search
Sci-fi serie 'Quantum Leap' krijgt zes extra afleveringen
Series / Nieuws

Sci-fi serie 'Quantum Leap' krijgt zes extra afleveringen

NBC bestelt compleet seizoen van de sci-fi serie 'Quantum Leap'

Na bijna dertig jaar afwezigheid begon in september van dit jaar het langverwachte vervolg van de science fiction-serie Quantum Leap. Vandaag werd bekend gemaakt dat NBC zes nieuwe afleveringen heeft besteld, als aanvulling op de originele twaalf afleveringen.

Quantum Leap speelt zich af in 2022, dertig jaar na het einde van de originele serie. Een nieuw team van tijdreizigers, onder leiding van natuurkundige Ben Song (Raymond Lee, Top Gun Maverick) probeert de geheimen van project Quantum Leap te doorgronden.

Net als de originele serie kan Song reizen door de tijd door de levens van anderen over te nemen en zo de toekomst stukje bij beetje te veranderen. Dit alles in de hoop weer terug te keren. Naast Lee zijn ook Ernie Hudson (bekend van Ghostbusters), Caitlin Bassett, Mason Alexander Park en Nanrisa Lee te zien.



De originele bestelling van NBC telde zes afleveringen. Met deze nieuwe reeks zal het seizoen uiteindelijk uit achttien afleveringen bestaan. De vierde aflevering van Quantum Leap is vanavond (Amerikaanse tijd) te zien. In Nederland zullen we nog even moeten wachten tot de afleveringen beschikbaar zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen