search
Michiel Huisman knalt erop los in keiharde actieserie van Apple TV+
Series / Video/clip/featurette

Michiel Huisman knalt erop los in keiharde actieserie van Apple TV+

In de nieuwe trailer vertrekt Huisman naar Colombia om zijn echtgenote te redden.

Kort geleden heeft Apple TV+ de trailer uitgebracht van de aankomende serie Echo 3 met niemand anders dan onze Michiel Huisman erin! Samen met Luke Evans en Jessica Ann Collins zal hij te zien zijn in deze grimmige actieserie. Bekijk de spannende trailer hieronder!

De schrijver van de actiefilm Zero Dark Thirty heeft de taak van showrunner en uitvoerend producent voor de serie. In de rest van de cast zitten onder andere Martina Gusman, James Udom, Maria Del Rosario, Alejandro Furth, Juan Pablo Raba en Bradley Whitford.

Waar gaat de serie over?
In de serie raakt Collins, die een jonge wetenschapper speelt, vermist bij de grens tussen Venezuela en Colombia. Haar broer (Evans) en echtgenoot (Huisman) hebben gelukkig beiden een moeilijk verleden en een militaire achtergrond, waardoor de keus snel gemaakt is om de vrouw samen te gaan redden.

Tegen de achtergrond van een geheime oorlog moeten de twee bezorgde mannen haar vinden, en daar komt een hoop geweld bij kijken. Het belooft een serie van topkwaliteit te worden, die misschien wel het volgende pronkstuk van Apple TV+ kan gaan worden.

Op 23 november zal de serie te zien zijn bij Apple TV+. Bekijk de trailer van Echo 3 snel hieronder!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen