search
Emily Blunt strijd zich door het Wilde Westen in nieuwe beelden van 'The English'
Series / Nieuws

Emily Blunt strijd zich door het Wilde Westen in nieuwe beelden van 'The English'

De nieuwe trailer laat zien dat een partnerschap zich op de eigenaardigste manier kan ontwikkelen.

De serie van Prime Video over het leven van een Engelse vrouw in het Wilde Westen gaat binnenkort in première. Na een eerder uitgebrachte teaser komt Prime Video nu met een nieuwe trailer om de kijkers warm te maken.

Achtervolgingen, avontuur en een partnerschap die zich op een ongebruikelijke manier ontwikkelt komen voorbij in The English. Het wordt een Western vol achtervolgingen en vindt plaats in het midden van de VS omstreeks 1890. Emily Blunt (The Devil Wears Prada, A Quiet Place) speelt de rol van de Engelse aristocratische Lady Cornelia Locke. Door omstandigheden bevindt ze zich in het gezelschap van een voormalig ruiter van een indianenstam.

Ontsnapt aan de dood
Deze ruiter en scout van de Pawnee indianenstam genaamd Eli Whipp wordt gespeeld door Chaske Spencer (Wild Indian, Twilight: New Moon). In de trailer is te zien hoe de twee bij elkaar komen. Allebei staan ze op het punt geëxecuteerd te worden maar weten op wonderbaarlijke wijze te overleven.

Vanaf dit punt is Lady Cornelia op oorlogspad naar degene die haar kind hebben vermoord en Eli Whipp besluit haar te helpen in een gezamenlijke zoektocht naar wraak. Meer rollen zijn er voor onder andere acteurs Rafe Spall, Toby Jones, Tom Hughes en Ciarán Hinds.

Kijk hieronder alvast naar de nieuwste trailer. Vanaf 11 november is The English te zien op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen