Nog heel even wachten en dan eindelijk het nieuwe seizoen van 'Manifest' op Netflix

Het plot van het door Netflix voortgezette 'Manifest' seizoen 4.

Bas de Kramer, 27-10-2022 09:15

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Vanaf 4 november zal Netflix de hitserie 'Manifest' gaan uitzenden. Er komen nog twintig afleveringen aan die in twee delen zullen worden opgediend. Hierbij de officiƫle verhaallijn van het nieuwe seizoen.
Twee jaar nadat de brute moord op Grace hun leven op zijn kop zette, is de familie Stone in puin. De mentaal verwoeste Ben blijft rouwen om zijn vrouw en gaat op zoek naar zijn ontvoerde dochter, Eden.

Ben verteerd door verdriet
Verteerd door zijn verdriet heeft Ben zijn rol als co-kapitein van de zogenoemde life-boat neergelegd, waardoor alleen Michaela zich hier nog druk om maakt. Hetgeen bijna onmogelijk is nu elke beweging van de passagiers wordt gecontroleerd door de overheid.

828-mysterie
Terwijl de overlijdensdatum van de passagiers dichterbij komt en zij wanhopig worden in hun zoektocht naar een manier om te overleven, arriveert een mysterieuze passagier met een pakket voor Cal dat alles verandert wat men weet over vlucht 828. Dit pakket zal mogelijk de sleutel zijn om het geheim van de roepingen en de gehele 828-reis te ontrafelen.

Kijk de serie op Netflix hier.
Bron: Netflix

Lees meer over: manifest, netflix, seizoen 4, 828

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie