search
Netflix 'Matilda'-remake krijgt eerste trailer
Films / Nieuws

Netflix 'Matilda'-remake krijgt eerste trailer

De nieuwe verfilming van het bekende verhaal van Roald Dahl verschijnt later dit jaar nog op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het verhaal van Roald Dahl en zijn Matilda is natuurlijk alom bekend. Dat verhaal wordt nu door Netflix opnieuw verfilmd onder de naam Roald Dahl's Matilda The Musical. De eerste trailer van die aankomende film moet je alvast een voorsmaakje geven van hetgeen je kan verwachten.

Roald Dahl's Matilda The Musical vertelt het verhaal van Matilda Wormwood welke niet alleen over een scherpe geest, maar bovendien ook over een levendige fantasie beschikt. Tegelijkertijd heeft ze helaas ook de slechtste ouders die je, je als kind maar kan inbeelden.

Wanneer Matilda kennis maakt met de inspirerende juf Honey gaat er plots een geheel nieuwe wereld voor haar open. Zo wordt ze onder meer aangemoedigd om haar eigen geweldige verhalen te gaan verzinnen.

25 december
De cast van de aankomende film Roald Dahl's Matilda The Musical bestaat uit onder meer Alisha Weir die de rol van Matilda op zich zal nemen. Miss Trunchbull zal worden gespeeld door de Oscarwinnares Emma Thompson. De lieve Miss Honey wordt op haar beurt gespeeld door Lashana Lynch, onder meer bekend omwille van haar rol in Captail Marvel.

De film zelf is pas op Netflix te bekijken vanaf 25 december 2022, maar de onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje van wat er je allemaal te wachten zal staan!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen