search
Deze ruige schurken zie je straks in de bikkelharde serie 'Titans'
Series / Nieuws

Deze ruige schurken zie je straks in de bikkelharde serie 'Titans'

De wilde kostuums worden uit de kast getrokken voor het aankomend seizoen.

Seizoen vier van DC's hitserie Titans komt er bijna aan en HBO Max geeft de kijkers alvast een voorproefje van wie we kunnen verwachten. De eerste foto's zijn gepubliceerd van de nieuwste schurken. In drie verschillende sets worden de volgende personages belicht.

In de eerste foto's zien we het nieuwe personage Brother Blood. Deze wordt gespeeld door acteur Joseph Morgan (Ben Hur, Immortals). Hij draagt het kostuum dat trouw blijft aan de comics. In de tweede set zien we Mother Mayhem, die gespeeld wordt Franka Potente (Lola Rennt, The Bourne Identity). Naast haar kostuum zien we haar ook in actie in het nieuwste seizoen. De laatste set is die van het personage Jinx. Deze rol wordt vertolkt door actrice Lisa Ambalavanar (The A List, Doctors).

Opgroeiende helden
Titans is de hitserie van DC en volgt het leven van de jonge helden uit het DC universe. In de serie groeien ze op, leren zichzelf kennen en zoeken ze hun plaats in de wereld. Inmiddels zijn drie seizoenen gepasseerd en begeven ze zich in Gotham City waar ze oude vrienden hebben opgezocht en waar ze gezamenlijk tegen nieuwe dreigingen in actie komen.

De serie is gebaseerd op personages van DC Comics en is ontwikkeld door Akiva Goldsman, Greg Berlanti en Geoff Johns. Het wordt geproduceerd door Weed Road Pictures, Berlanti Productions en Warner Bros.

Het is nog even wachten op het vierde seizoen. Deze is vanaf volgende maand te bekijken. Tot die tijd kijk je alle afleveringen van Titans op Netflix.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen