search
Exclusieve trailer van nieuwe Netflix- serie 'Sense8'
Series / Trailer

Exclusieve trailer van nieuwe Netflix- serie 'Sense8'

Serietotaal heeft de Nederlandse primeur van de trailer van 'Sense8' van de makers van 'The Matrix'.

Michelle Iwema


Binnenkort komt er weer een gloednieuwe serie op Netflix genaamd Sense8 en Serietotaal heeft de primeur van de trailer, die je hierboven kunt bekijken.

Sense8 gaat over acht mensen, verspreid over de hele wereld, die elkaar na een heftig visioen over grote afstanden kunnen zien, voelen en horen en met elkaar kunnen praten. Ze moeten niet alleen leren omgaan met deze nieuwe gave, ze moeten er ook achter komen wat er is gebeurd en waarom, en wat dit betekent voor de toekomst van de mensheid. Ondertussen worden ze ook nog achterna gezeten door een organisatie die op hen vivisectie wilt plegen, hen wil vangen of zelfs wil vermoorden.

Jamie Clayton speelt de rol van Nomi, een transvrouw die een blog schrijft over San Francisco. Bae Doona (bekend van Cloud Atlas zakenvrouw Sun uit Seoul, die ook goed is in martial arts. Bekende acteurs als Daryl Hannah als Angel en Naveen Andrews als Jonas spelen ook mee.

De serie wordt geproduceerd door Andy en Lana Wachowski van The Matrix- trilogie en Babylon 5 bedenker J. Michael Straczynski. De meeste afleveringen zijn geregisseerd door de Wachowskis, de rest wordt gedaan door een aantal verschillende regisseurs waar ze al vaker mee hebben samengewerkt.

Sense8 zal bestaan uit 12 afleveringen, die 5 juni op Netflix te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen