search
18 nieuwe series op Disney+ deze week
Series / Nieuws

18 nieuwe series op Disney+ deze week

Disney voegde heel wat nieuwe series toe aan het aanbod van zijn streamingdienst.

Deze week was er een topdrukte op Disney+ als het op nieuwe series aankomt. We duiken er meteen in, want er werden 7 nieuwe series en 11 nieuwe afleveringen toegevoegd.

The Simpsons (seizoen 33): 'The Simpsons' is een serie waarin de afleveringen steeds draaien om dezelfde personages. De serie draait om de familie Simpson, een gezin van misfits wonende in Springfield, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.

Soundtrack #1 (seizoen 1): Eunsoo werd door een beroemd componist gevraagd om de tekst van een nummer te schrijven. Ze werd eerst afgewezen omdat de tekst niet de emoties van onbeantwoorde liefde weergaf.

Les Amateurs (seizoen 1): Vincent Piquet is een dertiger die voor het planningsbureau van Meurthe-et-Moselle werkt. Zijn vriendin Louise, die ook zijn baas is, heeft hem net gedumpt.

Joana (seizoen 1): In dit programma maakt Joana recepten gebaseerd op haar boek. Het zijn eenvoudige, maar heerlijke recepten voor familie en vrienden.

In the Soop: Friendcation (seizoen 1): Park Seojun, Peakboy, Choi Wooshik, Park Hyungsik en V vertegenwoordigen een bekende vriendengroep uit de entertainmentindustrie.

Damages (seizoen 1-3): Damages' volgt het leven van Ellen Parsons (Rose Byrne), een pas afgestudeerde briljante en ambitieuze advocate die gaat werken voor Patty Hewes (Glenn Close), een keiharde tante die aan de top van de New Yorkse advocatenwereld staat.

Black Rock Shooter: Dawn Fall (seizoen 1): Het is 2062. De aarde is verwoest na het mislukken van een automatiseringsproject toen de KI genaamd Artemis een oorlog begon tegen de mensheid.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Andor (S01E07)
American Horror Stories (S02E08)
The Kardashians (S02E05)
Pink Lie (S01E04)
May It Please The Court (S01E09 en S01E10)
Women in Taipei (S01E06)
Welcome to Wrexham (S01E05)
The Old Man (S01E05)
The Mighty Ducks: Game Changers (S02E04)
The D'Amelio Show (S02E07 en S02E08)
The Walking Dead (S11E19)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen