Charlie Cox (Daredevil) doet boekje open over Marvel-romance met She-Hulk

Is de groene heldin voor Daredevil een blijvertje of een eendagsvlieg?

Mitchell van Vuren, 19 oktober 2022 07:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Zou een mogelijke Marvel-romance mogelijk zijn tussen Daredevil en She-Hulk? In het eerste seizoen van She-Hulk: Attorney at Law lijken de eerste fundamenten te zijn gelegd voor een nieuw superheldenkoppel. Charlie Cox, acteur van de mannelijke superheld, sprak zich hierover uit tegen Variety.
Matt Murdock en Jennifer Walters ontmoetten elkaar gedurende aflevering 8 in de rechtszaal, in de hitte van de gekostumeerde strijd en later in de slaapkamer. De chemie zette voort gedurende aflevering 9, en lijkt een interessante toekomst voor hen beiden te voorspellen in seizoen 2. Deze is helaas nog niet officieel aangekondigd door Marvel.

Nu het eerste seizoen afgerond is, zijn fans volop aan het speculeren wat er in het verschiet ligt voor het kersverse duo. Nu heeft Charlie Cox zich eindelijk uitgesproken over de mogelijke relatie met het personage van Tatiana Maslany.Charlie Cox over de toekomst van She-Hulk en Daredevil
Charlie Cox verdedigde eerst zichzelf: "Ik speculeer niet graag; ik heb door de jaren heen geleerd dat als je opgewonden raakt in een interview en je praat over dingen die zouden kunnen gebeuren, het probleem is dat ze dan het internet vervuilen. Mensen praten erover en als het een goed idee is, verpest je het voor de fans."

Maar hij sloot af: "Het enige wat ik wil zeggen is dat ik het geweldig vond om met Tatiana te werken. Ze is zo'n buitengewone acteur, en de chemie tussen de personages was echt heel sterk. Er is meer plezier te beleven, dus of we die reis nog wat langer kunnen maken en onze levens weer samenkomen, weet ik niet, maar ik zou dat zeker steunen, als het kan gebeuren."


Bron: Comic Book

Lees meer over: marvel, mcu, she hulk attorney at law, daredevil, charlie cox, tatiana maslany

Populair nieuws