search
Disney+ voegde 19 series toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde 19 series toe afgelopen week

Disney+ liet zijn aanbod behoorlijk groeien de afgelopen paar dagen, als we dit zo zien.

10 nieuwe afleveringen en in totaal negen nieuwe series. Met 19 toevoegingen was het werkelijk topdruk op Disney+!

The Mysterious Benedict Society (seizoen 2): 'De Mysterious Benedict Society' volgt vier begaafde weeskinderen die door een excentrieke weldoener worden gerekruteerd voor een geheime missie.

The Good Doctor (seizoen 1-4): Een jonge chirurg met Savant syndroom is aangenomen op de pedriatrishe eenheid van een prestigieus ziekenhuis.

The Boss (seizoen 1): Eliseo is de conciërge van een luxueus appartementencomplex. Op het eerste gezicht is Eliseo vriendelijk en gehoorzaam.

Sumo Do, Sumo Don't (seizoen 1): Ryota Moriyama, laatstejaars op de Kyoritsu-universiteit, krijgt een baan aangeboden bij een topbedrijf, maar wordt gedumpt door Saki Nishino.

Star Wars: Tales of the Jedi (seizoen 1): Een zesdelige serie met verhalen over de Jedi uit het prequel-tijdperk. Een kijkje in het leven van twee heel verschillende Jedi: Count Dooku en Ahsoka Tano.

Shadow Detective (seizoen 1): Taekrok, een oudere rechercheur die op 't punt staat met pensioen te gaan, krijgt een bedreigend telefoontje van een onbekende man en wordt vals beschuldigd van moord.

Boris (seizoen 1-4): Meer dan tien jaar zijn verstreken, en het team van Boris is niet langer werkzaam voor de omroep, maar voor een supermachtig platform.

American Superstar (seizoen 1): Docuserie met zeldzame beelden en persoonlijke details over de trendsetters die de Amerikaanse cultuur hebben gevormd.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Pink Lie (S01E05)
May It Please The Court (S01E11 en S01E12)
The Kardashians (S02E06)
Black Rock Shooter: Dawn Fall (S01E02)
Andor (S01E08)
The Mighty Ducks: Game Changers (S02E05)
The Walking Dead (S11E20)
Women in Taipei (S01E07)
Welcome to Wrexham (S01E06)
The Old Man (S01E06)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen