search

Ons nieuws van dinsdag 11 oktober 2022

Netflix dropt mierzoete trailer 'Falling for Christmas' met Lindsay Lohan
Films / Nieuws

Netflix dropt mierzoete trailer 'Falling for Christmas' met Lindsay Lohan

Nadat eerder al heel wat details verschenen is nu ook de eerste trailer te bekijken...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eindejaarsperiode brengt ons traditiegetrouw weer heel wat geweldige kerstfilms om naar uit te kijken. Eén van deze films is Falling for Christmas met actrice Lindsay Lohan. Eerder werden er al verschillende details bekend gemaakt, maar nu heeft Netflix ook een eerste trailer de wereld ingestuurd.

In Falling for Christmas maken we kennis met een net verloofde, verwende erfgename die geheugenverlies heeft gekregen nadat ze een ski-ongeluk heeft gehad. Vervolgens komt ze onder de hoede terecht van een fijne man en zijn dochter. Toch is het tijdelijke onderkomen waarin ze moet verblijven niet helemaal hetgeen ze gewend is.

Lindsay Lohan
De erfgename (uiteraard gespeeld door Lindsay Lohan) is er sterk van overtuigd dat er door haar familie met man en macht naar haar wordt gezocht. Naarmate Kerst dichterbij komt is er echter nog steeds niemand op komen dagen.

Het tijdelijke onderkomen dat in eerste instantie toch echt wat minderwaardig leek begint in tussentijd steeds meer aan te voelen als een echte thuis.

Falling for Christmas is de eerste film van of met Lindsay Lohan welke deel uitmaakt van een nieuwe overeenkomst die tussen de actrice en Netflix werd gesloten. Er zit dus ongetwijfeld nog heel wat meer in de pijplijn!

Falling for Christmas is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 10 november 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of te Rings'-serie was bijna op Netflix verschenen
Series / Nieuws

'Lord of te Rings'-serie was bijna op Netflix verschenen

Het bod van Netflix zou zelfs hoger hebben gelegen dan dat van Amazon...

Er is al behoorlijk wat inkt gevloeid over de eerste serie van het door J.R.R. Tolkien gecreëerde Middle-earth, namelijk The Rings of Power. Ook nu weer is er toch best een opmerkelijk feit de wereld ingestuurd.

Het waren showrunners Patrick McKay en J.D. Payne die met een opmerkelijk verhaal kwamen. Er zijn de laatste tijd reeds verschillende berichten op het internet verschenen die stellen dat de rechten van The Lord of the Rings voor 250 miljoen dollar naar Amazon zijn gegaan. Deze geruchten werden door laatst genoemde zelfs bevestigd, alleen blijken ze nu toch niet helemaal te kloppen.

Hoger bod
Het bedrag van 250 miljoen dollar dat werd geboden op de rechten van The Lord of the Rings kwam er immers niet van Amazon, maar wel van Netflix! Amazon van haar kant had een bod uitgebracht dat tientallen miljoenen lager was gelegen. Uiteindelijk besloot het Tolkien Estate echter toch om met Amazon in zee te gaan.

De aanpak van Amazon bleek aanzienlijk beter in de smaak te vallen bij het Tolkien Estate omdat ze een zitje kreeg aan de creatieve tafel. Dat was iets wat Netflix niet kon bieden. Bovendien wou laatst genoemde blijkbaar gaan voor een Marvel Studios-achtige aanpak. Het had dan ook ideeën voor series rond personages als Aragorn en Gandalf. Het nalatenschap van Tolkien was hier blijkbaar zo van geschrokken dat ze niet met 's werelds grootste streamingdienst in zee wilden gaan.

Niet alleen Netflix en Amazon streden om de rechten. Ook HBO Max mengde zich in de debatten. Zij gooide echter tevens haar eigen ruiten in door aan te geven dat ze eigenlijk een soort van hervertelling van de boeken wou creëren. Ook hier bleek het Estate helemaal niet in geïnteresseerd te zijn.

Wil je graag The Lord of the Rings: The Rings of Power kijken? Dat is dus mogelijk op de streamingdienst Prime Video!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspeler past voor 'Deadpool 3' na vreemd incident op de set
Films / Nieuws

Hoofdrolspeler past voor 'Deadpool 3' na vreemd incident op de set

In het bijzonder de slechte band met acteur Ryan Reynolds zou aan de basis liggen van de beslissing...

Fans van de Deadpool films kijken nu al sterk uit naar het verschijnen van de derde film. Daarvoor is het echter nog wachten tot volgend jaar, maar ondertussen is er wel een opmerkelijk nieuwtje bekend geraakt.

Eén ding weten we alvast zeker over de derde Deadpool film en dat is dat acteur T.J. Miller er niet langer in te zien zal zijn. De reden daarvoor is dat hij nooit meer samen wil werken met die andere acteur uit de film, namelijk Ryan Reynolds.

Vreemde gebeurtenis
Een vreemd moment dat zich heeft voorgedaan op de set zou aan de basis liggen van de beslissing van de acteur. Hij herinnert zich namelijk bijvoorbeeld nog het moment waarop Reynolds zou hebben verzocht om een bepaalde opname opnieuw te doen louter en alleen om Miller te kleineren ten opzichte van de cast en crew.

"Hij was ontzettend gemeen tegen mij in de film, maar eigenlijk was dat ook zo tegen mij als persoon. Alsof ik Weasel ben. Hij zei bijvoorbeeld tegen mij dat het geweldig is aan mij dat ik niet de ster ben, maar wel net genoeg doe om grappig te zijn waarna we terug verder kunnen met de echte film".

Zelf is Miller natuurlijk ook allerminst een onbesproken blad. In het jaar 2017 werd hij bijvoorbeeld nog beschuldigd van aanranding. Bovendien raakte enkele jaren later bekend dat hij een collega zou hebben gepest op de set van de HBO Max-serie Silicon Valley. Ondanks het feit dat de acteur ontkende besloten de makers toch om hem uit de serie te schrijven.

Heb je de eerste twee Deadpool films nog niet gezien? In Nederland zijn beiden te bekijken op de streamingdienst Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Christian Bale redt actrice van agressieve regisseur
Films / Celebrity

Christian Bale redt actrice van agressieve regisseur

Het is niet voor het eerst dat de regisseur in opspraak komt door zijn agressieve regiestijl...

In een recent interview verraste acteur Christian Bale vriend en vijand door te stellen dat hij tijdens de productie van de film American Hustle in 2013 tussen moest komen op de set toen het dreigde uit de hand te lopen tussen actrice Amy Adams en regisseur David O. Russell.

Bale gaf in het interview aan dat er tijdens de opnames van de bekende misdaadfilm spanningen waren ontstaan tussen de bloedmooie actrice en de opvliegende regisseur. Het is zeker niet voor het eerst dat er berichten naar buiten komen over het nogal opvliegende karakter van Russell.

Tranen
Uiteindelijk zou het de actrice allemaal teveel zijn geworden waardoor de tranen haar in de ogen schoten. Zelf zei ze daar het volgende over; "Ik was echt kapot op de set. Dat gebeurde niet elke dag, maar wel tijdens het merendeel van de dagen".

Toen Adams werd gevraagd naar hetgeen er zich op de set heeft afgespeeld hield ze de lippen vrij stijf op elkaar. Het lijkt er dan ook naar uit te zien dat geen enkele van de betrokkenen details bekend willen maken over hetgeen er zich in die tijd heeft afgespeeld. Adams bevestigde wel dat het haar veel heeft gedaan.

Het is absoluut niet voor het eerst dat Russell in opspraak komt vanwege ruzies en zelfs gevechten met acteurs op de set. Zo was er bijvoorbeeld het voorval op de set van I Heart Huckabees in 2004 waarin Russell actrice Lily Tomlin uitschold en haar bekogelde met rekwisieten. De beelden van die ruzie zouden uiteindelijk ook de wereld ingestuurd worden.

Dat de ruzie op Bale zelf weinig indruk zal hebben gemaakt is een feit. De acteur besloot namelijk recent opnieuw in zee te gaan met Russell voor de film Amsterdam.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Regisseur legt schokkende sterfscène 'House of the Dragon' aflevering 8 uit
Series / Nieuws

Regisseur legt schokkende sterfscène 'House of the Dragon' aflevering 8 uit

Schokkende sterfscène aflevering 8 van House of the Dragon van \"belangrijk narratief en stilistisch\" nut.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De spanning was te snijden in de achtste 'House of the Dragon' aflevering. De verbonden die gesloten of juist verbroken worden, verraad en de dood zorgen ervoor dat je blijft kijken. Maar wat was nou de reden achter deze nieuwe brute dood?

Niet alleen zagen we deze aflevering de ontknoping van de langzame dood van koning Viserys I (Paddy Considine) aan de gevolgen van lepra. Ook zagen we de onthoofding van één van de vele interessante spelers in het Spel der Tronen.



"Hij had kunnen blijven praten, hij had kunnen blijven vechten, en ik denk dat daar iets geweldigs aan is. Omdat het een belangrijk moment was", aldus regisseur Geeta Patel.



Waarom de dood van Vaemond Valyrian (Wil Johnson) op deze manier moest, legt Geeta Patel uit: "Sinds ik het script las had ik altijd al het idee dat zijn hoofd er af moest midden in een zin. Dat was dramatisch belangrijk voor het verhaal, maar het was ook belangrijk hoe het eruit ging zien." Deze scène was niet de enige optie, zegt Patel: "Vaak filmen we [...] meer dan één versie; het is belangrijk dat de showrunners dat (de opnames, red.) hebben."

Hoe House of the Dragon verder zal gaan zonder Vaemond zullen we zien nu de serie snel richting de seizoensfinale gaat.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix cancelt geliefde serie na 2 seizoenen
Series / Nieuws

Netflix cancelt geliefde serie na 2 seizoenen

Om de pijn te verzachten stuurt de streamingdienst wel enkele nieuwe details de wereld in...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste twee seizoenen van de serie Sweet Magnolias deden het uitstekend op streamingdienst Netflix. Fans kijken dan ook massaal uit naar het verschijnen van het derde seizoen, maar deze lijkt nog wel even op zich te laten wachten...

Netflix heeft bekend gemaakt dat het derde seizoen van de succesvolle serie nog niet meteen op de streamingdienst te zien zal zijn. Wanneer dat dan wel precies het geval zal zijn is vooralsnog koffiedik kijken, al heeft de streamingdienst wel aangegeven in welke richting we ongeveer moeten denken. Verder heeft Netflix ervoor gekozen om de pijn bij de fans iets te verzachten. Ze doet dit door enkele extra details bekend te maken met betrekking tot het derde seizoen.

Lente 2023
Veel fans hadden ongetwijfeld gehoopt dat het derde seizoen van Sweet Magnolias dit jaar nog zou worden toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst Netflix. Die zijn er dus aan voor de moeite. Volgens Netflix zal het nieuwe seizoen dan ook pas ergens in de lente van 2023 te zien zijn.

Tot dusver bleef het ook nog vrij stil over zowel de plotdetails als over mogelijke nieuwe gezichten die hun opwachting zouden kunnen maken in het derde seizoen. Nu licht de streamingdienst toch een tipje van de sluier. Zo weten we nu bijvoorbeeld dat Jermaine Rivers wordt toegevoegd aan de cast. Bovendien heeft Netflix aangegeven dat ook JoAnna Garcia Swisher (Maddie), Brooke Elliot (Dana) en Heather Headley (Helen) allemaal terug zullen keren voor het nieuwe seizoen.

Heb je tot dusver nog niets gezien van Sweet Magnolias en wil je daar graag verandering in brengen? Dat kan. De eerste twee seizoenen zijn immers uiteraard nog gewoon te bekijken op streamingdienst Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-film met Mila Kunis krijgt veel lof
Films / Nieuws

Nieuwe Netflix-film met Mila Kunis krijgt veel lof

Heel wat fans vinden dat de film de verwachtingen duidelijk weet te overtreffen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat Mila Kunis een uitstekende actrice is heeft ze in het verleden al meermaals bewezen. Toch hoeft dat niet automatisch te betekenen dat de films waarin ze de hoofdrol speelt ook goed zijn. Zo waren de verwachtingen rond Luckiest Girl Alive eigenlijk een beetje aan de magere kant, maar dat bleek niet terecht.

In de film Luckiest Girl Alive maken we kennis met Ani FaNelli (gespeeld door Mila Kunis) welke het op het eerste zicht allemaal goed voor mekaar blijkt te hebben. De schrijfster heeft een goede positie bij een magazine, beschikt altijd over een prachtige outfit en mag zich opmaken voor een heus sprookjeshuwelijk.

Duistere waarheid
Alles lijkt de New Yorkse schrijfster dus voor de wind te gaan, tot ze plots wordt uitgenodigd door een regisseur van een misdaaddocumentaire. Hij wil graag dat FaNelli haar kant vertelt van een schokkend incident dat plaatsvond wanneer ze een tiener was op de prestigieuze Brentley School. Dat dit een aanzienlijke impact zal hebben op haar ogenschijnlijk perfecte leventje wordt al snel duidelijk.

Luckiest Girl Alive is nu te bekijken op Netflix en heeft duidelijk al heel wat harten weten te veroveren. De reacties op social media liegen er dan ook niet om. Velen die de film gezien hebben stellen dan ook dat ze de verwachtingen met absolute zekerheid heeft weten in te lossen en zelfs heeft weten te overtreffen.

Ben jij ook benieuwd om deze film te ontdekken? Dat is nu mogelijk op streamingdienst Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sci-fi serie 'Quantum Leap' krijgt zes extra afleveringen
Series / Nieuws

Sci-fi serie 'Quantum Leap' krijgt zes extra afleveringen

NBC bestelt compleet seizoen van de sci-fi serie 'Quantum Leap'

Na bijna dertig jaar afwezigheid begon in september van dit jaar het langverwachte vervolg van de science fiction-serie Quantum Leap. Vandaag werd bekend gemaakt dat NBC zes nieuwe afleveringen heeft besteld, als aanvulling op de originele twaalf afleveringen.

Quantum Leap speelt zich af in 2022, dertig jaar na het einde van de originele serie. Een nieuw team van tijdreizigers, onder leiding van natuurkundige Ben Song (Raymond Lee, Top Gun Maverick) probeert de geheimen van project Quantum Leap te doorgronden.

Net als de originele serie kan Song reizen door de tijd door de levens van anderen over te nemen en zo de toekomst stukje bij beetje te veranderen. Dit alles in de hoop weer terug te keren. Naast Lee zijn ook Ernie Hudson (bekend van Ghostbusters), Caitlin Bassett, Mason Alexander Park en Nanrisa Lee te zien.



De originele bestelling van NBC telde zes afleveringen. Met deze nieuwe reeks zal het seizoen uiteindelijk uit achttien afleveringen bestaan. De vierde aflevering van Quantum Leap is vanavond (Amerikaanse tijd) te zien. In Nederland zullen we nog even moeten wachten tot de afleveringen beschikbaar zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor 'Star Trek: Discovery' seizoen 5
Series / Trailer

Trailer voor 'Star Trek: Discovery' seizoen 5

De eerste teaser trailer voor het vijfde seizoen van 'Star Trek: Discovery' staat online en die is vet spannend!

Paramount+ heeft eindelijk de eerste teaser trailer van het vijfde seizoen Star Trek: Discovery online gezet. En die is meteen super spannend.

Dit gebeurde tijdens een speciale bijeenkomst van bijna de hele cast op het New York Comic Con-event tijdens het afgelopen weekend.

Star Trek: Discovery
De cast van de sci-fi serie was in grote getale aanwezig op het stripfestival voor een panel. Ook Patrick Stewart was hier bij aanwezig.

Bij het stripfestival werd ook belangrijk nieuws bekend gemaakt over Star Trek: Picard.

In de teaser van Star Trek: Discovery kregen de aanwezige fans voor het eerst ook enkele nieuwe personages te zien. Zo zien we Callum Keith Rennie, die de rol krijgt van een verweerde Starfleet-kapitein. Acteur Elias Toufexis wordt hierin zijn partner.

Andere castleden Anthony Rapp en Wilson Cruz waren ook aanwezig. Net als uitvoerend producenten Michelle Paradise, Alex Kurtzman en Rod Roddenberry.

Wanneer het nieuwe seizoen te zien is op Paramount+, is niet bekend.

Bekijk hieronder alvast de trailer.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-thriller 'The Takeover' heeft weer typetje voor Frank Lammers
Series / Trailer

Netflix-thriller 'The Takeover' heeft weer typetje voor Frank Lammers

Bekijk de trailer voor de Nederlandse Netflix Original die op 1 november online komt.

Netflix maakt de laatste jaren steeds meer Nederlandse producties. Binnenkort verschijnt er weer een nieuwe originele Nederlandse Netflix-film. Deze film heet The Takeover en komt van regisseur Annemarie van de Mond.

Er zijn uiteraard weer de nodige bekende namen te zien, met onder meer Holly Mae Brood, Geza Weisz, Frank Lammers, Noortje Herlaar, Walid Benmbarek en Susan Radder.

The Takeover op Netflix
De film heeft het volgende verhaal: Als de ethische hacker Mel Bandison een databreach onschadelijk maakt bij een hightech zelfrijdende bus, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat.

Samen met haar onhandige blind date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie. Er duikt namelijk een deepfake video op, waaruit zou blijken dat ze een moord heeft gepleegd. Mel moet er alles aan doen om de waarheid te boven tafel te krijgen.

Vanaf 1 november kun je de The Takeover gaan kijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Moord in 'The Walking Dead' heeft grote gevolgen
Series / Nieuws

Moord in 'The Walking Dead' heeft grote gevolgen

In de zombieserie is moord aan de orde van de dag, maar niet elke moord is zonder gevolgen.

Het duurt niet lang meer of AMC / Disney+ zet definitief een punt achter de zombieserie The Walking Dead. De serie startte in 2010 en is verantwoordelijk voor een groots The Walking Dead Universe met series en andere uitingen.

Maar voor het 20 november is, de dag waarop de definitief laatste aflevering verschijnt, is er nog voldoende dood en verderf in de serie te zien. Let op SPOILERS... Zo zien we aan het einde van aflevering 18 van seizoen 11 dat Eugene Sebastian Milton vermoordt.

Dood van Sebastian Milton niet zonder gevolgen
In gesprek met Entertainment Weekly liet showrunner Angela Kang weten dat het doden van Sebastian Milton gevolgen zal hebben voor Eugene.

"Oh ja, er zijn gevolgen. Ik ga het niet hebben over de gevolgen, je zult moeten kijken, maar die zijn er wel," aldus Kang.

"Dingen gaan heel intens en raar worden. Er zijn enkele scènes in de volgende aflevering waarvan ik denk dat ze zo, zo cool zijn dat ik echt hoop dat de fans er net zoveel plezier aan beleven als wij aan het maken ervan. Maar er zijn veel gevolgen van wat er in aflevering 18 gebeurde," voegde de showrunner eraan toe.

Er verschijnen nu nog zes afleveringen van de moederserie. In Nederland kijk je de zombieserie op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ongelukje zorgde voor mooie scène in 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Ongelukje zorgde voor mooie scène in 'House of the Dragon'

Koning Viserys en zijn broer prins Daemon beleven opvallend onderonsje.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van House of the Dragon gaat nu echt naar zijn einde. Afgelopen maandag verscheen op HBO Max aflevering acht en daarin was een mooi moment te zien tussen Koning Viserys en zijn broer prins Daemon.

Regisseur Geeta Patel sprak erover met Entertainment Weekly en gaf toe dat niet alles gepland was wat te zien was.

"Er was een moment in de troonzaal waar Daemon Viserys de trap naar de troon op hielp, want Viserys is zo zwak dat hij het zelf niet kan. Eerst komt er een soldaat naar Viserys toe, en Viserys schudt hem weg en zegt , 'Nee, nee, nee. Ik kan dit zelf doen.' Hij heeft zijn trots," legde Patel uit.

Kroon valt van hoofd
"En dan komt er een andere persoon naar hem toe en hij denkt dat het een soldaat is, maar dan is het zijn broer. Toen we dat aan het filmen waren, viel de kroon van Paddy's hoofd en Matt plukte het op en we gingen gewoon door," vervolgde de regisseur.

"We stopten niet met filmen. Het gebeurde tijdens dat moment. Daarna kwamen we gedrieën bij elkaar en ze zeiden: "Dit voelde goed. Dit voelde als het keerpunt in onze relatie.' Het was heel even stil."

Dankbaar voor mooi moment
"Ik was zo dankbaar dat het ongelukje gebeurde, dat de kroon van zijn hoofd viel omdat het, althans voor mij, een behoorlijk zwaar moment bleek te zijn en een behoorlijk keerpunt voor een verhaallijn die in de pilot was begonnen: Hé, ik wil je kroon en tegen het einde hier zet ik de kroon weer op je hoofd en help ik je naar je troon," sloot Patel af.

We hebben nog twee afleveringen te gaan en dat is seizoen 2 van House of the Dragon afgerond.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 3 van 'Star Trek: Picard' krijgt gave nieuwe trailer
Series / Nieuws

Seizoen 3 van 'Star Trek: Picard' krijgt gave nieuwe trailer

Paramount+ heeft een nieuwe trailer gedeeld van het derde seizoen van Star Trek: Picard seizoen 3.

In een nieuwe trailer van Star Trek: Picard seizoen 3 zien onder andere Worf, Geordi, Beverly en de gloednieuwe vijand voorbijkomen. Genoeg redenen om de trailer te checken dus!

Als onderdeel van de New York Comic Con-presentatie van Paramount+ lieten ze een nieuwe trailer zien van Star Trek: Picard seizoen 3. In tegenstelling tot de teaser van vorige maand, geeft de trailer best veel weg.

Star Trek: Picard seizoen 3-trailer
We zien behoorlijk wat visuele effecten in actie in de trailer, die tevens de nieuwe vijand onthult. Amanda Plummer als Vadic, de captain van een ruimteschip genaamd de Shrike. Hij blijkt bonje te hebben met Picard en Starfleet.

Mica Burton en Ashlei Sharpe Chestnut keren terug als Alandra La Forge en Sidney La Forge, de dochters van Geordi La Forge (Levar Burton).

Patrick Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner, LeVar Burton, Gates McFadden, Marina Sirtis, en Michael Dorn keren ook terug voor een laatste missie in het nieuwe seizoen, dat 16 februari 2023 van start gaat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' onthult nieuwe helden in eerste beelden van seizoen vier
Series / Nieuws

'The Boys' onthult nieuwe helden in eerste beelden van seizoen vier

De serie trekt letterlijk en figuurlijk alles uit de kast voor deze nieuwe superhelden.

Het nieuwe seizoen van Amazon Prime Video's hitserie The Boys is momenteel in de maak en de producenten komen af en toe met nieuwtjes. Zo werd onlangs bekend dat het nieuwe seizoen nóg meer geweld zal bevatten en nu komt Amazon met beelden van twee nieuwe superhelden.

Er kunnen dus twee nieuwe personages toegevoegd worden aan het illustere rijtje superhelden en anti-superhelden van The Boys. Het gaat om de personages Firecracker en Sister Sage. Zij worden respectievelijk gespeeld door actrices Valorie Curry en Susan Heyward.

Details worden streng geheim gehouden
Fans van de serie zullen vast alles proberen te weten te komen van de nieuwe personages mede omdat Amazon aangaf dat alle details over Firecracker en Sister Sage geheim blijven totdat seizoen vier uitkomt. Voorlopig blijft het dus gissen naar de details van de rollen die actrices Valorie Curry en Susan Heyward zullen vertolken.

Valorie Curry speelde recentelijk nog de vrouwelijke hoofdrol in The Lost Symbol samen met Eddie Izzard en Ashley Zukerman. Ook speelde ze The Tick van Amazon met onder andere Griffin Newman en Peter Serafinowicz. Susan Heyward is voornamelijk bekend van haar rol als Tamika Ward in de laatste twee seizoenen van Orange is the New Black.

Kijk hieronder naar de nieuwe superhelden en voor alle afleveringen van The Boys ga je naar Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's van Maggie en Negan in 'The Walking Dead'-serie 'Dead City'
Series / Nieuws

Eerste foto's van Maggie en Negan in 'The Walking Dead'-serie 'Dead City'

Hier zijn de eerste foto's van Negan in de The Walking Dead-spinoff Dead City.

Er komen een hoop The Walking Dead-spinoffs aan, waaronder een die gaat over Negan en Maggie genaamd Dead City. Hier zijn de eerste foto's.

The Walking Dead: Dead City is een spinoff die focust op Negan en Maggie die het aan zombies overgelaten New York verkennen. De stad werd na de uitbraak afgesloten, waardoor het een eiland is geworden voor de doden.

Foto's Dead City
Het eerste seizoen van Dead City bestaat uit zes afleveringen. De serie moet in april 2023 uitkomen. Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan keren terug om opnieuw Maggie en Negan te spelen.

Naast Maggie en Negan zien we nog een derde personage op de foto's. Het is nog onduidelijk wie dit is.

Naast Dead City bevestigde AMC onlangs ook het bestaan van een Rick en Michonne spinoff en een spinoff van Daryl Dixon. Zowel Dead City als deze andere twee series moeten in 2023 verschijnen.

Bekijk hier de eerste foto's van de The Walking Dead-spinoff Dead City.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wie zagen we sterven in 'House of the Dragon' aflevering 8?
Series / Nieuws

Wie zagen we sterven in 'House of the Dragon' aflevering 8?

Wie zagen we allemaal sterven in de nieuwste aflevering van House of the Dragon, The Lord of the Tides?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
House of the Dragon aflevering 8 zit erop, en het was weer een spektakel. Maar wie precies zagen we allemaal om het leven komen? We blikken terug. Let op, spoilers!

De meest bloederige of uberhaupt actievolle aflevering was het niet, maar toch stelde House of the Dragon aflevering 8, 'The Lord of the Tides', niet teleur.

Sterfgevallen House of the Dragon
De aflevering begint met de vraag of Corlys Velaryon, de Sea Snake en heer van Driftmark, nog leeft. Kennelijk is hij zwaar gewond geraakt tijdens een hinderlaag in de Stepstones, een regio waar al jaren wordt gevochten. Leeft hij of leeft hij niet? Die vraag wordt in deze aflevering nog niet beantwoord.

Maar toch staat het lot van Corlys Velaryon centraal in de aflevering. Mocht hij namelijk sneuvelen, dan is het nog niet helemaal duidelijk wie zijn erfgenaam is. Zijn broer, Vaemond Velaryon, vindt dat hij de erfgenaam moet zijn. Waarom? Omdat de gekozen erfgenaam, Rhaenyra's tweede zoon Lucerys Velaryon, volgens Vaemond een bastard is.

Dat hardop uitspreken is echter zeer gevaarlijk, vooral wanneer je het in een volle troonzaal doet en daarnaast Rhaenyra, de erfgenaam van de Iron Throne, een "hoer" noemt. Dat doet Vaemond Velaryon, en hij verliest er zijn hoofd voor.

Aan het einde van de aflevering zien we niemand minder dan de koning, Viserys Targaryen, sterven. Toegegeven, het zat eraan te komen. Hij zag er al een aantal afleveringen niet zo fris meer uit en in aflevering 8 bereikte zijn gezondheid een dieptepunt.

Nu Viserys dood is, komt de vrede tussen de Greens en de Blacks van het verhaal in gevaar. Met nog twee afleveringen van het eerste seizoen te gaan, zou het nog weleens goed mis kunnen gaan voor de belangrijke families uit House of the Dragon...

House of the Dragon is nu te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De scifi-serie 'The Peripheral' krijgt een indrukwekkende trailer
Series / Trailer

De scifi-serie 'The Peripheral' krijgt een indrukwekkende trailer

Prime Video heeft de eerste trailer online gezet voor het sci-fi-drama 'The Peripheral'. En die is indrukwekkend.

De trailer voor de nieuwe Prime Video-serie The Peripheral staat eindelijk online.

Eerder werd er al een teaser trailer vrijgegeven, maar nu krijgen we pas echt indrukwekkende beelden te zien.

Het sci-fi-drama The Peripheral komt uit handen van Scott B. Smith. Hij is de showrunner van de bewerking. De serie is namelijk gebaseerd op de beroemde roman van William Gibson.

The Peripheral
In het verhaal schittert Chloë Grace Moretz als Flynne Fisher, een vrouw die probeert de stukjes van haar gebroken familie bij elkaar te houden in een uithoek van Amerika.

In de trailer zien we dat Flynne slim, ambitieus maar ook gedoemd is. Ze heeft namelijk geen toekomst voor ogen. Totdat het lot toeslaat.

Andere acteurs in de nieuwe Prime Video-serie zijn Jack Reynor, Gary Carr, Eli Goree, Louis Herthum, JJ Feild, T'Nia Miller en Charlotte Riley.

De serie gaat in première op de dienst op 21 oktober.

Hieronder bekijk je alvast de trailer voor The Peripheral


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen