search
Netflix wordt compleet overwonnen door Zoe Saldana
Series / Nieuws

Netflix wordt compleet overwonnen door Zoe Saldana

Zoe Saldana scoort deze week het beste met de serie From Scratch.

Elke zondag zetten we de top drie meest bekeken series op Netflix van het moment voor je op een rij. We blikken daarbij ook een beetje terug: wat bracht deze week nou eigenlijk?

Nou het voornaamste is natuurlijk de romantische komedie From Scratch, die de week helemaal overnam. En Love is Blind, dat op de derde plek kwam. Daarmee is duidelijk dat na al die moordseries van de afgelopen weken, we in Nederland even behoefte hebben aan wat warmte en liefde. Die warmte krijgen we wel met het weer en klimaatverandering, maar de liefde via Netflix!

De top drie
Check hieronder de top drie:

1. From Scratch: Een kunstenares wordt verliefd op een Italiaanse chef-kok en begint aan een reis vol liefde, pijn, veerkracht en hoop over verschillende continenten en door verschillende culturen.

2. The Watcher: Onheilspellende brieven. Vreemde buren. Sinistere dreigingen. Een gezin verhuist naar zijn droomhuis in een buitenwijk, maar ontdekt dan dat het een nachtmerrie heeft geërfd.

3. Love Is Blind: Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen