search
Het waargebeurde verhaal achter de verschrikkelijke stalker uit nieuwe Netflix-serie
Series / Nieuws

Het waargebeurde verhaal achter de verschrikkelijke stalker uit nieuwe Netflix-serie

Vastberaden stalker brengt gezin tot totale wanhoop in waargebeurde serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe Netflix-serie The Watcher is afgelopen donderdag in première gegaan met de eerste aflevering. Niet iedereen weet dat deze serie is gebaseerd op waargebeurde feiten.

The Watcher is gebaseerd op een krantenartikel dat in 2014 in New York Magazine heeft gestaan. Derek en Maria Broaddus hadden een nieuwe woning gekocht in New Jersey maar konden zich er geen voorstelling van maken van wat hen zou overkomen.

Welkom in de buurt
Zij kregen toen ze nog maar net waren begonnen hun huis te renoveren een vreemd briefje in de bus gericht aan "de nieuwe eigenaar". Ze verwachtten een leuk briefje van een buurtbewoner te lezen maar de inhoud van de brief bezorgde hen koude rillingen.

De stalker beweerde dat dit huis in het verleden tot zijn familie behoorde en dat dit huis al jarenlang door hen in de gaten werd gehouden. Hij gaf aan niet blij te zijn met de renovatie en waarschuwde cryptisch voor narigheid die zich in de muren had verstopt. Verder dreigde hij met het ontvoeren van de kinderen.

Wanneer stopt dit?
Helaas bleef het niet bij deze ene brief. De stalker bleef schrijven en gaf er blijk van veel verontrustende details van het gezin te kennen. Dit was voor de familie Broaddus genoeg reden om het huis uiteindelijk te verlaten. In afwachting van een koper verhuurden zij het huis.

De nare brieven hielden echter niet op en de stalker leek steeds meer te genieten van de narigheid die de familie daarvan ondervond. De familie heeft het huis in 2019 uiteindelijk met vier ton verlies kunnen verkopen.

Afwachten allemaal hoe dit afloopt in deze nieuwe Netflix-serie en of er meer bekend wordt over deze verschrikkelijke stalker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen