search
Schokkend nieuws voor 'Real Housewives'-ster Teddi Mellencamp
Series / Nieuws

Schokkend nieuws voor 'Real Housewives'-ster Teddi Mellencamp

In een Instagrambericht deelt Teddi Mellencamp een vervelende update over haar gezondheid.

Teddi Mellencamp, bekend uit The Real Housewives of Beverly Hills, heeft recentelijk schokkend nieuws gekregen over haar gezondheid. De realityster heeft namelijk een melanoom in het tweede stadium.

Mellencamp vertelt het verhaal via een foto op haar Instagram-profiel, waarop haar rechterschouder te zien is. In de caption zegt ze het volgende:

"Ondanks mijn angst luisterde ik naar de artsen en onderging ik een controle, drie maanden sinds mijn vorige melanoom. Ze zeiden dat ik nog een abnormale plek had in de buurt van de vorige, dus deden ze een biopsie. Ik kreeg het telefoontje vanochtend: een melanoom in het tweede stadium."

Hoe gaat dit verder voor Teddi Mellencamp?
In hetzelfde bericht zegt Mellencamp dat ze woensdag naar de dokter gaat om de melanoom weg te laten snijden en een plan te bedenken over de vervolgstappen. Dit hangt namelijk allemaal af van de uitslagen van testen die gedaan zijn van plekjes rondom de melanoom.

Daarnaast wil Mellencamp haar volgers nog iets meegeven: "Als een arts zegt dat je iedere drie maanden moet komen, ga dan elke drie maanden langs." Ook blijft ze haar verhaal delen via social media, omdat ze weet dat veel van haar volgers er wat aan zullen hebben. "Dit is voor mij zo'n wake-up call geweest. En ik hoop voor jullie allemaal, dat jullie de huid waarin je je bevindt liefhebben en beschermen."

Hieronder kun je de foto en de caption zelf bekijken.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen