Nieuwe seizoenen voor 'Agents of SHIELD' en 'Agent Carter'

Nieuwe seizoenen Agents of SHIELD en Agent Carter

ABC gaat verder met zijn Marvel-series.

Jim Pedd, 09-05-2015 15:02

ABC heeft bekend gemaakt dat Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. een derde seizoen gaat krijgen. Verder keert Agent Carter zoals verwacht terug voor een tweede seizoen. De Marvel-franchise blijft dus vrolijk doorgaan op televisie en het lijkt erop dat de boel de komende jaren nog wel aanwezig blijft.
Agents of S.H.I.E.L.D. draait om de pogingen van Phil Coulson (Clark Gregg) en zijn team van geheim agenten, die proberen de strijd tegen de organisatie Hydra te winnen. In het tweede seizoen werden verder ook nog Inhumans onthuld, een speciaal ras van mensen, die superkrachten hebben.

Agent Carter krijgt dus een tweede seizoen en speelt zich vlak na de Tweede Wereldoorlog af. Peggy Carter (Hayley Atwell) raakt gemarginaliseerd in de topgeheime organisatie waar ze voor werkt en begint in het geheim opdrachten uit te voeren voor Howard Stark (Dominic Cooper).

Er zijn nog geen premièredata bekend voor de nieuwe seizoenen. Vermoedelijk gaat Agents of S.H.I.E.L.D. tegen eind september verder en beginnen de uitzendingen van Agent Carter in januari.

Lees meer over: Agents of shield, agent carter, spinoff, seizoen, seizoen 3, seizoen 2, verlenging, vernieuwd, marvel, abc, clark gregg, hayley atwell, dominic cooper

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws