search
SkyShowtime prijzen voor Nederland bekend
Series / Streaming-diensten

SkyShowtime prijzen voor Nederland bekend

De gloednieuwe streamingdienst lanceert op de Nederlandse markt op 25 oktober 2022...

Heel wat mensen hebben ongetwijfeld interesse in het afsluiten van een abonnement op de nieuwe streamingdienst SkyShowtime. Volgende week lanceert de nieuwe streamingdienst al in Nederland, maar een prijs was nog niet bekend... tot nu dan.

Er werd natuurlijk al behoorlijk wat gespeculeerd over de te verwachten prijs van het SkyShowtime abonnement hier in Nederland. Daarvoor werd vooral gekeken naar de prijzen die worden gehanteerd in de Scandinavische landen. De verwachting was dan ook dat de prijs ook hier in Nederland ergens rond de 7 euro zou komen te liggen.

Levenslange korting
De bovenstaande verwachting blijkt nu ook waarheid te worden. De prijs voor een abonnement op SkyShowtime zal hier in Nederland namelijk 6,99 euro per maand bedragen.

Eerder doken er echter al geruchten op die stelden dat de kans groot was dat SkyShowtime net als HBO Max zou stunten met een levenslange korting van 50 procent. Die geruchten werden tot dusver helaas nog niet bevestigd.

De gloednieuwe streamingdienst lanceert in Nederland op 25 oktober en zal een aanbod hebben bestaande uit films van Paramount en Universal evenals series van onder meer Showtime, Paramount+, Sky Studios en Peacock. Wanneer de nieuwe streamingdienst haar opwachting zal maken op de Belgische markt is voorlopig nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen