search
Drie series om heerlijk bij te gruwelen deze week
Series / Featured

Drie series om heerlijk bij te gruwelen deze week

Prime Video heeft toffe en gruwelijke series in zijn aanbod. We hebben drie tips.

Deze week zetten we drie toffe horrorseries op een rij die je niet wil missen. We duiken in het aanbod van Prime Video.

Check hieronder de titels:

The Terror: Beklemmend, spannend en gebaseerd op een waargebeurd verhaal. The Terror gaat over een gevaarlijke Noordpoolreis van de Britse marine. Een extreem overlevingsverhaal in een nietsontziende omgeving - waar een onbekende dreiging de bemanning nog meer angst aanjaagt.

Fear the Walking Dead: Het verhaal speelt zich af in een stad waar mensen heen gaan om te ontsnappen, geheimen te beschermen en hun verleden te begraven en waar een mysterieuze uitbarsting het kleine beetje stabiliteit dreigt te verstoren dat middelbare schoolbegeleider Madison Clark en leraar Engels Travis Manawa tot stand hebben weten te brengen.

S.O.Z. Soldiers or Zombies: Drugsbaron Alonso Marroquin weet uit een Mexicaanse gevangenis te ontsnappen en probeert onder te duiken. Ondertussen gaat een Amerikaans militair experiment helemaal mis, en komt een elite-eenheid die achter Marroquin achter, in de problemen. Ze worden namelijk besmet door een virus dat hen in zombies verandert. Ze eindigen bij de verschuilplaats van de drugsbaron, waar een strijd voor het overleven van de mensheid losbarst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen