search
Gerucht: Deze intergalactische Marvel-held krijgt zijn eigen special op Disney+
Films / Nieuws

Gerucht: Deze intergalactische Marvel-held krijgt zijn eigen special op Disney+

Marvel lijkt na het succes van Werewolf by Night helemaal los te gaan met op zichzelf staande specials.

Een van de MCU-films waar fans het meeste naar uitkijken is de nieuwe versie van Fantastic Four, die hopelijk de definitieve verfilming van de stripreeks wordt.

Die film moet verschijnen in februari 2025, dus er worden nog flink wat stappen gezet achter de schermen. Maar naar verluidt zal er wel al eerder dan 2025 een basis worden gelegd voor een deel van het Fantastic Four-universum.

Surf's up!
Volgens The Cosmic Circus is het namelijk zo dat Marvel Studios zijn zinnen heeft gezet op een Special Presentation (zoals Werewolf by Night) over Silver Surfer en zijn baas Galactus.

Volgens bronnen gaan we zien hoe Norrin Radd dienst doet als bode van Galactus in de verre uithoeken van het universum. Radd zal in de special niet op onze planeet te zien zijn en niet in aanraking komen met andere cosmische personages die we kennen uit het huidige MCU.

Netflix-serie The Sandman zou dienen als inspiratie voor de special, die een voorbode moet worden voor de Fantastic Four-film. Wanneer we de special echter precies kunnen verwachten, is nog onbekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen