search
'Saturday Night Life'-ster speelt met maffia-veteranen in nieuwe serie 'Bupkis'
Series / Nieuws

'Saturday Night Life'-ster speelt met maffia-veteranen in nieuwe serie 'Bupkis'

Een komische twist op het leven van de komediant met een vleugje maffia.

Ster van het vooral in Amerika ontzettend populaire komedieserie Saturday Night Life Pete Davidson speelt in de aankomende serie Bupkis. Hij speelt, schrijft en produceert de serie en neemt een aantal zwaargewichten uit de film- en televisiewereld mee.

Niemand minder dan Oscarwinnaar Joe Pesci zal in de serie zijn grootvader spelen en winnares van een Emmy Edie Falco speelt zijn moeder. Beide zijn bij het grote publiek bekend van maffia-gerelateerde werken. Joe Pesci is natuurlijk bekend van zijn vele samenwerkingen met regisseur Martin Scorsese. Zij hebben samen de films Goodfellas, Casino en het wat meer recente The Irishman gemaakt. Edie Falco kent men van haar rol als Carmela Soprano in HBO's hitserie The Sopranos.

Dik aangezet en gefictionaliseerd
De nieuwe serie Bupkis is een zeer dik aangezette en gefictionaliseerd versie van het echte leven van Pete Davidson. Hij gebruikt elementen uit zijn dagelijkse leven en combineert dat met geschreven materiaal van komedieschrijvers (waaronder hijzelf). Er worden al vergelijkingen gemaakt met Larry David's Curb Your Enthusiasm.

Na meerdere rollen in grote blockbusters als The Suicide Squad, zijn optredens in Comedy Central Roast en de wilde avonturen met onder andere Kim Kardashian en Ariana Grande maakt hij nu zijn opwachting in zijn eigen serie op de streamingdienst Peacock.

De serie is momenteel in productie dus binnenkort hoor je hier meer over Bupkis.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen