search
3 ijzersterke series die je exclusief op SkyShowtime kijkt
Series / Featured

3 ijzersterke series die je exclusief op SkyShowtime kijkt

Met de komst van deze nieuwe streamingdienst naar Nederland reizen meerdere grote series mee.

Deze 3 internationaal bekende series waren eerder niet in Nederland te verkrijgen, maar nu zijn ze eindelijk beschikbaar via SkyShowtime. Voor €3,49 per maand kan je ze nu gaan bekijken bij de nieuwe streamingdienst - kijk hieronder snel of jij ze het geld waard vindt!

Yellowstone | SkyShowtime | 4 seizoenen
De neowestern volgt de familie Dutton, geleid door John Dutton, die de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten beheert. De ranch wordt voortdurend aangevallen door degenen aan wie zij grenst - landontwikkelaars, een indianenreservaat en het eerste nationale park van Amerika.



Halo | SkyShowtime | 9 afleveringen
Halo: The Series is een liveactionserie, die is gebaseerd op0 de gelijknamige, succesvolle videogamereeks. De sci-fi volgt een episch 26e-eeuws conflict tussen de mensheid en een buitenaardse bedreiging, bekend als de Covenant. Diep getekende persoonlijke verhalen worden in het verhaal verweven met actie, avontuur en een rijk verbeelde visie op de toekomst.



Star Trek: Strange New Worlds | SkyShowtime | 6 afleveringen
Star Trek: Strange New Worlds is de tiende spin-off van Star Trek, en de eerste directe spin-off van Star Trek: Discovery. De scifi-serie volgt Captain Pike, Science Officer Spock en Number One in het decennium voordat Captain Kirk aan boord ging van de USS Enterprise. Nieuwe werelden openen zich voor hen naarmate ze dieper en dieper de melkweg in trekken.

Lees de recensie van SerieTotaal over het eerste seizoen op SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen