search
Gloednieuwe horrorfilm is een absolute hit op Netflix

Gloednieuwe horrorfilm is een absolute hit op Netflix

De nieuwe film neemt op dit ogenblik de vierde plaats in de top tien in op Netflix...

Geoffrey Ketels
In de aanloop naar Halloween is het traditioneel zo dat streamingdiensten uitpakken met een line-up met nieuwe horrorfilms en -series. Dat is dit jaar niet anders. Eén van deze nieuwe horrorfilms is te bekijken op Netflix, namelijk The Chalk Line of Jaula. De film wordt veelvuldig bekeken en valt duidelijk goed in de smaak.

Deze tijd van het jaar is mogelijks de beste om je te verdiepen in het horrorgenre. Daar zullen veel mensen het ongetwijfeld mee eens zijn. Wanneer jij dat ook van plan bent kan het de moeite waard zijn om de film Jaula op Netflix te bekijken. Ondanks matige scores op gespecialiseerde websites is de film toch erg populair.

Monster
In Nederland is de nieuwe horrorfilm op moment van schrijven op de vierde plaats in de top tien van Netflix terug te vinden. Concrete kijkcijfers zijn er zoals steeds op Netflix niet, maar de reacties op sociale media liegen er eigenlijk niet om.

In Jaula maken we kennis met Paula en haar echtgenoot die na een etentje plots een meisje vinden die verdwaald lijkt te zijn op de hoofdweg. Wanneer niemand het meisje komt zoeken beslist het koppel om ze in huis te nemen. Dat dit zomaar eens een behoorlijke uitdaging belooft te worden wordt al snel duidelijk. Het meisje leeft immers met de gedachte dat er een monster zal verschijnen wanneer ze uit een krijtvierkant stapt dat op de vloer is geschilderd.

Ben je benieuwd om meer te ontdekken over deze geweldige nieuwe horrorfilm? Ze is nu te bekijken op streamingdienst Netflix!

Aanbevolen artikelen