search
Meest intieme scènes in 'Game of Thrones' zijn compleet verzonnen
Series / Nieuws

Meest intieme scènes in 'Game of Thrones' zijn compleet verzonnen

'House of the Dragon' is tederder en zachter dan 'Game of Thrones'

In de serie Game of Thrones zaten nogal de nodige sekscènes verwerkt, veelal doordrengt van geweld. Opvolger House of the Dragon' heeft weliswaar de nodige incestieuze scènes maar de seksscènes zijn even een tintje tederder en zachter dan in Game of Thrones.

In Game of Thrones leek de seks en het geweld soms wel erg aanwezig. Bijzonder detail is dat in de serie zowel Sansa, Cersei als Daenerys worden verkracht terwijl geen van hen wordt verkracht in de boeken. Critici beweren dat ook dat veel van deze scènes vooral waren om de serie hoge kijkcijfers te geven.

Incest, maar toch braver
Afgezien van het feit dat we naar een seksscène tussen een oom en een nichtje zitten te kijken, zijn de seksscènes in House of the Dragon een stukje braver en veelal minder expliciet en heftig.

Dwingende verhaalreden
Showrunner Ryan Condal heeft vanaf het begin gezegd dat seks en geweld deel van het verhaal zullen uitmaken, maar alleen als daar een "dwingende verhaalreden" voor is. We zijn benieuwd hoe dit in het tweede seizoen van House of the Dragon zal gaan aangezien er eerder al een stuk meer actie is beloofd dan in het eerste seizoen.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.

more=i6sztf6qo2fe]Lees ook: Oeps, nu eindelijk het complete verhaal achter de Starbucks-koffiebeker in 'Game of Thrones'[/more]

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen