search
Check deze 3 gewelddadige historische series op Netflix
Series / Nieuws

Check deze 3 gewelddadige historische series op Netflix

Netflix staat boordevol grote historische series die je zeker niet wil missen.

Elke zondag tippen we je drie toffe series op Netflix. Deze week eens niet een van de moordlustige en gewelddadige series die de top drie al weken domineren, maar eens iets nieuws en anders.

Vandaag baseren we ons met onze weektips op de serie Barbaren, waarvan deel II op Netflix verscheen afgelopen week. Naast die serie staan er nog twee leuke historische drama's op de lijst van deze week: Marco Polo (2 seizoenen) en Troy: Fall of a City (miniserie; 1 seizoen).

De tips
Hieronder onze drie tips:

Barbaren: Een Romeinse officier moet kiezen tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. Zijn tweestrijd leidt tot een episch historisch conflict.

Marco Polo: Marco Polo - gebaseerd op de avonturen van de beroemde ontdekkingsreiziger aan het hof van Kublai Khan - speelt zich af in een wereld vol hebzucht, verraad en intriges.

Troy: Fall of a City: Op zoek naar de vrouw die Aphrodite hem heeft beloofd, ontdekt Paris zijn ware identiteit en valt hij voor Helena van Sparta, wat het begin is van de Trojaanse oorlog.

Aanbevolen artikelen