SkyShowtime prijzen voor Nederland bekend

De gloednieuwe streamingdienst lanceert op de Nederlandse markt op 25 oktober 2022...

Geoffrey Ketels, 18-10-2022 18:15

Heel wat mensen hebben ongetwijfeld interesse in het afsluiten van een abonnement op de nieuwe streamingdienst SkyShowtime. Volgende week lanceert de nieuwe streamingdienst al in Nederland, maar een prijs was nog niet bekend... tot nu dan.
Er werd natuurlijk al behoorlijk wat gespeculeerd over de te verwachten prijs van het SkyShowtime abonnement hier in Nederland. Daarvoor werd vooral gekeken naar de prijzen die worden gehanteerd in de Scandinavische landen. De verwachting was dan ook dat de prijs ook hier in Nederland ergens rond de 7 euro zou komen te liggen.

Levenslange korting
De bovenstaande verwachting blijkt nu ook waarheid te worden. De prijs voor een abonnement op SkyShowtime zal hier in Nederland namelijk 6,99 euro per maand bedragen.

Eerder doken er echter al geruchten op die stelden dat de kans groot was dat SkyShowtime net als HBO Max zou stunten met een levenslange korting van 50 procent. Die geruchten werden tot dusver helaas nog niet bevestigd.

De gloednieuwe streamingdienst lanceert in Nederland op 25 oktober en zal een aanbod hebben bestaande uit films van Paramount en Universal evenals series van onder meer Showtime, Paramount+, Sky Studios en Peacock. Wanneer de nieuwe streamingdienst haar opwachting zal maken op de Belgische markt is voorlopig nog niet bekend.

Lees meer over: SkyShowtime, serie, series, streamingdienst

Populair nieuws

Laatste serienieuws

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix