search
Deze series zie je in november op Disney+
Series / Featured

Deze series zie je in november op Disney+

Disney+ voegt weer tal van toffe nieuwe series toe in de maand november!

Disney+ maakt van november een volle seriemaand. Natuurlijk valt vooral de serie rond Zootopia op, evenals Willow!

TE ZIEN VANAF 2 NOVEMBER
THE SIMPSONS (seizoen 33)
Weer beleven Homer en de kids enorme avonturen!

TE ZIEN VANAF 2 NOVEMBER
REBOOT
Volgt een familie begin jaren 2000. Hulu heeft de serie, die ooit begon in de jaren 2000, recent van een reboot voorzien.

TE ZIEN VANAF 9 NOVEMBER
ZOOTROPOLIS+
Deze televisieserie duikt in de avonturen van de wezens die het ongelofelijke metropool Zootopia bewonen.

TE ZIEN VANAF 9 NOVEMBER
SAVE OUR SQUAD WITH DAVID BECKHAM
David Beckham keert terug. Na een carrière die hem helemaal naar de top van het internationale voetbal heeft gebracht, gaat hij terug naar waar het allemaal begon: Oost-Londen. Hier begon zijn voetbalcarrière, in de Echo Premier League. In Save Our Squad werkt David Beckham samen met de Westward Boys, een amateurploeg uit Oost-Londen die dringend hulp nodig heeft. Westward heeft het hele seizoen nog geen wedstrijd gewonnen en de kans op degradatie is groot. David zal al zijn jarenlange ervaring in het spel moeten aanspreken als hij wil voorkomen dat ze degraderen. Van heldendaden tot gebroken harten, van mislukking tot verlossing, de ervaringen die de Westward Boys, hun coaches en hun families in de loop van het seizoen zullen meemaken, zullen ze nooit vergeten.

TE ZIEN VANAF 16 NOVEMBER
LIMITLESS WITH CHRIS HEMSWORTH
Een andere manier waarop we langer kunnen leven, en gezonder: het regenereren van schade, maximaliseren van kracht, opbouwen van weerstand, het lichaam schokken en het geheugen versterken.

TE ZIEN VANAF 16 NOVEMBER
TELL ME LIES
Het verhaal van een jonge vrouw die geobsedeerd is met een man die goed is in charmant zijn.

TE ZIEN VANAF 30 NOVEMBER
THE PATIENT
Alan Strauss is een therapeut die wordt gevangengehouden door een patiënt die in werkelijkheid een seriemoordenaar blijkt te zijn. Sam wil dat Alan zijn moorddadige driften onderdrukt. Om te overleven, moet Alan de gestoorde geest van Sam ontrafelen en hem ervan weerhouden opnieuw te moorden, maar Sam weigert belangrijke problemen aan te pakken. In de loop van zijn gevangenschap ontdekt Alan niet alleen hoe diep de drang van Sam zit, maar ook hoeveel werk hij nog moet verzetten om de breuk in zijn eigen familie te herstellen. Nu de tijd dringt, probeert Alan wanhopig om Sam te stoppen voordat hij medeplichtig wordt aan Sams moorden, of zelf een doelwit wordt.

TE ZIEN VANAF 30 NOVEMBER
WILLOW
Een geheel nieuwe vervolgreeks op George Lucas' fantasie-avontuur "Willow" uit 1988. De tovenaar van Nelwyn keert terug, jaren na het redden van de jonge keizerin Elora Danan, om een groep buitenbeentjes te leiden op een schrijnende reddingsmissie door een wereld die alle verbeelding te boven gaat. Wendy Mericle, Kathleen Kennedy en Michelle Rejwan zijn de uitvoerende producenten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen