search
Nieuwe Netflix-film met Mila Kunis krijgt veel lof
Films / Nieuws

Nieuwe Netflix-film met Mila Kunis krijgt veel lof

Heel wat fans vinden dat de film de verwachtingen duidelijk weet te overtreffen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat Mila Kunis een uitstekende actrice is heeft ze in het verleden al meermaals bewezen. Toch hoeft dat niet automatisch te betekenen dat de films waarin ze de hoofdrol speelt ook goed zijn. Zo waren de verwachtingen rond Luckiest Girl Alive eigenlijk een beetje aan de magere kant, maar dat bleek niet terecht.

In de film Luckiest Girl Alive maken we kennis met Ani FaNelli (gespeeld door Mila Kunis) welke het op het eerste zicht allemaal goed voor mekaar blijkt te hebben. De schrijfster heeft een goede positie bij een magazine, beschikt altijd over een prachtige outfit en mag zich opmaken voor een heus sprookjeshuwelijk.

Duistere waarheid
Alles lijkt de New Yorkse schrijfster dus voor de wind te gaan, tot ze plots wordt uitgenodigd door een regisseur van een misdaaddocumentaire. Hij wil graag dat FaNelli haar kant vertelt van een schokkend incident dat plaatsvond wanneer ze een tiener was op de prestigieuze Brentley School. Dat dit een aanzienlijke impact zal hebben op haar ogenschijnlijk perfecte leventje wordt al snel duidelijk.

Luckiest Girl Alive is nu te bekijken op Netflix en heeft duidelijk al heel wat harten weten te veroveren. De reacties op social media liegen er dan ook niet om. Velen die de film gezien hebben stellen dan ook dat ze de verwachtingen met absolute zekerheid heeft weten in te lossen en zelfs heeft weten te overtreffen.

Ben jij ook benieuwd om deze film te ontdekken? Dat is nu mogelijk op streamingdienst Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen