search
Netflix geeft deze populaire reboot een tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix geeft deze populaire reboot een tweede seizoen

De kijkcijfers van het eerste seizoen zijn bij de streamingdienst duidelijk in de smaak gevallen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Door heel wat mensen werd er stevig uitgekeken naar het verschijnen van de reboot van de serie Heartbreak High. Het eerste seizoen daarvan is inmiddels verschenen en de kijkcijfers hebben Netflix duidelijk weten te bekoren.

Netflix heeft ondertussen bekend gemaakt dat er met absolute zekerheid een tweede seizoen van Heartbreak High zal verschijnen. Voor het tweede seizoen zullen de cast en crew elkaar opnieuw vinden in het Australische Sydney.

Het eerste seizoen zorgde meteen voor heel wat drama. Zo konden we onder meer zien hoe Amerie in de problemen kwam toen de incestkaart werd onthuld. Die kaart maakte namelijk met wie zij een romance heeft gehad. Als gevolg van deze onthulling keerde Harper Amerie de rug toe.

Ondertussen zijn er ook veranderingen op til binnen het liefdesleven van Amerie. Zo heeft ze duidelijk gevoelens voor Malakai.

Behoorlijk populair
Dat Netflix er nu al voor heeft gekozen om een tweede seizoen aan te kondigen hoeft niet te verbazen. De reboot stond namelijk sinds de lancering op 14 september maar liefst vijf weken in de Australische top 10. Bovendien pronkte ze ook trots 3 weken in de wereldwijde Netflix top 10.

Wanneer we het tweede seizoen van Heartbreak High kunnen verwachten is momenteel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen