search

Ons nieuws van dinsdag 25 oktober 2022

Marvel Studios onthult trailer 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special'
Films / Trailer

Marvel Studios onthult trailer 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special'

Volgende maand verschijnt alweer de tweede Marvel Studios' Special Presentation in korte tijd.

Afgelopen maandag zagen we van Marvel Studios de eerste trailer voor de bioscoopfilm Ant-Man and the Wasp: Quantumania (bekijk hier op FilmTotaal) en nu hebben we de trailer voor The Guardians of the Galaxy Holiday Special van Disney+.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special is de tweede Marvel Studios' Special Presentation in korte tijd na Werewolf by Night. Het zijn overigens wel twee compleet verschillende korte films.

In The Guardians of the Galaxy Holiday Special, die volgt op Thor: Love and Thunder, gaan we naar de Aarde waar door de Guardians de Aardse kerst gevierd gaat worden, onder meer door Kevin Bacon cadeau te doen aan Star-Lord.

Trailer The Guardians of the Galaxy Holiday Special
"Deze vakantieperiode zal niet van deze wereld zijn," is de inleidende tekst op YouTube. Je ziet rollen van onder meer Chris Pratt, Zoe Saldaña, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Sean Gunn, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker (?!) en Kevin Bacon.

Gelijk met de trailer is door Marvel Studios en Disney+ onthuld dat de special op 25 november op de streamer zal staan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe toptitel van Netflix krijgt een pakkende trailer
Films / Nieuws

Nieuwe toptitel van Netflix krijgt een pakkende trailer

Volgens heel wat experten maakt de film bijna met zekerheid kans op een Oscar...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er wordt door veel filmliefhebbers sterk uitgekeken naar het verschijnen van de film Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths. In de wandelgangen wordt nu reeds gefluisterd dat dit zomaar eens één van de belangrijkste kanshebbers voor een Oscar van dit jaar zou kunnen worden.

Het eerste wat opvalt is dat de Netflix-film Bardo een project is van regisseur Alejandro G. Iñárritu. Dat kunnen we ondertussen als best opvallend bestempelen omdat het alweer zo'n slordige zeven jaar geleden is dat er nog eens een film van zijn hand verscheen.

De laatste film welke door Alejandro G. Iñárritu werd geregiseerd was nochtans niet van de minste. Het ging daarbij namelijk om The Revenant met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio. De film werd niet alleen een groot succes, daarnaast wist ze ook zomaar even vier Oscars in de wacht te slepen.

Nieuwe kanshebber op een Oscar
Ondertussen zijn we dus toe aan de nieuwe film Bardo/i]. Hiervoor geldt dat de eerste trailer die door Netflix de wereld werd ingestuurd behoorlijk mysterieus, maar tegelijkertijd ook zeer indrukwekkend oogt.

De film zou het verhaal vertellen van de Mexicaanse journalist Silverio die na het ontvangen van een grote prijs terug wil keren naar zijn geboorteland. Die op het eerste zicht eenvoudige reis pakt in de praktijk echter helemaal anders uit.

[i]Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths
verschijnt op 16 december op streamingdienst Netflix. De eerste beelden zijn hieronder echter al te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 net zo fantastische series als 'House of the Dragon'
Series / Featured

3 net zo fantastische series als 'House of the Dragon'

Weet je na de seizoenfinale niet wat je met jezelf aanmoet? Zet dan snel één van deze series op!

Wat te kijken na House of the Dragon? Waan jezelf nog net wat langer in een fantasywereld met deze 3 topseries, die zijn uitgebracht door verschillende streamingdiensten. Of start natuurlijk, als je dat nog niet gedaan hebt, met Game of Thrones!

His Dark Materials | HBO Max | 2 seizoenen
Gebaseerd op een wereldwijd succesvolle fantasyreeks (ook bekend van de film The Golden Compass) verhaalt de serie over het weeskind Lyra, dat leeft in een wereld waar elk mens vergezeld wordt door een 'spirit animal'. Lyra's zoektocht naar een ontvoerde vriend brengt een sinister complot aan het licht waarbij gestolen kinderen betrokken zijn, en verandert in een zoektocht om een mysterieus fenomeen genaamd Stof te begrijpen.

Terwijl Lyra de waarheid leert over haar ouders en haar voorspelde bestemming, raken haar vriend en zijzelf verwikkeld in een oorlog tegen hemelse machten. In november 2022 zal het derde seizoen uitkomen bij HBO Max, dus het is tijd om snel te gaan kijken!

The Wheel of Time | Prime Video | 8 afleveringen
Gebaseerd op de boeken van Robert Jordan speelt het verhaal zich af in een complexe magische wereld, waar de komst van een mannelijke magiër koste wat het kost voorkomen moet worden.

Onder een groep lijkt deze gevreesde man zich te bevinden, maar wie is het? Gedurende een uitputtende zoektocht komt de waarheid aan het licht, die de wereld voorgoed zal veranderen.

The Sandman | Netflix | 11 afleveringen
Morpheus, de personificatie van dromen, wordt in 1916 gevangen genomen in een sinister ritueel. Na 106 jaar gevangen gehouden te zijn, ontsnapt hij en gaat op pad om de orde te herstellen in zijn dromenrijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-kijkers verrast door wel erg opmerkelijke scène in nieuwe dramareeks
Series / Nieuws

Netflix-kijkers verrast door wel erg opmerkelijke scène in nieuwe dramareeks

Op social media gaat één bepaalde scène uit \'Sagrada familia\' wel erg vaak over de tongen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Spaanstalige (drama)series staan er om bekend niet zelden pittige vrijscènes te bevatten. De gloednieuwe reeks Sagrada familia die op Netflix te bekijken is vormt daarop geen uitzondering. Toch heeft één bepaalde scène de kijkers behoorlijk weten te verbazen.

Sagrada familia vertelt het verhaal van een familie die van plan is om een nieuw leven te beginnen. Voor dat nieuwe leven willen ze graag verhuizen naar de Spaanse hoofdstad Madrid. De reden voor de verhuis? De familie hoopt op die manier hun duistere geheim achter zich te kunnen laten. Dat blijkt echter niet zo eenvoudig als gedacht.

Geschokt
In eerste instantie ontvangt de nieuwe Spaanse dramaserie heel wat lovende reacties. Ook op gespecialiseerde websites weet ze een meer dan degelijke score neer te zetten. Dat er onder meer op social media heel wat wordt gepraat over deze reeks is echter niet per definitie het gevolg van de boeiende verhaallijn, maar wel van één bepaalde scène die in de reeks te zien is.

Op een bepaald ogenblik is er in de serie een wel erg expliciete scène te zien waarin (en we trachten ons zo beschaafd mogelijk uit te drukken) de tong van de ene bedpartner de kont van de ander bereikt. Dat dit vol in beeld wordt gebracht vinden heel wat kijkers toch best opmerkelijk.

Wil je deze expliciete scène en wellicht de volledige reeks ook bekijken? Dat is mogelijk op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze aantrekkelijke actrices pakten bijna de rol van Penny in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Deze aantrekkelijke actrices pakten bijna de rol van Penny in 'The Big Bang Theory'

Bekende actrices die de rol van Penny in 'The Big Bang Theory' bijna hadden.

Wist je dat Kaley Cuoco bijna niet de hoofdrol speelde in The Big Bang Theory? In het veelbesproken boek van Jessica Radloff's The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series worden details onthuld over het castingproces van Penny, gespeeld door Kaley Cuoco.

Kaley Cuoco werd in eerste instantie namelijk afgewezen voor deze rol. De Penny die wij als kijker hebben leren kennen, is bruisend en optimistisch. Dat was echter niet altijd het idee. Het personage was in eerste instantie wat cynischer en ongelukkiger bedacht en Kaley Cuoco past niet goed bij deze sfeer.

Marvel-actrice was bijna Penny
Om de juiste actrice te casten werden nogal wat actrices uitgenodigd voor de castings. Marvel-ster Marisa Tomei (bekend is van films zoals Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming en Avengers: Endgame) had deze rol destijds bijna te pakken!

Nog meer grote namen
Andere actrices, zoals Tara Reid, Elizabeth Berkley en Amanda Walsh, werden ook uitgeprobeerd voor de rol. Jodi Lyn O'Keefe kreeg uiteindelijk de rol in de pilot. De producers waren toch nog steeds niet tevreden en besloten het profiel van het personage toch nog te wijzigen.

Een jaar later werd Kaley Cuoco gebeld voor een tweede casting voor de nieuwe zonnigere versie van het personage, wat haar de rol van Penny opleverde!

Kijk de serie nog eens terug op HBO Max.

Veel fans teleurgesteld in einde 'The Big Bang Theory'. Kaley Cuoco is het met ze eens!

Deze intieme scène werd verwijderd uit 'The Big Bang Theory'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe serie op Netflix reeds tijdens productie gecanceld
Series / Nieuws

Nieuwe serie op Netflix reeds tijdens productie gecanceld

In het midden van de productie heeft Netflix een streep door het project getrokken...

Het gebeurt niet vaak, maar vandaag is bekend gemaakt dat de nieuwe animatieserie Bad Crimes reeds tijdens de productie door Netflix is gecanceld. Het project heeft laten weten wel op zoek te gaan naar een ander platform.

Bad Crimes wordt bestempeld als een komische animatieserie waarvan de stemmen worden ingesproken door namen als Nicole Byer en Lauren Lapkus. Verantwoordelijke maker van de serie is Nicole Silverberg. De productie is dan weer in handen van Greg Daniels en Mike Judge.

De nieuwe animatieserie werd voor het eerst aangekondigd in januari van dit jaar. Netflix gaf toen aan dat er in totaal tien afleveringen van de animatieserie zouden verschijnen. Silverberg zelf uitte toen ook meteen haar enthousiasme om samen te kunnen werken met Netflix.

Grendel
Ondanks het feit dat het cancellen van een serie nog tijdens de productie niet zo vaak voorkomt is het nog niet bepaald lang geleden dat dit ook al eens gebeurde. Toen trok Netflix de stekker uit de reeks Grendel.

Wat de reden is waarom Bad Crimes is gecanceld door Netflix is niet bekend. Wel heeft de productie laten weten op zoek te gaan naar een andere partner om de serie alsnog gelanceerd te krijgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gloednieuwe streamingdienst SkyShowtime vanaf vandaag ook in Nederland beschikbaar
Series / Streaming-diensten

Gloednieuwe streamingdienst SkyShowtime vanaf vandaag ook in Nederland beschikbaar

Een abonnement afsluiten op de nieuwe streamingdienst kan voor net geen 7 euro per maand...

Het landschap met streamingdiensten in Nederland is vandaag weer een stukje groter geworden. Vanaf nu is ook in ons land SkyShowtime immers beschikbaar. Dat geldt niet voor de Belgen. Of en wanneer de streamingdienst naar onze zuiderburen komt is voorlopig nog niet bekend.

Los van het feit of mensen zitten te wachten op nog meer streamingdiensten moet het gezegd dat de bibliotheek van SkyShowtime behoorlijk indrukwekkend is te noemen. Zo zijn er op de streamingdienst films te bekijken van Paramount en Universal. Daarnaast zullen ook nieuwe series te streamen zijn van onder meer Showtime, Paramount+, Sky Studios evenals Peacock.

6,99 euro per maand
Standaard is het zo dat je voor een abonnement op SkyShowtime een prijs moet betalen van 6,99 euro per maand. Dit gezegd hebbende is het mogelijk voor vroege abonnees om een levenslange korting te verwerven.

De levenslange korting die bemachtigd kan worden bedraagt 50 procent op de abonnementsprijs van 6,99 euro. Het enige wat je daarvoor moet doen is een abonnement afsluiten voor 6 december. Je betaalt dan dus met andere woorden slechts 3,49 euro per maand. Let wel, zeg je, je abonnement op een bepaald ogenblik op? Dan komt deze korting uiteraard te vervallen.

In ieder geval, ben jij nog op zoek naar een andere streamingdienst om gebruik van te maken buiten of naast met name Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+ of Prime Video? Dan zou een abonnement nemen op de gloednieuwe streamingdienst SkyShowtime het overwegen waard kunnen zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De gruwelijk spannende horrorserie 'Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De gruwelijk spannende horrorserie 'Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities'

Elke dag worden er twee gloednieuwe afleveringen toegevoegd van de reeks...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voor liefhebbers van horror is zowat de beste periode van het jaar aangebroken. Vanaf vandaag is op Netflix alvast de gloednieuwe, spannende horrorserie Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities te bekijken.

Toen Netflix de reeks voorstelde werd meteen duidelijk dat het gaat om een zogenaamde anthologieserie. Dit betekent dat elke aflevering je als kijker een op zichzelf staand verhaal vertelt. Bij monde van Netflix zelf werd eerder al aangegeven dat het stuk voor stuk angstaanjagende verhalen zijn die je op het puntje van je stoel zullen doen belanden.

2 afleveringen
Voor de eerste drie afleveringen van Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities geldt dat ze zijn gebaseerd op een aantal korte verhalen die door Guillermo del Toro zelf zijn geschreven. Opvallend, het is deze keer niet zo dat del Toro zelf de regie van de reeks op zich neemt. Daarvoor doet hij een beroep op acht verschillende, getalenteerde regisseurs.

Vanaf vandaag zijn de eerste twee afleveringen van de gloednieuwe horrorserie te bekijken op Netflix. Lang hoeven fans echter niet te wachten tot ook de andere afleveringen worden toegevoegd. De komende drie dagen worden namelijk telkens twee nieuwe afleveringen toegevoegd. De finale afleveringen zullen dus te zien zijn vanaf komende vrijdag.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze gruwelijke, nieuwe horrorserie? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-docuserie blijkt opnieuw gruwelijk spannend
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-docuserie blijkt opnieuw gruwelijk spannend

De nieuwe reeks vertelt het verhaal van de verdwijning van de 15-jarige Emanuela...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft dit jaar zowat de ene interessante en boeiende docuserie na de andere op ons losgelaten. Deze keer is het de beurt aan de reeks Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi en ook die blijkt weer op heel wat interesse te kunnen rekenen.

Reeds van zodra Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi werd aangekondigd deed ze het nodige stof opwaaien. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want op verschillende momenten wordt gesuggereert dat het Vaticaan meer zou weten over de verdwijning van de 15-jarige Emanuela.

Veel mensen stellen zich na het bekijken van de docuserie de vraag hoe het komt dat dit mysterie nog steeds niet is opgelost. Anderen vragen zich dan weer af waarom het Vaticaan hier niet verantwoordelijk voor wordt gehouden.

Verdwijning
Concreet gaat de nieuwe Netflix-docuserie dieper in op de verdwijning van de 15-jarige Emanuela Orlandi. Het meisje verdween in het jaar 1983 nadat ze muziekles had gevolgd in de Italiaanse hoofdstad Rome. Uiteindelijk zou de zaak uitgroeien tot één van de meest mysterieuze gebeurtenissen ooit welke zich heeft afgespeeld binnen de muren van het Vaticaan.

Maar liefst 39 jaar lang bleef het onduidelijk wat er precies met het meisje was gebeurd. Spannend? Mysterieus? Meeslepend? Allemaal kernwoorden van deze geweldige nieuwe docuserie.

Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi is nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom is 'House of the Dragon' toch minder populair dan 'Game of Thrones'?
Series / Nieuws

Waarom is 'House of the Dragon' toch minder populair dan 'Game of Thrones'?

De reden waarom 'House of the Dragon' toch minder populair is dan 'Game of Thrones'.

Zowel Game of Thrones als House of the Dragon zijn gebaseerd op de boeken van George R.R Martin. De series zijn echter wel verschillend van elkaar en over het algemeen werd 'Game of Thrones' toch hoger gewaardeerd. Waar zit nu dat verschil?

Een cruciaal en groot verschil tussen beide series is de scope van het verhaal. Dit is waar House of the Dragon volgens de critici wat tekort schiet. Waar de allereerste paar afleveringen van Game of Thrones de kijkers liet kennismaken met een enorme fantasiewereld met allerlei verhaallijnen die zich in meerdere gebieden afspeelden, blijft House of the Dragon in seizoen 1 slechts gefocust op de Targaryen-verhaallijn.

Bewust of budget?
De vraag is of dit nu een bewuste keuze is geweest om het verhaal zo goed mogelijk te vertellen of dat hier bijvoorbeeld vanuit HBO ook budgettaire motieven aan ten grondslag liggen?

Naast de beperktere scope werd House of the Dragon door sommigen ook als traag ervaren. In 'Game of Thrones' ging alles wat sneller en zat meer actie.

Zin om 'House of Dragon' te bekijken? Kijk op HBO Max.



Wanneer is 'House of the Dragon' seizoen 2 te streamen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt consumentenbond tegen en kan toeslag vergeten
Series / Nieuws

Netflix komt consumentenbond tegen en kan toeslag vergeten

Netflix mag volgens de consumentenbond geen extra toeslag vragen van gebruikers die hun account delen.

Het gaat de laatste tijd niet zo goed met Netflix, waardoor ze van alles proberen om hun situatie te redden. Zo willen ze het moeilijker maken voor gebruikers om hun account te delen, maar het is nog onduidelijk of ze dit wel mogen.

De Consumentenbond vindt namelijk van niet. Ze geven aan dat Netflix geen toeslag mag vragen van mensen die langer dan twee weken de streamingsdienst buiten de deur gebruikt. Dat doet de dienst momenteel wel.

Consumentenbond en Netflix
De Consumentenbond zegt dat "volgens de Europese regels reizen abonnementen van streamingdiensten gewoon met je mee." Dit is van toepassing zolang je hoofdadres in Nederland is.

Netflix wil vanaf volgend jaar een permanente toeslag introduceren voor gebruikers die hun account met anderen delen. Dit zou een toeslag van enkele euro's per maand betekenen.

Hoe doen ze dat dan? Ze willen gebruikers hun IP-adres en apparaat-ID's laten koppelen aan hun account om zo te verzekeren dat alleen een bepaald huishouden van een account kan profiteren.

Netflix komt tevens ook met een goedkopere abonnementsvorm met reclames. Dit is tevens een zet om meer abonnees over te winnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste aflevering 'House of the Dragon' is een ware kijkcijferkanon
Series / Nieuws

Laatste aflevering 'House of the Dragon' is een ware kijkcijferkanon

De laatste aflevering van het eerste seizoen van House of the Dragon is een ware kijkcijfercanon gebleken.

Het hele eerste seizoen van House of the Dragon is erg goed bekeken, maar de recent verschenen seizoensfinale spant de kroon. De aflevering werd 9,3 miljoen keer bekeken op de eerste avond.

Afgelopen maandag heeft HBO de kijkcijfers van de seizoensfinale van House of the Dragon gedeeld. De aflevering is door 9,3 miljoen mensen bekeken over alle platformen op zondagavond.

Kijkcijfers House of the Dragon
Dat is een zeer indrukwekkend aantal, vooral als je in gedachten neemt dat er op zondagavond vooral op de Amerikaanse televisie genoeg concurrerende series te zien zijn.

Maar 9,3 miljoen kijkers op de eerste avond geeft maar een deel van het totaalplaatje. Volgens HBO werden House of the Dragon-afleveringen gemiddeld 29 miljoen keer bekeken in de Verenigde Staten.

Vergeleken met Game of Thrones zijn dat zeker geen slechte cijfers. Het voorlaatste seizoen van die originele serie bereikte gemiddeld 32,8 miljoen kijkers.

Dat belooft veel goeds voor de komende seizoenen van House of the Dragon, en eventuele nieuwe spin-offs die momenteel in ontwikkeling zijn in het Game of Thrones-universum.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Monsterlijke trailer voor seizoen 1 van 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'
Series / Nieuws

Monsterlijke trailer voor seizoen 1 van 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

Hoewel het eerste seizoen van The Rings of Power erop zit, heeft Amazon een trailer uitgebracht.

Het eerste seizoen van The Rings of Power is onlangs ten einde gekomen op Amazon Prime Video. Toch hebben de makers net nog een trailer uitgebracht voor de serie.

De trailer toont vrij veel; misschien wel té veel. Mocht je The Rings of Power nog niet gezien hebben, dan is het wellicht een idee om de trailer te vermijden. Tenzij je nog overtuigd moet worden, want dan helpt de trailer mogelijk.

Trailer The Rings of Power
Het eerste seizoen van The Rings of Power ontving veel kritiek. Iedereen lijkt het erover eens te zijn dat hoewel alles er prachtig uitziet, het verhaal te wensen overlaat.

Op IMDB scoort de serie dan ook niet fantastisch. Momenteel staat The Rings of Power namelijk op 6,9 sterren.

The Rings of Power is een prequel op The Lord of the Rings die zich afspeelt in de Second Age van de Middle-earth-geschiedenis, duizenden jaren voor de gebeurtenissen uit de originele trilogie. Het eerste seizoen is nu te zien op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon'-ster vond 't een eitje vergeleken met deze scifi-serie
Series / Nieuws

'House of the Dragon'-ster vond 't een eitje vergeleken met deze scifi-serie

De begaafde acteur had veel meer moeite met deze voorgaande scifi-serie met wereldallure.

Matt Smith heeft zich over de jaren heen als bekwaam acteur bewezen. Voor zijn rol als Dameon Targaryen in House of the Dragon speelde hij eerder al de elfde Doctor uit Doctor Who. Die rol was, volgens de acteur, een stuk pittiger.

Een hoop kijkers waren gecharmeerd van Smith's rol als listige prins in de HBO-serie, maar voor velen was hij al bekend door zijn eerdere rol. In 2010 nam hij het stokje van David Tennant over om de Doctor te spelen voor drie jaar.

In een interview met Los Angeles Times vergeleek Smith de twee rollen en onthulde hij dat dat hij veel meer druk voelde bij het spelen van de elfde Doctor.

Een prins of een Timelord?
Smith zei:"De druk die bij 'Doctor Who' kwam kijken is buitengewoon groot. Je bouwt voort op het werk van tien andere acteurs. Doctor Who is Doctor Who, Hamlet is Hamlet, weet je? Ik was 26 [toen ik werd gecast] en ik weet niet of ik ooit nog zo'n druk zal voelen."

Hij legde uit:"In Engeland is de aandacht voor de baan enorm. [House of the Dragon] is een enorme wereldwijde serie, dat zeggen ze tenminste, maar ik ga gewoon naar mijn werk in een studio in Watford en probeer de tekst in de juiste volgorde te krijgen. Ik denk dat iedereen die 'Doctor Who' verlaat 'Doctor Who' voor altijd zal missen, omdat het niet beter wordt. Hij is het meest glorieuze personage."

De finale van House of the Dragon is nu te volgen bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geweldig nieuws over de toekomst van 'House of the Dragon'!
Series / Nieuws

Geweldig nieuws over de toekomst van 'House of the Dragon'!

Het eerste seizoen is dan wel net afgelopen, maar de serie is dat nog lang niet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het fenomeen, genaamd House of the Dragon, is voorbij, maar niet voor lang. Al eerder werd het tweede seizoen aangekondigd van de Game of Thrones-spinoff, maar nu verklapt showrunner Ryan Condal nog meer over de toekomst van de serie.

House of the Dragon bevindt zich als spin-off in een lastig parket. Enerzijds is het gebaseerd op bronmateriaal uit de boeken van George R.R. Martin, maar anderzijds moet dit relatief droge historische materiaal uit naslagwerken worden vertaald naar een spannende televisieserie.

Volgens de boeken zal de grote burgeroorlog, begonnen in de slotafleveringen, slechts twee jaar duren. Deze periode, genaamd The Dance of the Dragons, zal bijzonder goed beeldmateriaal kunnen opleveren, maar de fans speculeren al: wat moet er daarna komen?



Meer dan twee seizoenen
Ryan Condal sprak onlangs met THR en tilde een tipje van de sluier op door te spreken over de toekomst van House of the Dragon. Hij zei:"Ik ben momenteel erg gefocust op de tien afleveringen die voor me liggen. Er komt zeker meer storytelling na seizoen twee."

Er is één ding zeker na deze uitspraak: er zullen nog meer seizoenen volgen van de hitserie! Het einde van de serie staat nog niet vast, zoals bij de originele serie, en dat biedt vele mogelijkheden voor de makers om nog lang door te gaan.

House of the Dragon zie je nu bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster vond laatste seizoen zelf ook zwak
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster vond laatste seizoen zelf ook zwak

Maisie Williams uit kritiek op laatste seizoen 'Game of Thrones'.

Het laatste seizoen van Game of Thrones werd niet al te goed ontvangen door de fans. De cast en crew van Game of Thrones hebben het laatste seizoen in de media altijd flink verdedigd en wilden niet toegeven dat de kwaliteit omlaag was gegaan. Nu lijkt daar voor het eerst enige verandering in te komen.

Maisie Williams (die Arya Stark speelde) was er in eerste instantie ook van overtuigd dat het laatste seizoen net zoveel kwaliteit had als de eerdere seizoenen. Onlangs heeft zij echter aangegeven dat ze, nu er inmiddels drie jaar is verstreken sinds de laatste aflevering, inmiddels een andere mening heeft.

Tekortkomingen
Ze kan het laatste seizoen inmiddels vanuit het perspectief van een kijker bekijken en ziet nu wel degelijk dat het laatste seizoen tekortkomingen heeft. Williams is, net als het grote publiek, nu van mening dat de serie in de loop van de seizoenen in kwaliteit achteruit ging

Bekijk Game of Thrones op HBO Max.

Oeps, nu eindelijk het complete verhaal achter de Starbucks-koffiebeker in 'Game of Thrones'

Dit probleem had deze 'Game of Thrones'-regisseur met het einde
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wordt '1899' de nieuwe grote Netflix-hit? Check nú de trailer!
Series / Trailer

Wordt '1899' de nieuwe grote Netflix-hit? Check nú de trailer!

Een mysterieuze nieuwe horrorserie van Netflix die er zeer veelbelovend uitziet!

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor 1899, een nieuwe mysterieuze horrorserie van Dark-bedenkers Baron bo Odar en Jantje Friese. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

De streamingdienst gaf eerder al in september beelden van de serie vrij tijdens het Tudum-event, maar nu is er dus een duidelijkere blik beschikbaar gesteld.

In de serie volgen we een groep passagiers van een cruiseschip dat de Atlantische Oceaan doorkruist. Al snel stuiten ze op het grootste mysterie van hun levens.

Één groot mysterie
De trailer voor 1899 duurt 2,5 minuut en bevat een groep doodsbange bootreizigers, intrige, een vreemd symbool en andere fascinerende beelden.

De cast van de serie bestaat uit namen als Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej MusiaÅ‚, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Martin Greis-Rosenthal, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards en Alexandre Willaume.

1899 is vanaf 17 november a.s. te streamen via Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batwoman'-actrice wordt schurk in 'The Flash' seizoen 9
Series / Nieuws

'Batwoman'-actrice wordt schurk in 'The Flash' seizoen 9

Javicia Leslie gaat van een Bat naar de Red Death!

Batwoman-actrice Javicia Leslie keert volgend CanadaGraphs terug naar het Arrowverse! Lees hieronder hoe dat precies gaat gebeuren.

Leslie is namelijk gecast in het negende en laatste seizoen van The Flash als schurk Red Death. Haar personage werd onlangs gefotografeerd op de set van de serie in gevecht met Grant Gustins The Flash.

In de strips is de Red Death een alternatieve versie van Bruce Wayne die, getraumatiseerd door de dood van verschillende Robins, de Speed Force bemachtigde om schurken beter te kunnen tegengaan.

Het multiversum is terug!
Naar verwachting gaat het hier om een versie van Ryan Wilder van een andere Aarde. Ook geeft dit een indicatie dat het multiversum opnieuw een rol gaat spelen nadat dit in duigen leek te zijn gevallen in Crisis on Infinite Earths.

Dit betreft overigens het live-action debuut van de Red Death, die al eens bij naam werd genoemd in het achtste seizoen. Hoofdschurk van het negende seizoen is overigens Cobalt Blue, maar we gaan ook figuren als Captain Boomerang terug zien keren.

Het laatste seizoen van The Flash zal ergens in 2023 door The CW worden uitgezonden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer 'Malcolm in the Middle' is kwestie van tijd volgens deze ster
Series / Nieuws

Terugkeer 'Malcolm in the Middle' is kwestie van tijd volgens deze ster

De hoofdrolspeler zelf vertelt dat er al druk geschreven wordt aan de reboot.

In het begin van dit millennium werden kijkers verwelkomd met een nieuwe sitcom Malcolm in the Middle. De serie over de familie Wilkerson, met Malcolm in het midden, werd een enorm succes. En volgens Malcolm zelf zit er een reboot aan te komen.

De inmiddels 36-jarige Frankie Muniz die zelf tussen 2000 en 2006 de rol speelde van Malcolm vertelt in een interview dat er aan een reboot geschreven wordt. Maar dit wordt blijkbaar niet door een onbekend team ergens ver weg geschreven. Het is niemand minder dan Bryan Cranston die bezig is met de reboot. Bryan Cranston speelde zelf de rol van Malcolm's vader Hal in de serie.

Frankie Muniz en Bryan Cranston geven groen licht
Bryan Cranston heeft eerder ook al te kennen gegeven dat hij graag met het verhaal van Malcolm in the Middle door zou willen gaan. Zo vertelde hij in 2016 dat er sprake was van een vervolgfilm. Sindsdien heeft hij altijd aangegeven interesse te hebben om nog eens in de komische rol van Hal te kruipen.

Frankie Muniz was nog een kind tijdens het filmen van de serie en heeft het toentertijd nooit echt gevolgd. Nu hij wat ouder is weet hij zich los te koppelen van de rol die hij zelf speelde en kunnen hij en zijn vrouw genieten van de serie als fans. Hij is erg benieuwd hoe het nu zou gaan met de familie. Hij weet in ieder geval dat Bryan Cranston druk bezig is met schrijven en de boel in gang te brengen. Hij zou in ieder geval gelijk weer meespelen.

Binnenkort horen we vast meer over de ontwikkelingen rond Malcolm in the Middle. Tot die tijd kijk je alle afleveringen op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer is 'House of the Dragon' seizoen 2 te streamen?
Series / Nieuws

Wanneer is 'House of the Dragon' seizoen 2 te streamen?

Meer informatie bekend over 2e seizoen 'House of the Dragon'.

Het eerste seizoen van House of the Dragon is inmiddels afgelopen en liefhebbers van de serie zijn natuurlijk benieuwd wanneer deze spin-off van Game of Thrones zal terugkeren voor seizoen 2?

Hoewel de datum voor release voor seizoen 2 helaas nog onbekend is, heeft hoofdregisseur Ryan Condal bevestigd dat de opnames hervat zullen worden. Aflevering 10, getiteld 'The Black Queen', volgde Rhaenyra (gespeeld door Emma D'Arcy) nadat ze hoorde dat haar vader, koning Viserys, dood is en dat de Hightowers haar aanspraak op de IJzeren Troon hebben gestolen.

Start opnames seizoen 2
Ryan Condal heeft aangegeven dat de opnames voor seizoen 2 van House of the Dragon begin 2023 zullen starten. Condal gaf verder aan dat nog te bepalen is wanneer seizoen 2 van de serie daadwerkelijk zal worden uitgezonden. Condal kan op dit moment niet beloven dat wij in 2023 alweer van het tweede seizoen kunnen gaan genieten.

Kijk het eerste seizoen van House of the Dragon op HBO Max

Recensie HBO Max-serie 'House of the Dragon'

HBO reageert op lekken laatste aflevering 'House of the Dragon'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor seizoen 4 van successerie HBO Max precies op moment dat 'House of the Dragon' af is
Series / Nieuws

Trailer voor seizoen 4 van successerie HBO Max precies op moment dat 'House of the Dragon' af is

De trailer voor seizoen 4 van Succession is opgedoken op HBO Max

De bijzondere familie Roy keert terug voor alweer het vierde seizoen van de successerie Succession. De eerste trailer voor het vierde seizoen wordt sinds de seizoensfinale van House of the Dragon vertoond op HBO Max. Nu het ene kijkcijferkanon is afgelopen, wil HBO Max graag het andere kijkcijferkanon alvast weer delen met de kijkers.

De trailer biedt een monoloog van de opperbaas Logan Roy. In het filmpje zijn de nodige beelden van de familie te zien, waaronder beelden van de kinderen en natuurlijk van de onvermijdelijke en altijd op het juiste moment aanwezig zijnde neef Greg te zien.

Tien afleveringen
In het nieuwe seizoen van tien afleveringen komt de verkoop van mediaconglomeraat Waystar Royco aan tech visionair Lukas Matsson (Alexander Skarsgard) dichterbij.

De mogelijke verkoop veroorzaakt ook angst en verdeeldheid binnen de familie. Dit leidt ook in het vierde seizoen weer tot een machtsstrijd binnen de familie.

Het vierde seizoen gaat in 2023 in première en zal te zien zijn op: HBO Max.



Successerie van HBO Max reist af naar nieuwe locatie

Bejubelde HBO-serie 'Succession' zet een veelbelovende stap
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geliefde filmreeks krijgt feestelijke serie op Disney+
Series / Trailer

Geliefde filmreeks krijgt feestelijke serie op Disney+

Na meer dan vijftien jaar komt dit wereldwijd geliefde personage terug naar het scherm.

Ruim vijftien jaar na het uitkomen van het derde deel uit The Santa Clause-filmreeks is de kerstman nu terug! Disney+ zal namelijk de geliefde trilogie laten voortleven als een serie. En de enige echte Tim Allen is terug in de rol van de goedige, bebaarde Scott Calvin!

In de serie zal Scott Calvin een radicaal besluit maken. Met zijn 65 jaar wordt hij namelijk al best oud, en hij laat zijn hulpjes op de Noordpool weten dat hij van plan is met pensioen te gaan. Paniek alom, want wie moet de nieuwe kerstman worden?

Een ronde aan sollicitatiegesprekken begint met hilarische kandidaten. Bijvoorbeeld Peyton Manning komt op gesprek, die bekend is geworden als voormalige Amerikaanse footballer.

Verder zien we de dochter van Tim Allen, Elizabeth Allen-Dick, in de rol van Santa's dochter. Ook is hoofdelf Bernard, gespeeld door David Krumholtz, terug. Hij verscheen enkel in het eerste deel The Santa Clause uit 1994.

De nieuwe Disney Plus-serie
In aanloop van het kerstseizoen zal Dinsey+ vanaf 16 november gaan uitzenden. Bekijk de trailer van de serie snel hieronder.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een ware koning te zien in nieuwe NPO-serie
Series / Nieuws

Een ware koning te zien in nieuwe NPO-serie

In deze bijzondere serie maakt een echte koning zijn opwachting.

NPO Zapp komt nu met een wel erg bijzondere serie: Tim den Besten zoekt namelijk uit hoe het is om koning te zijn van het fictieve Timmyland. En wie beter om te interviewen dan onze eigen koning Willem-Alexander? Den Besten hintte naar dit exclusieve interview op Instagram.

Zijne Majesteit is niet de enige bekende persoon die aan het woord komt in de serie. Ook minister-president Mark Rutte geeft Tim advies over het regeren van een land en alle zaken die daarbij komen kijken. Verder maakt Tim ook met zangeres Froukje een eigen volkslied en komt hij op de proppen met zijn eigen geld.

In augustus 2022 vond het koninklijke interview plaats, waarover Den Besten pas kort geleden een vermelding maakte op sociale media. Op Instagram plaatste hij een post over zijn speciale bezoek aan de koning.

Op staatsbezoek voor Timmyland
"Hoe ga ik dí­t nu weer uitleggen?!" zei Den Besten onder de foto, die hij plaatste van Zijne Majesteit en zichzelf. Bekijk de foto zelf hieronder.

Bekijk op instagram

De nieuwe serie Timmyland zal vanaf 13 november te zien zijn op NPO3 (NPO Zapp).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.