Jaden Smith gecast in 'Brothers In Atlanta'

Komedie met onder meer Maya Rudolph zal worden uitgezonden op HBO.

Michelle Iwema, 03-05-2015 14:48

HBO heeft een nieuwe komedie in de maak genaamd Brothers In Atlanta. De serie gaat over een groep artiesten die proberen hun weg te vinden binnen de entertainment industrie en speelt zich af in de Amerikaanse staat Georgia.
Maya Rudolph (bekend van onder meer Bridesmaids) speelt in de serie de rol van Shirle. Zij is een R&B diva, die in de jaren negentig succes had. Jaden Smith zal de rol gaan spelen van haar rumoerige buurjongen, die een mysterieuze vorm van inkomen heeft.

Diallo Riddle en Bashir Salahuddin zullen Brothers In Atlanta schrijven, produceren en in de serie te zien zijn als beste vrienden Langston en Moose. Langston wordt omschreven als een DJ, die het maar niet weet te maken omdat hij zich niet op een ding kan concentreren. Moose is een achtergrondzanger, die ervan droomt zelf in de spotlight te staan.

In 2013 maakten Riddle en Salahuddin al de pilot voor HBO van Brothers In Atlanta, alleen werd het niet goed genoeg bevonden door het netwerk om er een seizoen van te bestellen. Maar Riddle en Salahuddin kregen wel de mogelijkheid om hun concept aan te passen. Het resultaat daarvan werd door de HBO- bazen wel goed en leuk genoeg gevonden.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Maya Rudolph, Brothers In Atlanta, Jaden Smith, Riddle, Salahuddin, Moose, Georgia, HBO, komedie HBO

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in