search
Vervolgseizoen over beruchte Nederlandse crimineel op weg naar Videoland
Series / Nieuws

Vervolgseizoen over beruchte Nederlandse crimineel op weg naar Videoland

De verfilming van het controversiële boek Judas krijgt bijna een tweede seizoen bij Videoland.

In 2019 kwam het spraakmakende eerste seizoen uit van de serie Judas, waarin het leven van Astrid Holleeder, de zus van de beruchte Willem Holleeder, wordt geopenbaard. Nu staat het tweede seizoen, genaamd Judas II: Dagboek van een Getuige, op de stoep, die in november zal uitkomen bij Videoland!

In 2016 gaf Astrid Holleeder een biografie uit over de geschiedenis van haar familie. Het boek over de Holleeders deed veel stof opwaaien, en leidde tot een verfilming in 2019. Het eerste seizoen was een groot succes, en een tweede seizoen werd al gauw ingepland.

In de serie kan de kijker meemaken hoe Astrid langzaam naar het moment toewerkt dat ze haar broer zal verraden aan Justitie. Ook de jeugd van de twee kinderen komt via flashbacks veel aan bod, wat tevens in het boek behandeld wordt.

Bekijk op instagram

Judas II: Dagboek van een Getuige
In de hoofdrollen keren dezelfde acteurs terug als in het eerste seizoen. Te zien zijn Gijs Naber als Willem Holleeder, Rifka Lodeizen als Astrid Holleeder en Marit van Bohemen als Sonja Holleeder.

Vanaf 10 november zal de serie te volgen zijn bij de streamingdienst. Het eerste seizoen is al op Videoland te bekijken. Bekijk hieronder vast de trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen