search
Trevor Noah komt snel naar Netflix met nieuwe stand-up special
Series / Nieuws

Trevor Noah komt snel naar Netflix met nieuwe stand-up special

Het wordt weer vanouds Trevor Noah op een podium in plaats van aan een bureau.

De Zuid-Afrikaanse comedian Trevor Noah zullen de meeste inmiddels kennen van zijn serie The Daily Show van Comedy Central. Maar van huis uit is Trevor Noah natuurlijk een stand up comedian. Binnenkort is zijn laatste special te zien op Netflix.

Het is alweer zeven jaar geleden dat Trevor Noah aan The Daily Show begon. Het dagelijkse programma wat nieuws op een satirische manier neerzet nam hij destijds over van de zeer populaire Jon Stewart. Nu maakt ook hij een eind aan het presenteren van The Daily Show.

Een kijk in het leven van de comedian
Fans kunnen echter opgelucht zijn daar er binnenkort weer nieuw materiaal van de comedian uitkomt. In zijn nieuwe special I Wish You Would wordt het publiek meegenomen in een verhaal over zijn leven. Hij zal het bijvoorbeeld hebben over dat hij probeert Duits te leren spreken, wat hij vindt van moderne communicatie en zijn passie voor curry.

Het wordt de derde stand-up special op Netflix na Afraid of the Dark uit 2017 en Son of Patricia uit 2018. De special wordt geregisseerd door David Paul Meyer en uitvoerend producenten zijn Bob Nain, Derek Van Pelt, Sanaz Yamin, Norm Aladjem en Trevor Noah zelf.

De nieuwe special I Wish You Would is vanaf 22 november te kijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen