search
'The Boys' onthult nieuwe helden in eerste beelden van seizoen vier
Series / Nieuws

'The Boys' onthult nieuwe helden in eerste beelden van seizoen vier

De serie trekt letterlijk en figuurlijk alles uit de kast voor deze nieuwe superhelden.

Het nieuwe seizoen van Amazon Prime Video's hitserie The Boys is momenteel in de maak en de producenten komen af en toe met nieuwtjes. Zo werd onlangs bekend dat het nieuwe seizoen nóg meer geweld zal bevatten en nu komt Amazon met beelden van twee nieuwe superhelden.

Er kunnen dus twee nieuwe personages toegevoegd worden aan het illustere rijtje superhelden en anti-superhelden van The Boys. Het gaat om de personages Firecracker en Sister Sage. Zij worden respectievelijk gespeeld door actrices Valorie Curry en Susan Heyward.

Details worden streng geheim gehouden
Fans van de serie zullen vast alles proberen te weten te komen van de nieuwe personages mede omdat Amazon aangaf dat alle details over Firecracker en Sister Sage geheim blijven totdat seizoen vier uitkomt. Voorlopig blijft het dus gissen naar de details van de rollen die actrices Valorie Curry en Susan Heyward zullen vertolken.

Valorie Curry speelde recentelijk nog de vrouwelijke hoofdrol in The Lost Symbol samen met Eddie Izzard en Ashley Zukerman. Ook speelde ze The Tick van Amazon met onder andere Griffin Newman en Peter Serafinowicz. Susan Heyward is voornamelijk bekend van haar rol als Tamika Ward in de laatste twee seizoenen van Orange is the New Black.

Kijk hieronder naar de nieuwe superhelden en voor alle afleveringen van The Boys ga je naar Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen