Indrukwekkende Netflix-dramaserie knalt top 10 binnen

Verrassende Netflix-dramaserie knalt top 10 binnen

Niet alleen critics, maar ook de kijkers zijn laaiend enthousiast over de nieuwe reeks...

Geoffrey Ketels, 13 oktober 2022 15:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Rampenfilms en series kunnen doorgaans rekenen op een degelijke populariteit. Dat niet in het minst omdat ze vrij zeldzaam zijn. De budgetten die zijn vereist voor het realiseren van dergelijke projecten zijn dan ook doorgaans vrij aanzienlijk. Wanneer er dan een nieuwe film of reeks verschijnt met een (natuur)ramp als thema zitten veel mensen vaak op het puntje van hun stoel.

Bovenstaande gebeurde ook voor de nieuwe, Poolse miniserie Wielka Woda of High Water die sinds deze maand te streamen is. De trailer deed alvast het beste vermoeden en die vermoedens blijken nu vrij goed bewaarheid te worden. Zowel critics als de kijkers blijken immers erg tevreden met de serie.

Top 10
Wielka Woda speelt zich af in het jaar 1997. Het is in dat jaar dat een vloedgolf dreigt om de Poolse stad Wroclaw te overspoelen. Uiteindelijk wordt er besloten om een team van experten samen te stellen waar ook Jaśmina Tremer deel van gaat uitmaken.

Ondanks heel wat tegenstand beslist Jaśmina om alles in het werk te stellen om de stad en haar inwoners te redden van de vloedgolf die ze gaat teisteren. Of ze daarin slaagt of niet zal je zelf moeten ontdekken door deze geweldige reeks te bekijken.

Ben jij ook benieuwd om te weten te komen waar al dat enthousiasme onder kijkers en critics nu precies vandaan komt? Aarzel dan niet langer en stream Wielka Woda vandaag nog op Netflix!


Lees meer over: High Water, Wielka Woda, serie, series, Netflix

Populair nieuws