Nieuw seizoen van horrorserie 'Servant' krijgt creepy beelden!

Het ziet er naar uit dat het nieuwe seizoen van de horrorserie 'Servant' minstens zo duister gaat worden als de vorige seizoenen.

Nina Beerendonk, 27-10-2022 16:23

Het vierde seizoen van de serie Servant heeft zijn eerste teaser gekregen. Hierin laat Apple TV de eerste beelden zien van het nieuwe seizoen van de horrorserie dat volgend jaar zal verschijnen.
Servant gaat over een koppel uit Philadelphia waarvan het huwelijk door een tragische gebeurtenis onder druk komt te staan. Hun relatieproblemen zorgen ervoor dat het kwaad hun huis binnendringt. De cast bestaat onder andere uit Harry Potter-acteur Rupert Grint, Lauren Ambrose en Toby Kebbell.

Nieuw seizoen in aantocht
De vorige drie seizoenen werden goed ontvangen en nu is seizoen 4 in aantocht. Dit zal ook gelijk het laatste seizoen van de serie zijn. Hopelijk zullen we in dit seizoen dus de antwoorden krijgen waar we nog op wachten.

Uit de beelden in de nieuwe teaser blijkt in ieder geval dat dit seizoen minstens zo duister gaat worden als de vorige drie. Ook wordt op het einde van de teaser de releasedatum bekend gemaakt. Het nieuwe seizoen zal op 13 januari verschijnen op Apple TV.

Hieronder kun je de teaser van het nieuwe seizoen van Servant zelf bekijken.

Bron: YouTube

Lees meer over: Servant, Apple TV, Rupert Grint

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam