search
Targaryen-incest wordt in seizoen 2 van 'House of the Dragon' uitgediept
Series / Nieuws

Targaryen-incest wordt in seizoen 2 van 'House of the Dragon' uitgediept

Het tweede seizoen van House of the Dragon gaat dieper in op de relaties tussen twee geliefde personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van House of the Dragon zit er bijna op, waardoor we voorzichtig alvast vooruitblikken op het tweede seizoen. Van de volgende relatie gaan we daarin meer zien.

House of the Dragon-schrijfster Sara Hess legde onlangs uit dat we in seizoen 2 van House of the Dragon meer gaan zien van de relatie tussen prins Daemon Targaryen en prinses Rhaenyra Targaryen (koningin, na de volgende aflevering?).

House of the Dragon seizoen 2
Vanaf de eerste aflevering van House of the Dragon zagen we een duidelijke chemie tussen Rhaenyra en Daemon. Het duurde echter tot de zevende aflevering voordat de twee familieleden met elkaar getrouwd waren.

Omdat ze niet altijd op dezelfde locatie te vinden waren, hebben we nog niet heel veel van de twee samen kunnen zien. Maar daar gaat verandering in komen. Wellicht al in de laatste aflevering van dit seizoen, maar sowieso ook in het tweede seizoen. Sara Hess:

"En nu zijn we het tweede seizoen aan het schrijven, en zoeken we uit wat zijn relatie is met Rhaenyra. Er zijn meerdere interpretaties uit het boek van dat."

Wat ze daarmee waarschijnlijk bedoelt, is dat de bronnen uit het boek Fire & Blood het er niet allemaal over eens zijn hoe het huwelijk van de twee Targaryens er precies aan toe ging. We zullen hier niets spoilen, want de waarheid zal House of the Dragon seizoen 2 ons tonen.

De laatste aflevering va nHouse of the Dragon seizoen 1 staat maandag op HBO Max. Het tweede seizoen hoeven we niet voor 2024 te verwachten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen