fanatiek over wiens gezicht Sauron verbergt.

Met nog twee afleveringen van seizoen 1 van The Rings of Power te gaan, kan de eventuele verschijning van Sauron nu niet lang meer duren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk de eerste beelden van Daredevil in 'She-Hulk'
Series / Nieuws

Eindelijk de eerste beelden van Daredevil in 'She-Hulk'

De eerste beelden van Daredevil in 'She-Hulk' zijn te zien en die liegen er niet om: dat wordt vet!

Fans van Daredevil hebben reikhalzend uitgekeken naar het eerste optreden van de Man Without Fear in de serie She-Hulk: Attorney at Law'.

Nu is het moment bijna zo ver. Er was al algemeen bekend dat het personage deze week eindelijk zou verschijnen, en dat blijkt nu te kloppen.

She-Hulk
She-Hulk Jen Walters komt - geheel gekleed in haar superheldenkostuum - oog in oog te staan met de Devil of Hell's Kitchen.

Dat krijgen we te zien in een van de twee nieuwe clips die bij de aflevering van morgen hoort.

Als we afgaan op de video dan lijkt het erop dat de twee helden ruzie krijgen wanneer Matt Murdock Eugene Patilio te arresteren. Dat is toevallig de nieuwste klant van She-Hulk.

Escalatie
Matt waarschuwt haar om zich terug te trekken, maar Jen laat zich door niemand tegenhouden en geeft hem met alle liefde een flinke schop onder zijn kont. Je begrijpt: wat volgt is een flinke escalatie.

Nieuwsgierig naar de eerste beelden van Daredevil in She-Hulk? Je ziet het hieronder.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze bekende actrices spelen in nieuwe serie 'Dune: The Sisterhood'
Series / Nieuws

Deze bekende actrices spelen in nieuwe serie 'Dune: The Sisterhood'

En we krijgen ook meer te weten over het verhaal van de serie.

Emily Watson en Shirley Henderson krijgen de hoofdrollen in de nieuwe HBO Max-serie Dune: The Sisterhood.

Watson ken je misschien van Tsjernobyl, Henderson vergaarde vooral faam door haar rol in Harry Potter.

Frank Herbert
Nu spelen ze samen in Dune: The Sisterhood. De serie is gebaseerd op een roman van Frank Herbert met dezelfde naam.

Het verhaal speelt zich 10.000 jaar voor de hemelvaart van Paul Atreides (Timothée Chalamet). We volgen de Harkonnen Sisters, die worden gespeeld door Watson en Henders.

Zij spelen respectievelijk Valya Harkonnen en Tula Harkonnen die aan de macht zijn gekomen in de Sisterhood, een geheime organisatie van vrouwen.

Bene Gesserit
Ook zien we in deze serie hoe zij die legendarische sekte - Bene Gesserit - oprichten en hoe ze strijden tegen krachten die de toekomst van de mensheid bedreigen.

De serie is geproduceerd door HBO Max en Legendary Television, net als bij de eerste 'Dune'-film. Die kwam uit in oktober 2021 en werd genomineerd voor een Oscar in de categorie Beste Film.

Wanneer het eerste seizoen uitkomt, is nog niet bekend. Bekijk op HBO Max alvast de film Dune.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.