search
Verlengde Rogue Air-trailer 'The Flash'
Series / Trailer

Verlengde Rogue Air-trailer 'The Flash'

The Flash krijgt hulp uit onverwachte hoek in zijn strijd met de Reverse Flash.



The CW Television Network heeft een verlengde trailer vrijgegeven van de een na laatste aflevering van het eerste seizoen van The Flash. De aflevering heeft Rogue Air en er belooft een stevige confrontatie plaats te vinden.

Rogue Air wordt als volgt omschreven: "Als Wells/Reverse Flash (Tom Cavanagh) het S.T.A.R. Labs-team opnieuw te slim af is, realiseert Barry (Grant Gustin) dat hij hulp nodig heeft en vraagt dit aan een oude vijand, Captain Cold (guest star Wentworth Miller). Barry wordt door Joe (Jesse L. Martin) en Caitlin (Danielle Panabaker) gewaarschuwd dat Cold niet te vertrouwen is. Cold blijkt zijn eigen agenda te hebben en het heeft iets te maken met de 'meta-humans' die vastzitten in de containment-cellen. Als alles in het honderd lijkt te lopen krijgt The Flash hulp uit onverwachte hoek: Arrow (Stephen Amell) en Firestorm (Robbie Amell) springen in de bres!

De 22e afleveringen is geschreven door Aaron Helbing en Todd Helbing en geregisseerd door Doug Aarniokoski. Rogue Air wordt op 12 mei uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen