De foto's waaruit blijkt dat 'The Crown' ongeluk Diana wel degelijk heeft verfilmd en wel precies op de plek waar het echt gebeurde!

Ongeluk Diana toch nagespeeld? Hier de foto's!

Uit de foto's in deze tweet lijkt dat ongeluk wel degelijk is nagespeeld.

Bas de Kramer, 28 oktober 2022 11:17

De opnames van Netflix-serie The Crown en de mogelijke rol van het verschrikkelijke ongeluk van Diana daarin houden de gemoederen al geruime tijd behoorlijk bezig. Verschillende beroemdheden en politici hebben zich hierover al uitgesproken en aangegeven het ongepast te vinden om dit expliciet in beeld te brengen in de serie.
Netflix heeft eerder aangegeven het ongeluk van prinses Diana niet expliciet in beeld te brengen in de hitserie. De vraag is of dit nu wel echt zo is? Er zijn namelijk wel beelden van opnames opgedoken.

Tweet
Uit onderstaande tweet blijkt namelijk dat er wel degelijk opnames zijn gemaakt of die ook daadwerkelijk in de serie belanden is natuurlijk de vraag.

#BREAKING Nadat Netflix 'beloofd' had de dood van prinses Diana niet op te nemen of te tonen, kwamen er vandaag foto's naar buiten die laten zien dat The Crown het auto-ongeluk in de echte Parijse tunnel waar het gebeurde, daadwerkelijk heeft opgenomen!" valt er op Twitter te lezen.

Bekijk hier de foto's op Twitter.

Kijk The Crown op Netflix.
Bron: Marca

Lees meer over: the crown, diana, ongeluk, netflix

Populair nieuws