search
Al deze series zijn nieuw aan Netflix toegevoegd afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Al deze series zijn nieuw aan Netflix toegevoegd afgelopen week

Netflix maakte er een bomvolle en nog behoorlijk spannende week van met nieuwe series.

Elke week zetten we voor je op een rij welke series nieuw zijn toegevoegd op de grote streamingdiensten van dit moment. Beginnend bij Netflix, zoals elke vrijdag!

Unsolved Mysteries (seizoen 3): Deze spannende revival van de bekende documentaireserie gaat over waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen.

Love Is Blind (3 seizoenen): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

Romantic Killer: Anzu is een erg gelukkige single zonder enige behoefte aan romantiek, tot een kleine koppelaar-tovenaar haar leven omtovert tot een romcom met alle bijhorende clichés.

Daniel Spellbound: In New York verdient een jonge speurder zijn brood met het verkopen van moeilijk te verkrijgen magische ingrediënten aan tovenaars "“ maar handelen in magie kan riskant zijn.

Dubai Bling: Stap uit de privéjet en stap binnen in een zinderende sociale kring in Dubai. Overdadige feesten, verbluffende skylines en verbazingwekkende mode zijn hier de norm.

Family Reunion (5 seizoenen): Als de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, botsen hun stadse gewoonten met het zuidelijke leven en traditionele grootouders.

I Am a Stalker: Veroordeelde stalkers en slachtoffers vertellen in deze documentaireserie aangrijpende verhalen over intimidatie, misbruik en andere misdaden.

Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities: Bizarre nachtmerries ontvouwen zich in acht angstaanjagende verhalen in deze visueel verbluffende, huiveringwekkende horrorcollectie, samengesteld door Guillermo del Toro.

Dubai Bling: Stap uit de privéjet en stap binnen in een zinderende sociale kring in Dubai. Overdadige feesten, verbluffende skylines en verbazingwekkende mode zijn hier de norm.

The Bastard Son & The Devil Himself: Gevangen tussen twee strijdende clans, moet de zoon van een beruchte heks die verantwoordelijk is voor een dodelijke massamoord, zijn plek in de wereld vinden.

Big Mouth (seizoen 6): In deze gedurfde comedy van ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg zetten de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit het leven van tieners op zijn kop.

If Only: Na tien jaar in een teleurstellend huwelijk heeft Emma het moeilijk - totdat ze een ongelooflijke kans krijgt om het afgelopen decennium opnieuw te beleven.

Drink Masters: Wereldberoemde mixologen proberen hun beste cocktail te maken en zo 100.000 dollar te winnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen