search
Geliefde filmreeks krijgt feestelijke serie op Disney+
Series / Trailer

Geliefde filmreeks krijgt feestelijke serie op Disney+

Na meer dan vijftien jaar komt dit wereldwijd geliefde personage terug naar het scherm.

Ruim vijftien jaar na het uitkomen van het derde deel uit The Santa Clause-filmreeks is de kerstman nu terug! Disney+ zal namelijk de geliefde trilogie laten voortleven als een serie. En de enige echte Tim Allen is terug in de rol van de goedige, bebaarde Scott Calvin!

In de serie zal Scott Calvin een radicaal besluit maken. Met zijn 65 jaar wordt hij namelijk al best oud, en hij laat zijn hulpjes op de Noordpool weten dat hij van plan is met pensioen te gaan. Paniek alom, want wie moet de nieuwe kerstman worden?

Een ronde aan sollicitatiegesprekken begint met hilarische kandidaten. Bijvoorbeeld Peyton Manning komt op gesprek, die bekend is geworden als voormalige Amerikaanse footballer.

Verder zien we de dochter van Tim Allen, Elizabeth Allen-Dick, in de rol van Santa's dochter. Ook is hoofdelf Bernard, gespeeld door David Krumholtz, terug. Hij verscheen enkel in het eerste deel The Santa Clause uit 1994.

De nieuwe Disney Plus-serie
In aanloop van het kerstseizoen zal Dinsey+ vanaf 16 november gaan uitzenden. Bekijk de trailer van de serie snel hieronder.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen