search
HBO Max voegde deze 16 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

HBO Max voegde deze 16 series nieuw toe

Check hier het hele overzicht met alles wat nieuw is toegevoegd aan HBO Max.

Deze week was het druk op HBO Max, met maar liefst 16 nieuwe toevoegingen. Het gaat om zes series met nieuwe seizoenen en 10 nieuwe afleveringen.

Joe Pera Talks With You (seizoen 1): Een onderwijzer in het noorden van Michigan verdiept zich in onderwerpen als pannenkoeken, blauwe bessen, eieren, toast, worst, Engelse muffins, koffie, sinaasappelsap, esdoornsiroop, wafels, maïsbrood en aardbeien.

Housing Complex C: Kimi woont in een klein wooncomplex in het slaperige kustplaatsje Kurosaki. Maar overal waar Kimi gaat, lijken problemen haar te achtervolgen en al snel komen er gruwelijke incidenten.

Selena + Chef (seizoen 4): Sinds social distancing thuis, heeft Selena Gomez meer tijd in de keuken doorgebracht dan ze ooit had gedacht.

Legendary (seizoen 3): De vogueteams (ook wel houses genoemd) komen rechtstreeks uit de ondergrondse ballroomcultuur. Ze moeten het tegen elkaar opnemen op ongelooflijke bals en misselijkmakende mode presenteren om als 'legendarisch' bestempeld te worden.

Garcia (seizoen 1): In een hedendaags Spanje, verdeeld en op de rand van politieke chaos, stuit de onderzoekende millennial Antonia op een decennia oude samenzwering:

NIEUWE AFLEVERINGEN
Pennyworth (S03E06)
Kung Fu (S03E04)
All American: Homecoming (S02E03)
All American (S05E03)
Stargirl (S03E08)
House of the Dragon (S01E10)
Oh Hell (S01E05 en S01E06)
The Vow (S02E02)
Avenue 5 (S02E03)
The Cleaning Lady (S02E06)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen