Vierde seizoen 'Manifest' wordt terug ontzettend emotioneel

Ook het einde van het derde seizoen van de reeks was alvast behoorlijk emotioneel...

Geoffrey Ketels, 01-09-2022 14:56

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Eerder raakte al bekend dat het vierde seizoen van de serie Manifest een behoorlijke tijdssprong zal maken. Nu zijn echter nog meer details bekend gemaakt over het aankomende vierde seizoen dat vanaf november te zien zal zijn.
Het derde seizoen van Manifest eindigde met een schokkende gebeurtenis. Nog groter was de verbazing toen duidelijk werd dat NBC geen brood meer zag in een vervolg waardoor Netflix zich (gelukkig) geroepen voelde om het stokje over te nemen.

Had Netflix bovenstaande niet gedaan dan waren er ons naar eigen zeggen heel wat emotionele verhaallijnen bespaard gebleven. De schok aan het einde van het derde seizoen was groot, maar ook het vervolg zit volgens de streamingdienst boordevol met pijnlijke momenten. Daarbij zou vooral het personage van Ben, gespeeld door Josh Dallas, het opnieuw zwaar te verduren krijgen.

Michaela
Ondanks het feit dat de serie een tijdssprong maakt van twee jaar zal in het vierde seizoen duidelijk worden dat Ben nog steeds kapot is van verdriet. Dat zorgt ervoor dat er ook een nieuwe, nog uitgebreidere rol is weggelegd voor Michaela. Zij wordt bestempeld als een "ouder voor iedereen".

Manifest staat er sowieso om bekend een serie te zijn die de nodige plottwists niet uit de weg gaat. Het lijkt er in ieder geval naar uit te zien dat ook het vierde seizoen terug verrassend en vooral zeer emotioneel gaat worden.

Het eerste deel van het vierde seizoen van Manifest verschijnt op Netflix op 10 november 2022.


Lees meer over: Manifest, serie, series, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in