search
Actrice over vernederende Foot-Fetish scène in 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Actrice over vernederende Foot-Fetish scène in 'House of the Dragon'

Passage uit interview met actrice over de vernederende scene in 'House of the Dragon'.

In de serie House of the Dragon zitten de nodige bijzondere en spraakmakende scènes. Oliva Cooke (die Alice Hightower speelt, de vrouw van King Viserys) is betrokken bij de sprakmakende foot-fetishscène. Variety vroeg haar naar de scène. Wie heeft nu precies de macht in deze scène Larys of toch Alice?

Oliva Cooke: "Ze weet wat Larys kan, hoe machtig hij is en hoe hij niet zal terugdeinsen om zijn hele familie te vermoorden om vooruitgang te boeken aan het Hof. De dynamiek verschuift steeds een beetje over de scène. Hij heeft waarschijnlijk iets meer macht. Het is moeilijk, omdat ze geen andere keuze heeft dan mee te gaan met veel van de dingen die hij doet. Ze heeft de informatie nodig. Uiteindelijk weet ze hoe ze deze informatie moet krijgen.

"Als ze de informatie niet heeft, kan dit leiden tot haar dood of de dood van haar kinderen. Het is gewoon een absolute noodzaak, helaas. Ik denk niet dat er perse sprake is van manipulatie. Ze heeft alleen de informatie nodig, en dit is hoe ze het krijgt."

"Het is walgelijk, het is vernederend, het is aanranding. Maar ze heeft niet echt een keuze. Ze is omringd met psychopaten en moordenaars. Er is niemand anders om naar toe te gaan. Misschien dacht ze dat ze zich tot Talia kon wenden, maar ze bleek een spion te zijn."

De serie is te zien op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen