search

Ons nieuws van vrijdag 21 oktober 2022

Dit personage uit 'The Big Bang Theory' werd bí­jna door andere acteur gespeeld
Series / Nieuws

Dit personage uit 'The Big Bang Theory' werd bí­jna door andere acteur gespeeld

Het had heel weinig gespeeld of we hadden een ander gezicht gezien bij Howard Wolowitz.

De acteur Simon Helberg was geknipt voor de rol van Howard Wolowitz in The Big Bang Theory, maar het had weinig gescheeld of we hadden een andere acteur op ons scherm gezien.

Niet lang geleden verscheen het boek The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series. Daarin onthullen de schrijvers dat het weinig had gescheeld, of de acteur Kevin Sussman had Howard Wolowitz gespeeld.

Simon Helberg
Simon Helberg, die uiteindelijk de rol kreeg, wist daar niets vanaf, totdat het boek uitkwam. Wat blijkt: Sussman hield het al die tijd geheim, omdat hij niet wilde dat Helberg zich tweede keus voelde.

Wolowitz was overigens niet het enige karakter dat bijna gespeeld werd door Sussman. De acteur deed eerder ook auditie voor Sheldon. Waarom hij beiden rollen uiteindelijk niet kreeg, is nooit bekend gemaakt.

Uiteindelijk kreeg Kevin Sussman wel een rol te pakken in The Big Bang Theory, namelijk die van Stuart Bloom. Hij komt voor in maar liefst 84 afleveringen tussen seizoen twee en seizoen twaalf.

Stuart
Stuart werd altijd gezien als het achtste, maar onofficiële, lid van de Pasadena-club. En daarmee zit zijn karakter niet ver af van de werkelijkheid, gezien Sussman nooit een officiële hoofdrol kreeg.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is de trailer voor 'The Crown' seizoen 5 controversieel?
Series / Trailer

Is de trailer voor 'The Crown' seizoen 5 controversieel?

Het leven van koningin Elizabeth II was niet niks - Netflix weet het sterk op beeld te vangen.

Netflix heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht voor hun topserie The Crown, die vertelt over het turbulente leven van de wijlen koningin Elizabeth II. Gedurende de jaren '90 voeren Diana en Charles een media-oorlog met de pers, en krijgt de koninklijke familie het zwaar te verduren. Bekijk de trailer snel hieronder!

Sinds het overlijden van Koningin Elizabeth II in september is de hele wereld weer in de ban van het Britse koningshuis. The Queen heeft de scepter over het Britse imperium gezwaaid tijdens bizarre tijden, die pakkend zijn verfilmd door Netflix.

The Crown kon al rekenen op een flinke schare aan fans, maar die groep is de afgelopen maand exponentieel gegroeid. Met het vijfde seizoen in aantocht bereikt de serie ook een bijzonder interessant moment voor de koningin: de jaren '90.



De nieuwe trailer van The Crown
In de trailer staat de koninklijke familie voor hun grootste uitdaging tot nu toe: bewijzen dat ze relevant blijven in het Engeland van de jaren 90. Zo makkelijk is dat nog niet, en zeker niet met de pers op je hielen.

Ontdek zelf hoe controversieel het vijfde seizoen wordt en bekijk snel de trailer hieronder!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Intense misdaadserie stormt Netflix Top 10 binnen
Series / Netflix Kijktip

Intense misdaadserie stormt Netflix Top 10 binnen

Een opgeloste moord dwingt een gekwelde man niet langer te vluchten en de dader op te sporen.

De misdaadserie Acquitted, of Frikjent in het Noors, klinkt misschien nog niet zo bekend in de oren, maar deze sterke misdaadserie heeft zich sinds deze week de Netflix Top 10 in gewerkt. De moeilijke jeugd van zakenman Aksel wordt opgerakeld, waarin hij werd veroordeeld en vrijgesproken van de moord op een schoolvriendin. Tijd om de oude zaak te heropenen en de ware dader te vinden!

Het eerste seizoen van Acquitted kwam uit in 2015 en werd al eerder in Nederland uitgezonden door Film1 Action en Netflix. Het tweede seizoen kwam uit in 2016 en is nu gelukkig ook te zien op Netflix. Ook kwamen de DVD's uit op Blu-Ray.

Nu heeft het eerste seizoen van de serie zich de Nederlandse Netflix Top 10 in gewerkt, en misschien dat seizoen 2 later ook zal volgen?

Synopsis van Acquitted
Aksel Borgen leeft al jaren in Azië, maar wordt plots teruggeroepen naar zijn geboortedorp in Noorwegen. Daar werd hij op 18-jarige leeftijd vrijgesproken van de moord op zijn vriendin Karine.

Het misdrijf bleef onopgelost, en Aksel keert twintig jaar later terug om het noodlijdende energiebedrijf, dat het hart van zijn thuisstad vormt, te redden van faillissement. Zijn wonden zijn echter nooit geheeld, en hij grijpt de kans met beide handen aan om de dader op te sporen van het oude misdrijf.

Bekijk de serie nu bij Netflix, of bekijk eerst de trailer van seizoen 1 hieronder!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans walgen van deze fetish in 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Fans walgen van deze fetish in 'House of the Dragon'

Op Twitter gaan 'House of the Dragon'-fans los over een nogal pikante scene.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de een-na-laatste aflevering van [i[House of the Dragon[/i] kregen we een wel heel intense scene voorgeschoteld. En daar zijn niet alle fans over te spreken.

Op Twitter spreken veel fans zich uit over de vrij obscene beelden die we te zien kregen.

Lord Larys
Sinds Alicent Hightower koningin-gemaal van Westeros is, heeft zij een trouwe bondgenoot in Lord Larys. Meer dan één keer knapte hij vervelende klusjes op, zoals het omleggen van zijn eigen broer.

Tot nu toe stonden daar geen wederdiensten tegenover. Tenminste... dat dachten we. Wat blijkt: al die tijd schijnt Lord Larys een voetenfetish te hebben. Zolang Alicent van tijd tot tijd haar voetjes aan hem toont, is hij bereid alles voor haar te doen.

Die informatie bleef tot de afgelopen aflevering op de achtergrond. Tot we in de voorlaatste aflevering van het seizoen zagen hoe Alicent haar kousen uit trok, en Lord Larys verlekkerd naar haar blote voeten keek.

Twitter
De scene maakte direct een hoop los op sociale media. Fans reageerden hun afkeren - en shock - af op Twitter en dat leverde een hoop interessante tweets op.









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oeps, nu eindelijk het complete verhaal achter de Starbucks-koffiebeker in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Oeps, nu eindelijk het complete verhaal achter de Starbucks-koffiebeker in 'Game of Thrones'

Nu het volledige verhaal achter de koffiebeker in 'Game of Thrones'.

Het verhaal van de Starbucks-koffiebeker in Game of Thrones seizoen 8 is al wat langer bekend. Op de bijgaande foto zie je Daenerys Targaryen met een bekertje koffie zitten. Een onoplettendheid op de set destijds met grote gevolgen. Onlangs is er echter opvallende nadere informatie bekend geworden.

De ontdekking ging destijds viral op social media. De vraag was of Starbucks hier zelf de hand in had gehad. De koffieketen profiteerde namelijk behoorlijk van deze gratis vorm van reclame, naar schatting leverde ze dit circa $ 2 miljard aan gratis reclame op.

Beker was niet van Starbucks
Wat er nu echter blijkt is dat de beker helemaal niet van Starbucks was. HBO heeft dat in het verleden ook wel aangegeven maar daar werd altijd aan getwijfeld. In werkelijkheid was de beker van Established Coffee, een lokaal koffiehuis in Belfast.

De eigenaren van Established Coffee kwamen hier pas achter toen Emila Clarke in december 2019 het koffie-incident nog eens aanhaalde en de oorsprong van de beker duidelijk werd. De eigenaar van Established Coffee, Mark Ashbridge, probeert dit nu dus alsnog naar buiten te brengen in de hoop nog een graantje van de gratis reclame mee te pikken.

Het bewuste moment is overigens uit Game of Thrones geknipt. Weer kijken, dat kan via deze link.

Supergave Google Maps afbeelding van Westeros uit kijkcijferkanonnen 'Game Of Thrones' en 'House of the Dragon'

Dit probleem had deze 'Game of Thrones'-regisseur met het einde
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heftige alternatieve scenario's seizoen 2 'Stranger Things' gelukkig geannuleerd
Series / Nieuws

Heftige alternatieve scenario's seizoen 2 'Stranger Things' gelukkig geannuleerd

'Stranger Things' had ook heel anders kunnen verlopen met alternatieve verhaallijnen.

De schrijvers van Stranger Things hebben onlangs een aantal tweets verzonden waaruit alternatieve verhaallijnen naar voren komen die zij hebben overwogen. Hier zitten nogal heftige dingen tussen.

De schrijvers van Stranger Things bevestigden onlangs dat er twee alternatieve verhaallijnen waren voor het tweede seizoen van de serie en bij beide scenarios waren sleutelpersonages betrokken die een geliefde vermoordden. Zie bijgaande heftige tweets:

Will vermoord Bob


Eleven vermoord moeder


Gevolgen hiervan
De serie had er natuurlijk heel anders uitgezien als deze alternatieve scenario's in de serie waren verwerkt.

Kijk 'Stranger Things' op Netflix

Actrice grapt over lot van Eleven in 'Stranger Things'

Deze 'Stranger Things'-ster zegt graag op spectaculaire wijze dood te gaan
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het personage dat de fans van 'Bridgerton' haten
Series / Nieuws

Het personage dat de fans van 'Bridgerton' haten

Eén personage uit \'Bridgerton\' wordt door de fans niet gewaardeerd.

Het kostuumdrama Bridgerton wordt erg goed bekeken. Door historische thema's "‹"‹te combineren met een moderne aanpak, is de serie erin geslaagd zeer veel kijkers aan zich te binden. Ook de personages zijn, hoewel uit een andere tijdsperiode, zo herkenbaar mogelijk gemaakt zodat ze ook aanslaan in de huidige tijd. Er is echter één personage waar de meeste kijkers toch echt een hekel aan hebben.

Het betreft Elosie Bridgerton en hieronder tref je de redenen aan waarom zij zo gehaat is.

Constant klagen
Eén van de redenen waarom fans Eloise vervelend vinden, is omdat ze te veel klaagt, wat gezien haar omstandigheden als lid van de familie Bridgerton niet altijd op zijn plaats is.

Gebrek aan medeleven
Fans vinden dat Eloise nogal egocentrisch overkomt. Ze luister nauwelijks naar anderen en toont weinig empathie. Dit geldt vooral in situaties waarin Eloise ongevoelige opmerkingen maakt, zoals wanneer ze stelt dat het huwelijk een valstrik is tegen haar gelukkig getrouwde moeder en haar oudere zus Daphne

Eendimensionale persoonlijkheid
Een ander ding waar fans een punt van maken, is haar eendimensionale persoonlijkheid. Sommige fans vinden dat haar karakter veel uitgebreider had kunnen zijn in plaats van haar hele leven te wijden aan de zoektocht naar Lady Whistledown.

Kijk Bridgerton op Netflix.

Het geheime attribuut achter de erotische scenes van kostuumdrama Netflix

Nog meer 'Bridgerton' om van te genieten met spin-off in de maak
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog meer namen voor epische serie 'Dune: The Sisterhood'
Series / Nieuws

Nog meer namen voor epische serie 'Dune: The Sisterhood'

De wereld van Denis Villeneuve's Dune-films wordt uitgebreid naar het kleine scherm.

Sarah-Sofie Boussnina, Shalom Brune-Franklin, Faoileann Cunningham, Aoife Hinds en Chloe Lea zijn allen toegevoegd aan de cast van prequel-serie Dune: The Sisterhood van HBO Max.

De actrices zullen te zien zijn naast de eerder aangekondigde Emily Watson, Shirley Henderson en Indira Varma in de serie van Legendary Televsion die zich ruim 10.000 jaar voor de gebeurtenissen van de Dune-films afspeelt.

Goede Harkonnens?
In de serie volgen we de Harkonnen Sisters (Watson en Henderson) die het opnemen tegen machten die de toekomst van de mensheid bedreigen. Samen zetten ze de sekte op die later bekend staat als de Bene Gesserit.

Boussnina zal de rol spelen van Princess Ynez, Brune-Franklin die van Fremen-vrouw Mikaela, Cunningham is Sister Jen, Hinds is de zwaar religieuze Sister Emeline en Lea speelt de jonge Lila.

Diane Ademu-John is het brein achter de serie en zal de serie runnen samen met Alison Schapker. Johan Renck zal de eerste aflevering regisseren en dienst doen als uitvoerend producent.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom Chandler in 'Friends' zo vaak veranderde van uiterlijk
Series / Nieuws

Waarom Chandler in 'Friends' zo vaak veranderde van uiterlijk

In zijn nieuwe autobiografie vertelt 'Friends'-ster Matthew Perry over zijn verslavingsverleden.

Friends-personage Chandler Bing is gedurende de tien jaar dat de serie liep vaak van uiterlijk veranderd. In zijn autobiografie Friends, Lovers and the Big Terrible Thing vertelt acteur Matthew Perry nu wat hiervoor de reden is geweest.

In zijn nieuwe autobiografie doet Perry het boekje open over hoe hij jarenlang kampte met verslavingsproblemen. Zijn personage Chandler Bing was een echte favoriet van fans, maar tegelijkertijd werd in deze serie ook één van de moeilijkste periodes van Matthew Perry's leven vastgelegd.

Veranderend uiterlijk van Chandler
In het specifiek adresseert Perry in zijn autobiografie ook de vele veranderingen in het uiterlijk van zijn personage Chandler Bing. Zoals fans zich wel zullen herinneren, ging het gewicht van Chandler vaak drastisch op en neer. Blijkbaar was hier een verdrietige reden voor, vertelt Perry:

'Als je mijn gewicht van seizoen tot seizoen meet - als ik meer gewicht draag, is het alcohol; als ik mager ben, zijn het pillen. Als ik een sikje heb, zijn het veel pillen.'

Niet uitgelegd in Friends
De wisselingen in het uiterlijk van Chandler werden in de serie nooit erkend of uitgelegd. Volgens Perry komt dit omdat al zijn collega's van zijn problemen wisten en ze de situatie niet moeilijker wilden maken door erop te focussen.

Matthew Perry was maar één seizoen van de serie compleet sober, vertelt hij in zijn autobiografie. Dit betekent dus dat hij kampte met deze problemen terwijl hij in een van de meest geliefde sitcoms ooit speelde, wat de manier waarop hij zijn rol neerzette alleen maar indrukwekkender maakt.

Alle seizoenen van 'Friends' zijn te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Genoten van 'The Watcher' op Netflix? Kijk dan deze serie op HBO Max!
Series / Nieuws

Genoten van 'The Watcher' op Netflix? Kijk dan deze serie op HBO Max!

Deze psychologische thriller is gebaseerd op werk van de legendarische Stephen King.

Als je groot bent fan bent van The Watcher op Netflix, kan je verder je honger stillen met deze psychologische thriller op HBO Max. In The Outsider staat eveneens een luguber geheim centraal, dat flink uit de hand dreigt te lopen naarmate de serie vordert. Bekijk de trailer van The Outsider gauw hieronder!

The Watcher zelf is gebaseerd op een artikel uit New York's The Cut van Reeves Wiedeman, en vertelt het verhaal over een getrouwd koppel. Nadat ze in hun droomhuis zijn getrokken, wordt hun gelukkige leventje verziekt door anonieme brieven van een stalker, genaamd The Watcher.

Op 13 oktober 2022 kwam de serie uit en werd vol lof ontvangen. Samen met Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story vormt het een pervers stel op Netflix. Sommigen achten de series niet helemaal gepast voor de streamingdienst, en er moesten zelfs details uit het verhaal van The Watcher worden aangepast om de oorspronkelijke familie te beschermen.



Een nieuwe serie: The Outsider
Verwant aan deze twee andere gruwelseries is The Outsider bij HBO Max, die verhaalt over een schijnbaar eenvoudig onderzoek naar de moord op een kleine jongen. Als er plots bovennatuurlijke krachten zich mengen in de zaak, vallen een ervaren rechercheur en een aparte onderzoekers in een konijnenhol, waar ze niet makkelijk uit kunnen komen.

Het klinkt als een typisch, kwalitatief horrorverhaal van King - mogelijk wat voor jou? Ontdek de serie snel bij HBO Max of kijk eerst de trailer hieronder!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fatale dood prinses Diana zal niet te zien zijn in 'The Crown'
Series / Nieuws

Fatale dood prinses Diana zal niet te zien zijn in 'The Crown'

Het fatale auto ongeluk van prinses Diana zal niet in 'The Crown' seizoen 6 te zen zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu het vijfde seizoen van The Crown slechts enkele weken weg is, komen er ook nieuwe details over het zesde seizoen van de serie uit. Namelijk, het fatale ongeluk van prinses Diana, en of dat nu wel of niet te zien zal zijn.

Gevoelig onderwerp
Zowel cast als crew van The Crown hebben al aangegeven dat het weergeven van de dood van prinses Diana (gespeeld door Elizabeth Debicki) een gevoelig onderwerp zal zijn.

Een anonieme bron vertelt in een interview met Deadline dat de serie het ongeluk dat Diana uiteindelijk het leven kostte niet afgebeeld zal worden. Dit is door Netflix bevestigd.
"We waren bang om op dit punt te komen," vertelt de bron, "er is een zekere angst; een voelbaar gevoel van spanning. Er is een explosieve gevoeligheid rondom dit onderwerp."

Van de fatale crash van Diana (Debicki) en Dodi Al-Fayed (Khalid Abdalla) in 1997 zullen alleen de gebeurtenissen te zien zijn die ervoor en er na speelden, vertelt de bron ook: "De aanloop, de auto die na middernacht het Ritz hotel verlaat, gevolgd door paparazzi. En dan de nasleep met de Britse ambassadeur in Frankrijk [...] en de daaropvolgende nasleep binnen het Koningshuis".

De productie van het zesde seizoen van The Crown is inmiddels begonnen, terwijl het vijfde seizoen vanaf 9 november op Netflix te zien zal zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft tekst en uitleg over bekritiseerde 'Dahmer'
Series / Nieuws

Netflix geeft tekst en uitleg over bekritiseerde 'Dahmer'

Heeft Jeffrey Dahmer meer slachtoffers gemaakt dan hij heeft toegegeven?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De misdaden van seriemoordenaar, necrofiel en kannibaal Jeffrey Dahmer zijn weer groot in het nieuws door de gedramatiseerde Netflix serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Maar wat is feit en wat is fictie?

Niet te harden
In de serie wordt de stank uit Dahmer's appartement genoemd. Die was echt, en zo erg dat het hele appartementencomplex er naar rook. Het zorgde er zelfs voor dat bewoners de huur opgezegden en vertrokken. Als Dahmer erop aangesproken werd, veranderde hij van onderwerp of kocht een schoonmaakmiddel.

De verdachte boterham
Buurvrouw Pamela Bass kreeg van Dahmer in de serie een boterham voorgeschoteld, waarvan ze tot op de dag van vandaag niet zeker is of daar menselijke resten in hebben gezeten. Bass' verhouding tot Dahmer was overigens in het echt minder vijandelijk dan in de serie. Ze kocht zelfs ooit een bank van hem.

Onbekende slachtoffers?
Dahmer heeft, in gesprekken met de politie, bekend tot het doden van zeventien jongens en mannen. Maar klopt dit wel? Het is immers bekend dat veel seriemoordenaars ook wel slachtoffers verzwijgen. Zo zijn er nog steeds verdwijningen die met Dahmer in verband gebracht zouden kunnen worden.

Zoals bovenbuurman Dean Vaughn, wiens verkrachting en verwurging door de politie nooit in connectie met Dahmer is bekeken. En dan is er nog Adam Walsh, de vermoorde zoon van America's Most Wanted host Josh Walsh. Later hebben ooggetuigen Dahmer in de speelgoedzaak gezien waar Walsh uit verdwenen is.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story kun je nog steeds zien zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er is een nieuw type Starship in 'Star Trek' geïntroduceerd
Series / Nieuws

Er is een nieuw type Starship in 'Star Trek' geïntroduceerd

Een nieuw en totaal uniek type Starship in de nieuwste aflvering van 'Star Trek: Lower Decks'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek heeft over de jaren heen heel wat Starships geïntroduceerd. Zo zijn er wel 5000 tot 10.000 Starships. En nu is er een nieuw en uniek type Starship geïntroduceerd.

Nu is er weer een nieuw Starship in Star Trek: Lower Decks. In de nieuwste aflevering "Trusted Sources" kan Captain Freeman haar tweede contactinitiatief lanceren.

Dan komt er een verslaggever van het Federation News Network om over deze gebeurtenis te schrijven. Ondertussen is Freeman op weg naar een nieuwe planeet, maar ze ontdekt dat de planeet Ornara geen hulp nodig heeft van de Cerritos.

Een nieuw Starship
Ze besluit dan om een nabijgelegen planeet te gaan bekijken, Brekka. De Cerritos komen hevig onder vuur te liggen, maar worden dan gered door een schip.

Dit schip het 'Aledo' en behoort tot een groep schepen van de Texas-klasse. Deze schepen zijn in het geheim ontwikkeld door een Starfleet-admiraal.

Het unieke aan deze schepen is dat ze helemaal autonoom zijn en worden bestuurd door artificiële intelligentie. En deze AI redt Captain Freeman en haar bemanning van de dreigingen op Brekka.

Kijk Star Trek: Lower Decks op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory' kwam met een onverwachte Big Bang aan haar einde
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory' kwam met een onverwachte Big Bang aan haar einde

Alles over het einde van 'The Big Bang Theory' tijdens seizoen 12.

The Big Bang Theory heeft 12 seizoenen gelopen en is al weer even afgelopen. In het nieuwe boek van Jessica Radloff 'The Big Bang Theory: the definitive, inside story of the epic hit series' wordt er flink aandacht besteed aan het moment waarop the serie werd stopgezet.

Ergens voor het begin van het 12e seizoen besloot Jim Parsons (speelt Sheldon Cooper) dat het tijd was om een andere weg in te slaan. Hij ging er eigenlijk vanuit dat de producers er alles aan zouden doen om de serie ook zonder hem draaiende te houden.

Op het moment dat de cast samenkwam om de opnames van seizoen 12 te bespreken was Parsons verbaasd dat er niet over nieuwe contracten werd gesproken. De dag erna sprak Parsons met de producenten Lorre en Molaro. Tot zijn grote verbazing gaven de producers aan dat er geen plannen waren om de show zonder Parsons nog door te zetten.

Het hoge woord kwam eruit
De rest van de cast beleef nog een weekje in het ongewisse terwijl er achter de schermen druk werd overlegd. Tijdens een vergadering die week erop gaf Lorre zonder verder iets te zeggen het woord aan Parsons:
"Ik kreeg het gevoel dat Lorre boos op me was omdat hij misschien dacht dat ik mijn toekomstplannen zou gaan ontvouwen, maar ik dacht niet dat het mijn plaats was om dat op dat moment te doen".

Dus Parsons sprak alleen over zijn beslissing om te vertrekken, en Lorre vertelde de cast toen dat dit het einde van de serie was, hij wilde niet verder zonder Sheldon, of welk ander vast castlid dan ook.

Veel gehuil
Volgens Lorre werd er die dag veel gehuild omdat ze allemaal in shock waren. Bij de drie hoofdrolspelers waren er veel gevoelens van teleurstelling en er werd een paar dagen nauwelijks gepraat op de set. Uiteindelijk kon iedereen zijn verbazing en woede gelukkig opzij zetten en kon men zich richten op een mooie afsluiting van het laatste seizoen.

Nog weer even naar The Big Bang Theory kijken op HBO MAX?

Bijzonder gerucht rond 'The Big Bang Theory' eindelijk ontkracht

Onthullende foto 'The Big Bang Theory' opgedoken
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beste 'Star Wars'-serie tot op heden heeft een probleem
Series / Nieuws

Beste 'Star Wars'-serie tot op heden heeft een probleem

De beste 'Star Wars'-serie tot op heden heeft een groot probleem met de betrokkenheid van kijkers.

De Star Wars-serie Andor ontving al erg goede recensies van de internationale critici. Hierdoor zou het de beste Star Wars-serie tot op heden kunnen zijn.

Er is nu een rapport verschenen over het kijkgedrag van Andor. De precieze cijfers zijn niet vrijgegeven door de streamer. Het is dus niet helemaal duidelijk hoeveel mensen deze serie kijken.

Wel weten we hoe de online betrokkenheid van het publiek is. En die betrokkenheid kunnen we uiteraard wel vergelijken met de voorgangers van deze serie.

Andor raakt achterop
Helaas blijkt de betrokkenheid van het publiek tegen te vallen. Andor lijkt dus heel veel moeite te hebben om het publiek vast te houden. Alleen de hardcore fans zijn online actief.

De cijfers maken duidelijk dat er vier tot vijf keer minder online betrokkenheid is bij Andor dan bij de eerste seizoenen van The Mandalorian, The Book of Boba Fett en Obi-Wan Kenobi.

Kijk het volledige seizoen van Andor op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De volgende stevige Netflix-misdaadfilm is 'My Name Is Vendetta'
Films / Nieuws

De volgende stevige Netflix-misdaadfilm is 'My Name Is Vendetta'

Netflix heeft de trailer uitgebracht van hun volgende stevige misdaadfilm, genaamd My Name is Vendetta.

My Name is Vendetta is een aankomende Netflix-film waarin de actie centraal staat. De Italiaanse film neemt echter ook de tijd om zijn personages uit te diepen, met Alessandro Gassman (The Bastards of Pizzofalcone, Redemption) in de hoofdrol.

De film speelt zich dus af in Italië. Na het zien van de trailer denk je misschien aan films als Léon: The Professional, Taken en John Wick. Die vergelijking is makkelijk te maken, alleen al als je het plot van het verhaal hoort.

My Name is Vendetta-trailer
Het verhaal van My Name is Vendetta gaat namelijk over een man wiens duistere verleden hij geheim houdt van zijn familie - totdat ze vermoord worden. Dan is het aan de vader om wraak te nemen op de mensen die zijn familie van hem ontnomen hebben.

Samen met zijn dochter vlucht hij naar Milan om zijn wraak te plannen. Onderweg komt de dochter eindelijk te weten over zijn vader wat hij altijd geheim heeft gehouden. Ze trainen totdat ze klaar zijn om de daders aan te pakken, wat ze uiteindelijk ongetwijfeld doen.

My Name is Vendetta verschijnt 30 november exclusief op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans misten hint naar identiteit van Stranger in 'The Rings of Power'
Series / Nieuws

Fans misten hint naar identiteit van Stranger in 'The Rings of Power'

De vraag blijft wie nou precies The Stranger is, maar met deze hint komen we weer een stap dichter bij de ware identiteit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gedurende het hele seizoen van Lord of The Rings: Rings of Power wilden fans weten wie The Stranger was. Ze zochten naar aanwijzingen en kwamen met de wildste theorieën.

Nu onthult acteur Daniel Weyman, die The Stranger speelt, een subtiele hint over de identiteit van The Stranger. En veel fans hebben deze hint helemaal over het hoofd gezien.

Vorige week eindigde de serie met een sterke finale, maar het is nog steeds niet bekend wie The Stranger is. Er zijn dus nog genoeg vragen die beantwoord moeten worden.

Een subtiele hint
Weyman vertelde niet alleen dat Halbrand (gespeeld door Charlie Vickers) inderdaad Sauron is. Ook gaf hij meer informatie over de identiteit van The Stranger.

Het leek even alsof Sauron The Stranger was, maar dat bleek in de finale toch niet te kloppen. Maar wie is het dan wel?

Daar geeft Weyman geen concreet antwoord op, maar hij komt wel met een hint die bijna iedereen over het hoofd gezien heeft.

Hij vertelt namelijk dat de rafelige mantel van The Stranger zich evolueert en regenereert door het seizoen heen.

Weyman zegt er dit over The Stranger in een interview met TVLine: "Ik weet niet of het mensen is opgevallen, maar het kostuum verandert een beetje in de loop van het seizoen. Het feit dat ze The Stranger omsingelden betekende dat ze zichzelf subtiel veranderden en aanpasten. Het is alsof ze allemaal naar binnen zijn getrokken, en zo gaat het van een heel groot, wild kostuum naar meer een kostuum van een Istari."

Kijk hier Rings Of Power



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stevige oorlogsfilm van Netflix krijgt indrukwekkende beelden
Films / Nieuws

Stevige oorlogsfilm van Netflix krijgt indrukwekkende beelden

Netflix heeft een trailer onthuld van de aankomende oorlogsfilm All Quiet on the Western Front.

Netflix heeft de trailer uitgebracht van All Quiet on the Western Front, een oorlogsfilm die de focus legt op een groep jonge, Duitse soldaten in de Eerste Wereldoorlog.

De trailer focust op de groep jongeren wiens leven volledig op zijn kop wordt gezet door de oorlog, met als gevolg dat ze voor altijd veranderd zijn. De trailer hint naar de uitdagingen die ze te wachten staan op het slagveld.

All Quiet on the Western Front-trailer
All Quiet on the Western Front is geschreven en geregisseerd door Edward Berger. De film heeft Albrecht Schuch als Stanislaus Katczinsky gecast en Aaron Hilmer als Pauls mentor. Ook Moritz Klaus, Edin Hasanovic, Adrian Grünewald, Thibault de Montalembert, Devid Striesow en Daniel Brühl spelen in de film.

De synopsis leest als volgt:

"De film vertelt het aangrijpende verhaal van een jonge Duitse soldaat aan het Western Front van de Eerste Wereldoorlog. Paul en zijn kameraden ervaren hoe de aanvankelijke euforie van oorlog verandert in wanhoop en angst terwijl ze vechten voor hun leven en voor elkaar in de loopgraven."

All Quiet on the Western Front verschijnt 28 oktober op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Targaryen-incest wordt in seizoen 2 van 'House of the Dragon' uitgediept
Series / Nieuws

Targaryen-incest wordt in seizoen 2 van 'House of the Dragon' uitgediept

Het tweede seizoen van House of the Dragon gaat dieper in op de relaties tussen twee geliefde personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van House of the Dragon zit er bijna op, waardoor we voorzichtig alvast vooruitblikken op het tweede seizoen. Van de volgende relatie gaan we daarin meer zien.

House of the Dragon-schrijfster Sara Hess legde onlangs uit dat we in seizoen 2 van House of the Dragon meer gaan zien van de relatie tussen prins Daemon Targaryen en prinses Rhaenyra Targaryen (koningin, na de volgende aflevering?).

House of the Dragon seizoen 2
Vanaf de eerste aflevering van House of the Dragon zagen we een duidelijke chemie tussen Rhaenyra en Daemon. Het duurde echter tot de zevende aflevering voordat de twee familieleden met elkaar getrouwd waren.

Omdat ze niet altijd op dezelfde locatie te vinden waren, hebben we nog niet heel veel van de twee samen kunnen zien. Maar daar gaat verandering in komen. Wellicht al in de laatste aflevering van dit seizoen, maar sowieso ook in het tweede seizoen. Sara Hess:

"En nu zijn we het tweede seizoen aan het schrijven, en zoeken we uit wat zijn relatie is met Rhaenyra. Er zijn meerdere interpretaties uit het boek van dat."

Wat ze daarmee waarschijnlijk bedoelt, is dat de bronnen uit het boek Fire & Blood het er niet allemaal over eens zijn hoe het huwelijk van de twee Targaryens er precies aan toe ging. We zullen hier niets spoilen, want de waarheid zal House of the Dragon seizoen 2 ons tonen.

De laatste aflevering va nHouse of the Dragon seizoen 1 staat maandag op HBO Max. Het tweede seizoen hoeven we niet voor 2024 te verwachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trevor Noah komt snel naar Netflix met nieuwe stand-up special
Series / Nieuws

Trevor Noah komt snel naar Netflix met nieuwe stand-up special

Het wordt weer vanouds Trevor Noah op een podium in plaats van aan een bureau.

De Zuid-Afrikaanse comedian Trevor Noah zullen de meeste inmiddels kennen van zijn serie The Daily Show van Comedy Central. Maar van huis uit is Trevor Noah natuurlijk een stand up comedian. Binnenkort is zijn laatste special te zien op Netflix.

Het is alweer zeven jaar geleden dat Trevor Noah aan The Daily Show begon. Het dagelijkse programma wat nieuws op een satirische manier neerzet nam hij destijds over van de zeer populaire Jon Stewart. Nu maakt ook hij een eind aan het presenteren van The Daily Show.

Een kijk in het leven van de comedian
Fans kunnen echter opgelucht zijn daar er binnenkort weer nieuw materiaal van de comedian uitkomt. In zijn nieuwe special I Wish You Would wordt het publiek meegenomen in een verhaal over zijn leven. Hij zal het bijvoorbeeld hebben over dat hij probeert Duits te leren spreken, wat hij vindt van moderne communicatie en zijn passie voor curry.

Het wordt de derde stand-up special op Netflix na Afraid of the Dark uit 2017 en Son of Patricia uit 2018. De special wordt geregisseerd door David Paul Meyer en uitvoerend producenten zijn Bob Nain, Derek Van Pelt, Sanaz Yamin, Norm Aladjem en Trevor Noah zelf.

De nieuwe special I Wish You Would is vanaf 22 november te kijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ondanks geruchten houdt Netflix vast aan verslavend model
Series / Nieuws

Ondanks geruchten houdt Netflix vast aan verslavend model

Netflix houdt vast aan verslavend Binge model voor nieuwe series

Netflix lijkt steeds vaker de strategie toe te passen om wekelijks één aflevering van een nieuwe serie online te zetten in plaats van alle afleveringen in één keer. In een brief aan de aandeelhouders heeft Netflix de geruchten ontkracht dat zij voor al haar series naar een wekelijkse releasestrategie zou overstappen.

In de aandeelhoudersbrief met betrekking tot het derde kwartaal van 2022 is aangegeven dat het aantal abonnees is gestegen met 2,4 miljoen. Dit is mede te verklaren door het binge-model waarin alle afleveringen van nieuwe series in één keer online worden gezet.

Verklaring Netflix
Netflix geeft het volgende aan:"We denken dat ons binge-model helpt om substantiële betrokkenheid te stimuleren, vooral voor nieuwere titels. Hierdoor kunnen kijkers zichzelf verliezen in verhalen waar ze van houden."

We geloven dat de mogelijkheid voor onze leden om zich van begin tot eind onder te dompelen in een verhaal, hun plezier vergroot, maar ook hun kans om het aan hun vrienden te vertellen, wat vervolgens weer betekent dat meer mensen Netflix kijken en bij Netflix blijven."

Google Trends
Netflix haalt in de aandeelhoudersbrief een Google Trends-grafiek aan die een enorme piek in zoekopdrachten voor Monster: The Jeffrey Dahmer Story" aan het licht bracht, die drie tot vier keer hoger was dan rivaliserende shows als House of the Dragon en The Rings of Power.

Het binge-model zal voor nieuwe series dus zeker worden gehandhaafd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lang lang wachten op 'Rings of Power' seizoen 2?
Series / Nieuws

Lang lang wachten op 'Rings of Power' seizoen 2?

Het lange wachten op nieuw seizoen 'Rings of Power' kan beginnen.

Helaas voor de liefhebbers: seizoen 1 van Rings of Power is inmiddels alweer afgelopen. Het grote wachten op seizoen 2 kan dus beginnen. Dit zou helaas weleens langer kunnen gaan duren dan dat de fans hopen.

De laatste aflevering van het eerste seizoen was op 14 oktober 2022. Goed om te weten is dat het nieuwe seizoen gelukkig alweer in productie is.

Hoeveel geduld moeten de fans hebben?
Hoewel het nieuwe seizoen al in productie is, ziet het ernaar uit dat er nog lang gewacht moet worden voordat het tweede seizoen kan worden bekeken. Er is namelijk veel tijd nodig voor het filmen en monteren van een serie van deze omvang.

De opnames van seizoen 1 namen 19 maanden in beslag- van februari 2020 tot augustus 2021. Dit zou er op duiden dat seizoen 2 voorlopig nog niet aanstaande is.

Inschatting op Reddit
Op Reddit wordt al flink gespeculeerd over het moment waarop seizoen 2 zal beginnen. De algemene tendens is dat we in 2023 nog niets te zien krijgen en we maar liefst 18 tot 20 maanden moeten wachten.

Kijk hier seizoen 1 van Rings of Power op Prime Video.

'Rings of Power'-ster onthult grote hint over The Stranger die iedereen gemist heeft

Zo wordt seizoen 2 van 'The Rings of Power' opgezet
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.